Nevěrník - pedofil?

Anonymní
8.6.17 23:06

Nevěrník - pedofil?

Ahoj, možná si vzpomenete, už jsem tu diskuzi měla. Určitě si vzpomenete.
Byla to diskuze jak si manžel „psal“, přemlouval čtrnáctku a lákal ji na webkamery, apod.
Nevyhodila jsem ho, máme děti, žijeme ale pouze vedle sebe, v jedné domácnosti, ale ne spolu. Zhnusil se mi, a to hodně! Nemá kam jít, řekla jsem mu, že počkám, až si něco najde. Od té doby nebyl s našimi dětmi sám, vozím je všude sebou, kdykoli by je normálně pohlídal..od té chvíle už ne.
Návrh na rozvod mám sepsaný, četl ho a zíral na mě, zda to myslím, jako vážně.. ano myslím. Byl to můj manžel, milovala jsem ho, i ho mám asi pořád ráda, ale tak hrozně se mi zhnusil.
I nyní, dokáže být večer i 7h online na FB vkuse, proč asi? Jsem si na stopro jistá, že se to opakuje, ale do fb se mu nedostanu, a ani nechci.. :palec:
Před zhruba čtrnácti dny si psal s nějakou cikánkou, sedmnáctiletou, bůhví kolik má dětí… je to skutečně eklhaft! :roll: :roll:
Trpím ho tu pouze kvůli dětem, aby dcery zatím nic moc nepoznali a nebolelo je to ještě víc než asi bude.

Nevím zda bude dělat problémy při rozvodu, do péče je chtít nebude, to jsem si jistá, ale pokud nebude spolupracovat, vytáhnu to a použiji to proti němu.
Možná si řeknete že jsem mrcha a co všechno, ale vážně hodně mi ublížil a myslím, že by měl dostat přes prsty konečně. Je to celé nechutné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
377
8.6.17 23:23

Ahoj, tvou dřívější diskuzi jsem nečetla, ale tohle mi bohatě stačí. Nemám děti, teprve čekáme, třeba si někdo řekne, že bych pak reagovala jinak, ale.. Pokud by si můj dospělý chlap psal se 14-tiletou holkou a svádivě ji lákal na webku, vyrazila bych ho z domu a to okamžitě. Jsou věci, úchylky, tužby, které jsou snesitelné, ale tohle je podle mě za hranicí. Kolik je tvému manželovi? Nemyslím si, že by dcerám ublížil, ale za tohohle předpokladu nemá smysl něco udržovat kvůli dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.6.17 23:47

Nejsi mrcha, chráníš sebe a svou rodinu, do které již „manžel“ evidentně nepatří. Držím palce. Štve mě, jak jsou někteří lidi těžko předvídatelní, jak můžou mnoho let skrývat svou tvář, ale ta se stejně jednoho dne objeví… spíše později nežli dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.6.17 00:50

Smutne kvuli detem porad.. tohle je uz moc. Deti to prezijou tvoje hrdost ne. Nejsi zenska ale rohozka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
9.6.17 00:54

Nečetla jsem první diskuzi, ale chlap, kterému se líbí 14ka je pedofil? 8o to, že je ještě pod zákonem, je věc jiná, ale určitě bych to nevnímala jako sex. náklonnost k dětem :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
9.6.17 06:21

Chlap se chtel kouknout, mozna zahnout :nevim: hnus ale vetsi hnus je ze mu odpiras deti. Pedofil fakt neni.

• Citovat
  • Upravit
2423
9.6.17 06:57

Neni pedofil-čtrnáctiletá holka muze (a dnes i je) vetsinou pekne vyvinuta, zmalovana a mlade maso. Nektere maji dnes uz pred patnactkou prvni sex a ty co vypadaji starsi, klidne lžou o svém veku. Lolity nejsou v hledáčku pedofilů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.17 07:10

Ja taky dokažu být 7 hodin online na pc, když na to mam naladu a den… a pedofil protože se mu líbí 14cktka? no to nevim, některý se umí líčit líp jak já :-D ne mě jako pedofil nepůsobí, promin… a sedmnáctiletá už vubec nemuze byt povazovana za pedofilni ne? nekdo na to mlady maso proste je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
9.6.17 07:32

Cetla jsem letem tu diskusi predtim. Jako chapu te, ze ses nastvana a zlomena, ale pedofila to z nej nedela a to ti bylo receno nekolikrat. Takze nebud hystericka, pohnojene uz to mate vic nez dost. Rozejdete se kultivovane…
Mimochodem 17.-cti leta ciganecka nemusi hned znamenat vicedetnou spinavou luzu. Mene predsudku a bude se ti lip dychat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
9.6.17 07:40

Spíš hebefil. Prostě na mladý holky. Čtrnáctka už s dítětem nemusí mít nic společného. Partnersky hnusný, ale zas abys mu odpírala kontakt s vlastními dětmi? Ani praví pedofilové na své vlastní děti necílí. Tak proč by měl chlap, který je na mladé holky? Pokud tam už vůči dcerám něco podezřelého neproběhlo, tak mi přijde, že odstřihnout je od táty může přinést jen větší spoušť.

• Citovat
  • Upravit
5640
9.6.17 07:41

Uprimne, nektere dnesni ctrnactky jsou vzhledove uplne jinde, nevypadaji jako male holky jako spis protrele dvacitky. Nerikam ze vsechny, ale je jich opravdu dost. Takovy holky dneska vypadaji i pusobi starsi, byť naivne. Dokonaly makeup, ( at zije internet a youtube :roll: ) obleceni, vlasy…i zkusenostma jsou kolikrat jinde, davno to nejsou takove ty kvetinky nepolibene, co se cervenaji pri predstave ze dostanou pusu.

Chovaji se jako zensky, ne jako deti, i jako zensky se snazi vypadat. Desivy, ale je to tak. Ja ho neomlouvam, hrozne to je, ale pedofilem bych ho fakt nenazyvala…

Dneska bych nechtela byt chlap, vsude pokuseni, pomalu aby sis pri kazdym kontaktu s neznym pohlavim radeji vyzadala obcanku, protoze na vzhled nebo pocit se dneska pres to dnesni maskovani spolehat nejde, neodhadnes to proste ( je ji 16 nebo 20??), kdyz nerekne pravdu, proste nevis :think:

Ale jako zena a matka chapu tvuj vztek a zklamani. Kdyby nejaky otec od deti, dospelej chlap sel po me 14 lete dceri… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
9.6.17 07:49

Taky si myslím, že není pedofil. Nicméně jak k tomu došlo, co mu doma chybělo, nebo co se u vás a hlavně u tebe změnilo? A jestli víš určitě, že jí bylo jen 14 a bylo v tom něco sexuálního, tak je to na trestní oznámení. Když to víš a neoznámíš, jsi spoluviník. Nedávno byl o tom na ČT2 dokument. Nějaký muž lákal na mladých holkách erotické foto a pak je vydíral. A žádná z těch holek kromě jedné to nikomu neoznámily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.6.17 08:02

…pedofil to fakt neni :)
A sice chapu, ze mas o deti strach..ale pokud se o ne do ted staral bez problémů..? No nevim.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
9.6.17 08:18

Zakladatelko, chapu ze jsi zhnusena, ale nechces jeste zkusit to s manzelem v klidu probrat? Zajit do poradny treba? Vzit detem uplne tatu, protoze se zachoval jako blbej nadrzenej chlap?
Treba ani nevedel, ze je pod zakonem… :nevim:

Mam mladsiho brachu a v dobe kdy chodil jeste na stredni, tak mi vykladal, kolik jeho tehdy 16 ti letych spoluzacek klidne randilo s chlapama ve veku svyho taty 8o Klidne i s zenatyma. Doba je fakt jina… :?

Chci tim jen rict, ze takovych chlapu, co se jim libi mlady holky bude vic nez dost, jen to malokdo prizna na plnou hubu, nebo do nich primo jde…Vetsina se akorat snazi pouzit spis mozek nez poklopec, nechaji to spis v risi fantazie. To je cele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
9.6.17 08:40

To bych udělala obrovské dusno doma, nadala chlapovi do nadrženců a de-bilů, ale bourat rodinu a brát dětem tátu…děláš větší chybu než on. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí