Kdyby Vám partner zahnul, chtěly byste to vědět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
9.6.17 21:45
@Markéta80 píše:
@boball :mrgreen: :mrgreen: jen doufám že by jí řekl že má 3 děti :mrgreen: jinak by to pro ní bylo velké překvapení :mrgreen: :mrgreen:

To každopádně, hlavně u střídavky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
9.6.17 22:25

@nostress střídavku by manžel nechtěl ale chudák má 2 volné víkendy takže by si to moc neužívali. dětičky by jim to jistě zpříjemnily :mrgreen: a ještě odliv peněz Já mu to říkám pořád že by ho fakt musela milovat protože kvůli penězům by s ním jistě nebyla :mrgreen: A ona by tady možná psala taky svůj příběh. jeho děti to je děs, nejstarší lenoch, tváří se kysele, prostřední autista a dělá mě z bytu kůlničku a ta holka to je snad nejhorší, rozmazlená a ten můj jí to vše žere :mrgreen: a samo že je navádí ta ex, ještě chce alimenty a válí se doma. Žádný společný víkend, bud je v práci nebo tu má děti a ex nic nedělá, do práce nechodí :mrgreen: A ještě sem občas přitáhnou i psy :mrgreen: :mrgreen: A chlap už další děti nechce, prý mu stačí ty tři :mrgreen: a to ze začátku sliboval jak si budeme hezky žít a do toho volá ex že se jí v bytě něco rozbilo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 22:47

tak já mám takového, co se aktivně seznamuje

@Ketu asi takhle, kdybych to věděla včas, tedy předtím než se narodily děti, tak bych z toho vztahu utekla. Bohužel jsem se to dozvěděla až když jsem čekala třetí dítě. Tedy indicie byly, ale nic na 100%. Druhá věc je, že ho mám ráda, děti ho milují a vždycky když se dozvím, o nějaké nové slečně, tak mě to zamrzí, ale vyloženě netrápí? Nevím jak to říci.

Kdyby mě slečna oslovila s tím, že je milenkou mého muže, tak by asi záleželo na tom jak by to podala. Bohužel já to díky tomu, že muž neumí tyhle věci moc skrývat vím i s detaily, tak bych jí mohla říct něco ve smyslu: " a Vy jste která? S tetováním na kotníku nebo piercingem v bradavce?" - ve smyslu dát jí najevo, že vím a že neřeším.

Ale pokud by to bylo ještě v době, kdy jsme neměli děti, pak bych odešla hned, mám za to, že bych informátorce byla přímo vděčná.

• Citovat
  • Upravit
59410
9.6.17 22:55

@Ellusa :mrgreen: :mrgreen: to by asi plakal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
9.6.17 22:59

@Ellusa no navíc ani na nic nemá účtenku, všechny paragony mám u sebe já :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
9.6.17 23:08
@Ketu píše:
Otázka je jasná - chtěly byste vědět, že Vám partner zahnul, že si vypisuje s jinou holkou či že dokonce aktivně využívá on-line seznamky?

Hele, otázka jasná vůbec není, to jsou tři úplně odlišné věci. Že si píše s jinýma holkama vím naprosto přesně a je mi to jedno, já mám taky svoje kamarády. U online seznamky bych fakt chtěla vědět na co :think: protože se vší úctou ke zdejšímu osazenstvu, myslím, že kámoška na sport nebo občasný pokec jako fakt může občas v životě chybět :think: Tohle beru ryze z pohledu baby, která se svým drahým jeho zájmy nesdílí a sdílet nechce :lol: takže pokud by miláček chodil běhat a chtěl k tomu parťačku, a sháněl ji na seznamce, asi bych neměla důvod se rozčilovat… :nevim:
A jinak ne, o jednorázovém úletu bych vědět nechtěla. Jen ať si to pěkně vyžere, to černé svědomí :cert: O dlouhodobé nevěře ano.
Jo a pokud by mi to přišla říct dotyčná dáma, tak bych z ní udělala kuličku z hajzlpapíru. :mrgreen: Z chlapa teda později taky, ale jinak sou věci, které se řeší v rodině, a ne s kdejakou k…ou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
10.6.17 07:09
@Jancka_K píše:
Nevěru bych vědět nechtěla. Chtěla bych vědět, v čem dělám chybu, že šel za jinou…

V čem TY děláš chybu, že ON šel za jinou? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.6.17 12:00

To je právě to...

@Cosmopol píše:
Tak toto je naprosto ukazkovy priklad spatneho pochopeni cele podstaty problemu: to, ze jde za jinou prece VUBEC (!!!) neznamena, ze TY delas neco spatne!Mnoho zen je presvedceno o tom, ze pokud budou delat vsechno dobre a budou DOKONALE, chlapi prestanou palit za jinymi. A to (bohuzel? / bohudik?) pravda neni.

Velmi přemýšlím nad tim, ze chlapi podvádí, protoze jim to vzdy projde. Jedna jim da a druha odpustí (bo to neví)…proto zvažuji, slecne dat echo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107097
10.6.17 12:11
@Ketu píše:
Velmi přemýšlím nad tim, ze chlapi podvádí, protoze jim to vzdy projde. Jedna jim da a druha odpustí (bo to neví)…proto zvažuji, slecne dat echo.

tak jasně…kdyby za každou nevěru byl jasný konec vztahu..myslím, že by alespon mírně poklesl počet případů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
10.6.17 12:12

Chtěla bych to vědět, ale sto lidí-sto názorů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
10.6.17 12:15

Jo, chtela.. Protoze ten kdo neudrzi ptaka v gatich nema vedle me co delat.. A kazda nevera neco znaci, nekde je chyba v tom vztahu. A bud to pujde napravit nebo ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.6.17 12:17
@Venetia píše:
tak jasně…kdyby za každou nevěru byl jasný konec vztahu..myslím, že by alespon mírně poklesl počet případů

Konec vztahu asi nemusí byt vzdy to spravne řešení, ale minimálně by to otevřelo prostor pro diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
10.6.17 12:56
@Ellusa píše:
Spíš prostor pro volbu - rozhodnout se za znalosti situace, zda s takovým člověkem chci být nebo ne. I tu na emiminu je hodně žen, které jsou s chronickými nevěrníky zcela dobrovolně, z nějakého důvodu jim to vyhovuje nebo to snáší, jiné zase ne a řeší to rázně. Ale mají možnost volby :nevim:.
Čeho se obávám je, že nikdy nemůžeš ovlivnit to, jak to ten dotyčný pán své slečně „vysvětlí“. A všechny ty kecy o tom, jak to nic neznamenalo, a že už se to nikdy nestane, ale jak říkáš, je tam aspoň možnost volby.. Nelze kontrolovat, jak se dotyční rozhodnou. To je zkrátka holý fakt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.6.17 21:10
@Alušáček píše:
@Ketu Jednorázovou nevěru bych vědět nechtěla, dlouhodobou ano…

to je docela zajímavá věc. Od kolika souloží s jedním - jednou se už počítá nevěra. Jedna opilecká noc nekde na výjezdní poradě - no, stane se. Druhá, třetí… noc se stejným - stejnou - to už klasická nevěra asi bude :think:.A asi je jedno, zda je to pravidelně jednou za týden nebo pravidelně za týdny 3.Stejní aktéři, stejné konání, snad jen ty pelíšky budou domácí a pohodlné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.6.17 01:26

Patřím k menšině, která by chtěla vědět jakoukoliv nevěru (i jednorázovou v opilosti), ať má člověk možnost volby - žít v naivních představách opravdu nemusím. :think: Dobrého chlapa, co jednou uletěl, bych potrestala tak, že by si příště raději nechal zajít chuť, ale důvod ukončit vztah by to nebyl. A u chronického nevěrníka bych velmi zvažovala, co naší rodině jinak do života přináší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí