Nevěrník - pedofil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
12.6.17 08:29
@opulus píše:
Já jsem nepsal, že se to nevyskytuje, ale že to není tak časté. Dokonce bych řekl, že je to spíše vyjímečné.Takto nějak funguje hon na čarodějnice. Nemusí, ale můze (existují takové připady) - takže rovnou to budeme brát tak, jakože bude.

To není pravda, podívejte se na statistiky zneužití. Nejčastěji nevlastní, pak vlastní otec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
12.6.17 09:10
@opulus píše:
Já jsem nepsal, že se to nevyskytuje, ale že to není tak časté. Dokonce bych řekl, že je to spíše vyjímečné.Takto nějak funguje hon na čarodějnice. Nemusí, ale můze (existují takové připady) - takže rovnou to budeme brát tak, jakože bude.

Především jsem daleka na rozdíl tady od ostatních radit někomu co má dělat se svýma dětma. To rozhodnutí je na zakladatelce. Já se tu bavím obecně a tvoje přirovnání s čarodějnicema je dost vedle. Existence otců zneužívajících své vlastní děti je jasné prokázána, čarodějnice ještě nikdo neviděl. Jak zakladatelka vyhodnotí riziko je na ní. Mně pouze přišlo velmi hloupé nechat tu tvrdit půlku diskutujících, že taková situace se vyskytnout nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
12.6.17 13:55

POZOR

Ještě jednou tady napíšu, jestli ji je teprve čtrnáct a je tam sexuální podtext, tak je to na trestní oznámení!!! Pokud to neoznámíš, tak jsi spoluviník!!! Představ si, že by tvoji dceru takhle někdo zneužíval nebo vydíral a ty ses dozvěděla, že manželka toho chlapa o tom celou dobu věděla a nic neudělala!!! Proč to řešíš tady a ne na policii???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.6.17 15:06
@Jancka_K píše:
Ještě jednou tady napíšu, jestli ji je teprve čtrnáct a je tam sexuální podtext, tak je to na trestní oznámení!!! Pokud to neoznámíš, tak jsi spoluviník!!! Představ si, že by tvoji dceru takhle někdo zneužíval nebo vydíral a ty ses dozvěděla, že manželka toho chlapa o tom celou dobu věděla a nic neudělala!!! Proč to řešíš tady a ne na policii???

Jakožto manželka nic takového ohlašovat nemusí (TrZ § 367 odst. 2 a § 368 odst 2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79943
12.6.17 15:10

Tohle by ani nebyla pedofilie, ale maximálně hebefilie. A fakt je, že ty čtrnáctky ted kolikrát vypadají stejně jako dvacetiletá holka. jak to poznáš třeba na ulici? Já ne. Namalované, vyoblíkané, vyvinuté, slovník dlaždice, cigárko a telefon a hlasitý hovor přes půl ulice. Kolik jim může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
12.6.17 15:12

Z právního hlediska manželka nemusí manželovy trstné činy ohlásit, ale z morálního hlediska je to zrůdné, pokud nechá svého manžela zneužívat 14 leté holky. A je téměř jisté, že nějakých zneužití už se ten její řasnatec dopustil. Je to otázka jejího svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.17 20:21

Tak možná se Vám to bude zdát hnusné či nepochopitelné, ale abych šla na PČR to neudělám. Stále je to můj manžel, ať je sebevětší „humusák“. To, že jsi ji neumí rodiče „ohlídat“ a bůhví co z holky bude (našla jsem ji na X stránkách nahou, apod. jak se fotí a bude „modelka“ apod.), tak nemám sebemenší chuť ji zachraňovat, aby ji chudinka nějakej chlap neublížil..
To co udělal můj chlap je neomluvitelné, hodně to mám v hlavě, je to těžké stát s ním i v jedné kuchyni, protože se na něj podívám a mám před očima kdesi cosi.. to už budu mít asi pořád.
Zatím tedy u mě je a dál se uvidí. Respektive skoro není, byl tu jeden den o víkendu a odjel opět do práce až do pátku.

• Citovat
  • Upravit
5625
12.6.17 20:36
@inkakřivák píše:
Tohle by ani nebyla pedofilie, ale maximálně hebefilie. A fakt je, že ty čtrnáctky ted kolikrát vypadají stejně jako dvacetiletá holka. jak to poznáš třeba na ulici? Já ne. Namalované, vyoblíkané, vyvinuté, slovník dlaždice, cigárko a telefon a hlasitý hovor přes půl ulice. Kolik jim může být?

I zmalovana, pitoma, drza a pubertalni ctrnactileta holka je porad jeste dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.6.17 20:50
@Veveří píše:
I zmalovana, pitoma, drza a pubertalni ctrnactileta holka je porad jeste dite.

to jo, ale na pohled to nepoznas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33503
12.6.17 22:11
@Anonymní píše:
Tak možná se Vám to bude zdát hnusné či nepochopitelné, ale abych šla na PČR to neudělám. Stále je to můj manžel, ať je sebevětší „humusák“. To, že jsi ji neumí rodiče „ohlídat“ a bůhví co z holky bude (našla jsem ji na X stránkách nahou, apod. jak se fotí a bude „modelka“ apod.), tak nemám sebemenší chuť ji zachraňovat, aby ji chudinka nějakej chlap neublížil..
To co udělal můj chlap je neomluvitelné, hodně to mám v hlavě, je to těžké stát s ním i v jedné kuchyni, protože se na něj podívám a mám před očima kdesi cosi.. to už budu mít asi pořád.
Zatím tedy u mě je a dál se uvidí. Respektive skoro není, byl tu jeden den o víkendu a odjel opět do práce až do pátku.

Tak a ted si predstav ze jednou muze i tvoje dcera mit takhle prasteny nypady se nekde vystavovat, ty nebudes mit ani tuseni a az by se ji nedej boze neco stalo tak ti kazdy kdo by o tom vedel rekl ze sis ji mela lip hlidat. Takze z tve strany pouze zarlivost…ona je mlada a blba, ty dospela a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.6.17 22:24
@Anonymní píše:
Zatím tedy u mě je a dál se uvidí. Respektive skoro není, byl tu jeden den o víkendu a odjel opět do práce až do pátku.

ano je to hnusné a nepochopitelné ale chápu, že si to musíš sama před sebou nějak zracionalizovat..a časem s sama vtlačíš do hlavy, že on vlastně za nic nemohl, a že je vám fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
13.6.17 07:24
@opulus píše:
Jakožto manželka nic takového ohlašovat nemusí (TrZ § 367 odst. 2 a § 368 odst 2).

No podle právníka asi nemusí, ale co morální hledisko? Co kdybys měla dceru a někdo ji takhle zneužíval? A jeho manželka tomu mohla zabránit protože o tom věděla a nic neudělala a nechávala si to k rozvodovému soudu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
13.6.17 11:03
@Jancka_K píše:
No podle právníka asi nemusí, ale co morální hledisko? Co kdybys měla dceru a někdo ji takhle zneužíval? A jeho manželka tomu mohla zabránit protože o tom věděla a nic neudělala a nechávala si to k rozvodovému soudu?

Z morálního hlediska? Obecně jeho jednání neschvaluji, ale také vím, že život není černobílý. Jistě, že by mi vadilo, kdyby někdo zneužíval moje dítě (nezávisle na věku) - to asi každému rodiči. Ale ze sdělených okolností rozumím i jeho manželce, že ho nepůjde udat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
13.6.17 12:46

No moc nerozumím některým těm názorům, at si promluví a nebere tátu dětem…já o sobě vím, že odpustím hodně, někdy bohužel, ale tohle by bylo asi i na mě moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
13.6.17 12:48
@opulus píše:
Z morálního hlediska? Obecně jeho jednání neschvaluji, ale také vím, že život není černobílý. Jistě, že by mi vadilo, kdyby někdo zneužíval moje dítě (nezávisle na věku) - to asi každému rodiči. Ale ze sdělených okolností rozumím i jeho manželce, že ho nepůjde udat.

Nepůjde ho udat, aby ho tím mohla vydírat při rozvodu, jak píše? No nevím. Asi nikdo z nás neví, jak by se v její situaci zachoval, jestli stejně nebo jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí