Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavne resit by to měli hlavne oni dva, třeba s pomoci odborniku.
Podle toho co udělal?
zda se sní vyspal tak to bych určitě nepřekousla tak že bych mu ani neodpustila.. a zda se jen líbali tak těžko říci. Myslím si že to by měla vědět ona sama zda s tím chlapem být chce nebo nechce ale ani kvůli dětem bych to netrpěla. ![]()
Jo peníze ať si odkládá pro odchod, budou se hodit na kauci, nájem, než se pořeší alimenty, rozvod, majetek, to taky není hned.
Tohle už podle její reakce fungovat nemůže. Doporučil bych jí odejít hned ak to bude možné. Bohužel to asi bude trvat, než se vyřeší všecchny právní úkony.
@Saatine píše:
Pošli ji k psychologovi, určitě to potřebuje s někým probrat. Hlavně aby si uvědomila co vše ten odchod bude znamenat. Ono probrat to s cizím je mnohdy lepší. Nejde o to donutit ji u něj zůstat, ale má toho v sobě hodně.
Peníze si odkládat smí, sice půlka z těch odložených peněz patří muži, ale pochybuji, že by s tím něco nadělal. Navíc aby to mělo nějakou váhu, muselo by jít o statisíce. Stejně tak jí patří polovina peněz našetřených rodinou třeba na jeho účtu, takže to možná vyjde tak nějak nastejno.
No ona ted momentálně ani nikam nechce, k psychologovi:( Totálně jí to zlomilo. Já si myslím že se přes to nevyrovná. Už jsou to tři měsíce. měli pěkný vztah a jeden úlet od chlapa a vše je pryč. Je mi jí líto. Ona chce počkat až jí skončí rodičák aby měla víc peněz ale nevím jestli ještě rok to zvládne být v takovém dusnu. Mají hlavně 4 letého chlapečka a ten to musí vnímat že se něco děje. Hlavně se bojím aby jí manžel nedělal problémy s rozvodem
@Anonymní píše:
No ona ted momentálně ani nikam nechce, k psychologovi:( Totálně jí to zlomilo. Já si myslím že se přes to nevyrovná. Už jsou to tři měsíce. měli pěkný vztah a jeden úlet od chlapa a vše je pryč. Je mi jí líto. Ona chce počkat až jí skončí rodičák aby měla víc peněz ale nevím jestli ještě rok to zvládne být v takovém dusnu. Mají hlavně 4 letého chlapečka a ten to musí vnímat že se něco děje. Hlavně se bojím aby jí manžel nedělal problémy s rozvodem
Tak on jí podvede, a ještě bude dělat dusno?
Chybovat je lidské, odpouštět je božské. Ať odejde, jestli je taková. Jejímu chlapovi bude líp…
@Anonymní píše:
Tak mohli by to tam do rozvodu jen dožít a každý by si mohl do té doby jít svojí cestou.
Pokud jí chceš zachránit manželství, tak ať se někomu vypovídá i do detailů. Vzpomene si na to hezké i zlé. Jak se navzájem v něčem podrželi nebo pohádali. Tím si může uvědomit co ztratí. Jen ať to nezavrhne tím, že ji podvedl.
Já bych osobně zuřila a chovala bych se asi stejně. Ale zase jestli toho manžel lituje, ví že udělal chybu. Asi bych se slitovala. Ale jen jednou, po druhé už ne.
Abych pravdu řekla tak se jí vůbec nedivím, musí to pro ní být fakt kudla do zad pokud do té doby žila v tom že jejich vztah je dokonalý. Tohle chce asi čas i když tři měsíce už je dost na to aby si uvědomila co chce dál, nezbývá jí asi nic jiného než to překousnout, zapomenout, odpustit a jít dál. Pokud tohle nedokáže tak rozvod ![]()
@hudečice píše:
Tak on jí podvede, a ještě bude dělat dusno?
No nedivila bych se kdyby dělal zle a cukal se s rozvodem. A bude to pak kvůli němu na dlouhou trat než budou rozvedení když bude dělat problémy. Už ted nechce o rozvodu a o tom že chce s dětmi odejít ani slyšet. Pořád se jí omlouvá, prosí, brečí. Ona je z toho taky špatná ale nedokáže se přes to přenést. za 14 dní jedeme spolu na prodloužený víkend. Snad se trošku uvolní. je to blbá situace.
@Jancka_K píše:
Chybovat je lidské, odpouštět je božské. Ať odejde, jestli je taková. Jejímu chlapovi bude líp…
Co je to za debilní výkřik??Kamarádka prostě není taková jako ty, je to pro ní selhání. Zřejmě si jedna z těch, které nemají svou hrdost a odpouštějí nevěru chlapovi jak nic.Zakl.
Tak hlavně je to věc především jich dvou, já bych se do toho vůbec nemotala, pokud bych nebyla výslovně požádána.
Nevíš, co mezi nima může všechno být, ono že to vypadá pro druhé navenek idylicky vůbec neznamená, že to tak za zavřenými dveřmi opravdu je. Mohli mít více problémů, se kterými nechodili na světlo, nevěra už to mohla jen dorazit…
@Anonymní píše:
No nedivila bych se kdyby dělal zle a cukal se s rozvodem. A bude to pak kvůli němu na dlouhou trat než budou rozvedení když bude dělat problémy. Už ted nechce o rozvodu a o tom že chce s dětmi odejít ani slyšet. Pořád se jí omlouvá, prosí, brečí. Ona je z toho taky špatná ale nedokáže se přes to přenést. za 14 dní jedeme spolu na prodloužený víkend. Snad se trošku uvolní. je to blbá situace.
Si měl rozmyslet dříve, než zasunul. Kdyby se na to nepřišlo, žili by v pohodě dále.
Ahoj holky. potřebuji poradit co s mojí dlouholetou kamarádkou. Je v manželství 8 let, z toho mají dvě děti(2roky,4roky).Vztah byl mezi jí a manželem dobrý, nikdy si nestěžovala, sex měli pravidelný, šlo vidět i jak mluvila a chovali se k sobě že se mají rádi. Problém nastal před 3 měsíci co mu přišla na nevěru. Bylo to jednorázové na nějaké akci. Údajně toho lituje, prosí jí aby mu odpustila ale ona se úplně sekla.Je úplně mimo, úplně se jí zhnusil, začíná jí vadit i že jí pozdraví. On ted spí na gauči a ona si ho vůbec nevšímá. Totálně jí to položilo. Nechce s ním ani o tom mluvit. Už jsem si brala i děti k sobě na víkend jestli se to třeba nezlepší ale bylo to ještě horší
Prostě mu to nedokáže odpustit. Já nevím jak jí mohu pomoci, nechci aby se trápila. Přemýšlí že od něj až jí skončí rodičák odejde, dává si peníze na stranu ale ted otázka zda se to vůbec v manželství smí??Do manželské poradny nechce, momentálně ani neví jestli dokáže vůbec odpustit. Dusno by se dalo u nich krájet. A tak se ptám vás, jste tu některá která jste to zezačátku měla taky takhle? Dokázali jste se přes nevěru přenést a fungovat zase jako rodina??Neumím si představit že to takhle bude fungovat rok, ten starší to už musí cítit že se něco děje. Klára