Nevěrník - pedofil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35766
9.6.17 12:18
@Ellusa píše:
Je to dítě pod zákonem. Pro mne není ok ani vypisování se starší, ale to se tu neřeší. Ve 14 je to děcko a je úplně jedno, jak vypadá, to nikoho v případě trestní odpovědnosti nezajímá. On je dospělý, odpovědný za své činy, ona ne, ona je chráněná zákonem a je to tak správně. Na tom není co k rozebírání. Tečka.

A on s ní něco měl? Já to nikde nečetla, takže jaký zákon. Posílali si nahaté fotky? Trošku spekulace na tak málo informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.17 12:21

Schválně si zkuste do googlu napsat 14 leté holky a kouknout na obrazky, jako netvrdím, že všem tam je 14, ale nějakym určitě jo… a jako děti mi fakt nepřijdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
9.6.17 12:22

Zakladatelka už má pro děti prostě nového tatínka, lepšího. Tak je třeba tomu původnímu nějak zamezit přístup ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
9.6.17 12:25

@Ellusa ale zakladatelka píše, že mu děti nedává, ani na hlídání, že je bere všude sebou atd. to mi správný opravdu nepřijde. A ano, bude rozhodovat soud, ale na základě toho, že si dopisoval se 14letou holkou ho opravdu rodičovských práv nezbaví. Chápu, že je naštvaná, ale zničit kvůli tomu vztah otec-dítě? Takže za mě ne, já ji lidsky nechápu. Za zničený vztah zakladatelka-chlap bude třeba moci chlap, ale za zničený vztah otec-dcery bude moct jen a jen zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.6.17 12:27

@Ellusa :hug: dekuju, uz sem myslela, ze to neni mozny, abych na to takto koukala sama…

@pikola tak pokud vim, hlavne ji chlap lakal porad pred kameru…to neni psani, kde netusi kolik ji je a muze si myslet nevim co. Ale nebudu se porad opakovat. Proste pro me je 14 leta holka dite. Komunikace se sex. podtextem s ditetem je uchylna a nesrovnatelna s pokecem o SM se seniorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.6.17 12:31

@Keyllah takze tobe prijde v poradku, ze chlapa rajcuje 14 lete dite a nechala bys mu s klidem dceru? I pres to (a specialne zde to je v oodobnych diskuzich zminovano) ze nejvetsi pocet zneuziti je od nejblizsich pribuznych?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 12:33
@Ellusa píše:
@saadet pro mě je úplně neuvěřitelne, že se tu pro toho chlapa našlo ještě tolik pochopeni a vinna je vlastně nakonec zakladatelka 8o

Vina zakladatelky je že mu zamezí, nebo podle vašich slov sebere děti. Nebo co, bude dětem vykládat, jak si tatínek nevhodné chatuje na netu a proto ho nesmí vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.6.17 12:36

Ja ve 14 začala randit se svým ted už manželem, je o 4 roky starší, čili v té době už plnoletý=dospělý…je tedy taky pedofil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
9.6.17 12:36
@Ellusa píše:
@saadet pro mě je úplně neuvěřitelne, že se tu pro toho chlapa našlo ještě tolik pochopeni a vinna je vlastně nakonec zakladatelka 8o

překrucuješ. Tady se akorát psalo, že 14-letá holka již nemá dětskou postavu, takže může být pro opačné pohlaví již atraktivní. Nikdo tady chlapovi neschvaloval, že ji kontaktoval a psal si s ní. Nebo mi to ukaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
9.6.17 12:38
@Ellusa píše:
Nechce, aby byl s dětmi sám, s ní s nimi být může, v tom mu nebrání, pokud jsem to pochopila správně. Naopak kvůli nim zvažuje, jestli z toho vztahu odejít nebo ne. Takže nevím, jaké sebrání dětí. A ano, též bych se na jejím místě hodně bránila nechat je s ním o samotě.

Jo, a když by měla zakladatelka dospělé děti, tak je s otcem taky vůbec nesmí nechávat, protože má důkaz, že osahával a souložil s dospělou - ona sama je toho příkladem… Nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
9.6.17 12:38
@saadet píše:
@Keyllah takze tobe prijde v poradku, ze chlapa rajcuje 14 lete dite a nechala bys mu s klidem dceru? I pres to (a specialne zde to je v oodobnych diskuzich zminovano) ze nejvetsi pocet zneuziti je od nejblizsich pribuznych?

A jaký je vztah mezi tím, když se chlapovi líbí 14 a tím, kdo zneužívá děti? Pleteš vícero věcí do kupy, na výsledný efekt? Jasně jsem psala, že vztah mezi zakladatelkou a jejím manželem je jedna věc, ale to, že si psal se 14letou holkou opravdu nic nevypovídá o tom, jaké má vztahy se svými dětmi. nebo podle tebe ano? jako že si píše se čtrnáctkou a proto je špatný otec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
9.6.17 12:39
@saadet píše:

Takže všichni ti, které může zaujmout vizuelně 14 jsou zneužívači dětí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
9.6.17 12:40
@Ellusa píše:
Je mi úplně jedno, jakou má postavu a jestli je nebo není pro něho atraktivní. Je jí 14 a on má mít mozek v hlavě. Házíte vinu na zakladatelku a děláte z ní nějakou fúrii, místo pochopení její situace.

Opakuji, nikdo tady neschvaluje chlapovi, že s ní udržoval kontakt.

Mladá slečna, tělesně vyvinutá, je pro chlapa atraktivní - s tím se prostě smiř. (Chlapi, vysvětlíte jí to někdo?) Jde o to, jak se chlap bude dál chovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41130
9.6.17 12:41
@Ellusa píše:
14 a 18 je snad něco jiného, než 14 a otec od rodiny :roll:

A v čem? trestně je to úplně stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 12:43
@Ellusa píše:
14 a 18 je snad něco jiného, než 14 a otec od rodiny :roll:

V čem? Nevíš kolik mu je, kdyby jí bylo 15 tak je to v pořádku? To že je otec neznamená, že se mu přestanou líbit mladé holky. A tím že se oženil nepřijde o pohlavní orgány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí