Nevěrník - pedofil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
9.6.17 13:34

Myslím, že čas života této diskuze se začal odpočítávat od chvíle, kdy zakladatelka stiskla tlačítko Přidat téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
9.6.17 13:35

No ona ta 14tka může stejně dobře vypadat na 18 jako na 10, kámošce se objevily druhotné pohlavní znaky někdy v 17ti, čili tady ten argument fakt nechápu. Holka ve 14ti může a nemusí vypadat jako dospělá žena, rozhodně to není pravidlo. Ale je tu zákon, který snad platí pro všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
9.6.17 14:01

Tady opravdu není jiné řešení, než rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 14:07

Je to nechutné. Je tady někde napsané, kolik je manželovi zakladatelky? Chtěla bych vidět reakce, kdyby starší ženská chtěla spát se 14letým klukem? To je ok? :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
9.6.17 14:27
@Manhattan píše:
Je to nechutné. Je tady někde napsané, kolik je manželovi zakladatelky? Chtěla bych vidět reakce, kdyby starší ženská chtěla spát se 14letým klukem? To je ok? :poblion: :poblion:

Ostatně i když chce dospělý chlap spát se 14ti letým klukem tak se na to rozhodně nedívají lidé schovívavě tak jako když se jedná o stejně starou dívku dívku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 14:34

@Aragua Celkově se to bere jinak, chlap může všechno, ale naopak je to nepřípustné. Kdyby žena spala se 14ti letým a řekla, že nepoznala, kolik mu je, protože byl dobře vyvinutý, to by tady byly komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 14:53

@pohledmuze A kdyby ti 14ti letý syn zbouchl milfku? :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
9.6.17 14:53

Tak co tak vím z vyprávění kluků, tak dost maminek kamarádů ojelo nějakého kamaráda svého syna…A nikomu to jako pedofilie nepřišlo.
Ano, je to divné, není to běžné ale pochybuju, že by ji chlap pak sebral děti aby je taky neojela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 14:56

@pohledmuze Stát se může, ať se chrání, jak chce. Na to je tady taky dost diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
9.6.17 15:38
@pohledmuze píše:
LOL opacne by prave ani zadny stiznosti nebyly. 8o Otec by urcite neprotestoval, ze jeho synek osustil nejakou milfku. :think: A matka by to asi taky neresila stejne. A je to logicky, holka muze otehotnet a mit problemu vice nez kluk.

Pokud vím, tak otcové se tu neřeší, řeší se matka, které někdo ošustí 14ti letého syna. A´t už je to muž nebo žena. Ten zbytek co tu vymýšlíš je mimo téma diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 15:50

@Aragua Asi tak :palec: Celkově holky dneska rychleji vyspívají, za chvilku si bude lákat na webku 12ti letou a vymlouvat se, že vypadá na 15. Já jsem ve 14ti lítala s klukama venku s kuličkovkama a je mi 25 než někdo napíše, že teď je jiná doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.6.17 16:01

Možná jsem přehlédla, ale nikde jsem se nedočetla o čem si s těma holčinama psal a proč je naváděl i na webku. Pokud by si jen normálně psal a nebo chtěl povídat tak bych ho sprdla na dvě doby ať se vzpamatuje. Pokud ale už tam byl náznak erotiky, dělal jim návrhy či vyžadoval fotky či ukázat intimní části tak bych ho mohla milovat jakkoliv, ale prostě bych to nahlásila. Do hlavy nikomu nevidíme a kde je jistota, že mu za čas neprdne v kouli. A aby z toho pak měla nějaká mladá naivní holčina trauma po zbytek života a já věděla a nic neudělala s tím bych žít nemohla i za cenu ztráty rodiny. A mít dcery tak bohužel bála bych se taky. Vím, že se to nedělá, ale v tomto případě už bych měla pokud využívá PC nainstalovaný keylogger popřípadě v jeho mobilu Gmail se zapnutou aktivitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
9.6.17 16:12
@Manhattan píše:
@Aragua Asi tak :palec: Celkově holky dneska rychleji vyspívají, za chvilku si bude lákat na webku 12ti letou a vymlouvat se, že vypadá na 15. Já jsem ve 14ti lítala s klukama venku s kuličkovkama a je mi 25 než někdo napíše, že teď je jiná doma.

No ono totiž těch pedofilů co zneužívá děti je fakt málo, zbytek jsou mentálně postižení, nestřídmí jedinci popř. jedinci s psychickou poruchou a nejde jim o to jestli je dotyčná dítě, žena, muž, novorozenec, prostě se chtějí ukojit a efekt na oběť je jim absolutně jedno stejně jako je jim jedno nějaký zákon. A pohled spousty lidí tady v diskuzi tomuto pohledu nahrává. Jak už jsem psala, diskuze o tom, jestli 14ti letá vypadá na 15 nebo na 10 jsou mimo a jsou stejně bezpředmětné jako řešit, jestli znásilněná měla na sobě v době útoku minisukni a nebo pytel od brambor. Zákon říká jasně, že sex s 14ti letým jedincem je pohlavní zneužití a že sex vynucený násilím je znásilnění, obojí se trestá odnětím svobody. Kdo má problém se před 14ti letou lolitou /zajíčkem nebo ženskou v minisukni udržet, ať si na sebe hodí pás cudnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 16:13

@nela812 Njn, když si někdo založí diskuzi a potom už ani nenapíše a nedoplní informace, to moc neporadíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.6.17 16:15
@Aragua píše:
No ono totiž těch pedofilů co zneužívá děti je fakt málo, zbytek jsou mentálně postižení, nestřídmí jedinci popř. jedinci s psychickou poruchou a nejde jim o to jestli je dotyčná dítě, žena, muž, novorozenec, prostě se chtějí ukojit a efekt na oběť je jim absolutně jedno stejně jako je jim jedno nějaký zákon. A pohled spousty lidí tady v diskuzi tomuto pohledu nahrává. Jak už jsem psala, diskuze o tom, jestli 14ti letá vypadá na 15 nebo na 10 jsou mimo a jsou stejně bezpředmětné jako řešit, jestli znásilněná měla na sobě v době útoku minisukni a nebo pytel od brambor. Zákon říká jasně, že sex s 14ti letým jedincem je pohlavní zneužití a že sex vynucený násilím je znásilnění, obojí se trestá odnětím svobody. Kdo má problém se před 14ti letou lolitou /zajíčkem nebo ženskou v minisukni udržet, ať si na sebe hodí pás cudnosti.
:palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria