Nevěrník - pedofil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4399
9.6.17 20:28

Pedofil vyhledává děti, ne skoro dospělé (fyzicky) dívky. Nebud blbá, přece nechceš, aby rozvoděm trpěly tvé děti 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
9.6.17 20:42
@ulice píše:
Pedofil vyhledává děti, ne skoro dospělé (fyzicky) dívky. Nebud blbá, přece nechceš, aby rozvoděm trpěly tvé děti 8o

Je hebefil.
Ale tak to je asi normalni, ze super tatka bezne lovi holky pod zakonem na FB.
Blbej je on, ne zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 21:31

Ahoj, tady zakladatelka.
Celé to dočtu až potom, ale holky, ženský, mámy??? To myslíte jako vážně???
Dokážete napsat, že je chyba vlastně na mé straně? :mrgreen: To je fór ne.? Pro tohle neexistuje omluva, i kdybychom spolu nespali třeba rok.. to teda pardon.
Klidně mě odsuzujte, dcery mu neberu, pouze jsem mu řekla, že pokud hodlá dělat zle on mě, proč bych nemohla já? Viz. jeho názory, že dceři stačí alimenty 500,–, že jí ve školce, apod.??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.17 21:32
@zoidberg píše:
Zakladatelka už má pro děti prostě nového tatínka, lepšího. Tak je třeba tomu původnímu nějak zamezit přístup ;)

Můžeš mi nějak vysvětlit tvůj příspěvek???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.17 21:35

Při rozvodovém řízení jsem rozhodnutá tohle vše říct nahlas, dodat veškerou komunikaci, kterou mám vytištěnou, apod.

Vidím to asi jinak než Vy… Naší dceři je nyní 7let.. Až jí bude např.13let… víte co budu mít v hlavě? Jak se asi na ní můj muž..její otec dívá?? Jako na tamtu, co se mu svlékala na webce? Dokážete mě aspon malinko pochopit.?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.17 21:36

A ještě pro upřesnění, styku s dětmi bych mu nebránila, ale aby měl dohled, příp. aby šel někam na vyšetření.

No do řiti, mohla jsem to dát do jednoho příspěvku, ale mě jste tak naštvali :(

• Citovat
  • Upravit
3736
9.6.17 21:36
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka.
Dokážete napsat, že je chyba vlastně na mé straně? :mrgreen: To je fór ne.? Pro tohle neexistuje omluva, i kdybychom spolu nespali třeba rok.. to teda pardon.
Klidně mě odsuzujte, dcery mu neberu, pouze jsem mu řekla, že pokud hodlá dělat zle on mě, proč bych nemohla já? Viz. jeho názory, že dceři stačí alimenty 500,–, že jí ve školce, apod.??

Můžu se zeptat kolik je tvému manželovi? Já taky nedokážu pochopit většinu reakcí na tvůj problém. Každý by si měl uvědomit, jak by se cítil, kdyby jeho 14ti letá dcera měla mít něco s chlapem, který by jí mohl dělat pomalu tátu. Nebo kdyby tohle dělal jejich manžel. Já bych takový vzor pro své děti nechtěla. A s tím výživným 500kč se taky předvedl :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 21:42

Mému muži bylo před měsícem 32 let.
I jsem mu říkala, možná na něj drobet řvala :oops: :lol: :lol: at si představí, kdyby si naše dcera v pokojíku zavřena takhle psala za pár let s nějakým chlapem? Ukazovala se mu na webce? Žádná řeč s ním není, sedí a čučí. Možná i věřím, že ted už je mu to líto..ale kde to jsme..

• Citovat
  • Upravit
6021
9.6.17 22:07
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka.

Mě opravdu fascinuje, když si někdo myslí, že on nebo jeho problém je veřejně známý, a lidé snad ani nejdou spát bez toho, aby nezjistili novinky…

Odkud prosím, máme vědět, co s těma holkama tvůj manžel prováděl? Odkud máme vědět o alimentech navrhovaných tvým manželem? Já opravdu ničí historii nevyhledávám, a ani vyhledávat nehodlám. Pokud chceš navázat na něco, cos už někdy psala, proč nepokračuješ tam, kdes začala a zakládáš novou diskuzi? Nebo teda vypiš celou historii do nového tématu!
Tady název zní: „Nevěrník - pedofil?“, a z úvodního příspěvku jednoznačně vyplývá, že není ani nevěrník, ani pedofil.

Co po nás chceš, když nenapíšeš dokonce ani svou verzi, natož manželovou?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.17 22:18
@J_Doe píše:
Mě opravdu fascinuje, když si někdo myslí, že on nebo jeho problém je veřejně známý, a lidé snad ani nejdou spát bez toho, aby nezjistili novinky…

Odkud prosím, máme vědět, co s těma holkama tvůj manžel prováděl? Odkud máme vědět o alimentech navrhovaných tvým manželem? Já opravdu ničí historii nevyhledávám, a ani vyhledávat nehodlám. Pokud chceš navázat na něco, cos už někdy psala, proč nepokračuješ tam, kdes začala a zakládáš novou diskuzi? Nebo teda vypiš celou historii do nového tématu!
Tady název zní: „Nevěrník - pedofil?“, a z úvodního příspěvku jednoznačně vyplývá, že není ani nevěrník, ani pedofil.

Co po nás chceš, když nenapíšeš dokonce ani svou verzi, natož manželovou?!

Po Tobě nechci skutečně nic :) Některé holky ale diskuzi předchozí četli, proto to neomílám znovu. Díky za tvůj zájem :-) ale pokud tě to obtěžuje, nemusíš zde diskutovat :)

• Citovat
  • Upravit
6021
9.6.17 22:24
@Anonymní píše:
Po Tobě nechci skutečně nic :) Některé holky ale diskuzi předchozí četli, proto to neomílám znovu. Díky za tvůj zájem :-) ale pokud tě to obtěžuje, nemusíš zde diskutovat :)

A proč teda nepokračuješ tam, když jste si tam tak hezky rozuměly?

Pokud tebe obtěžuje psát v nové diskuzi kompletní informace, mě obtěžuje reagovat na polovičaté náznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.6.17 23:05
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka.

Tak si to docti ;) ja byla prvni koho to tezce zarazilo, ty reakce zde. Pro me nepredstavitelne a byla bych mozna tvrdsi nez ty a to si tu prvni diskuzi nevybavuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
10.6.17 12:13
@Anonymní píše:
Po Tobě nechci skutečně nic :) Některé holky ale diskuzi předchozí četli, proto to neomílám znovu. Díky za tvůj zájem :-) ale pokud tě to obtěžuje, nemusíš zde diskutovat :)

Hele, chápu tě, žes ho vykopla, že chceš co nejvyšší alimetny(je to pro děti a všechny víme kolik děti stojí peněz) a že ho nechceš ani vidět. Ale pedofil to není, takových mužů je většina(i jsem to četla v nějaký ofiko průzkumech, dá se najít na netu)-hebefilie, tozn. na mladé dívky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
10.6.17 12:22
@vonajebohyne píše:
Je hebefil.
Ale tak to je asi normalni, ze super tatka bezne lovi holky pod zakonem na FB.
Blbej je on, ne zakladatelka.

Tak určitě, takových bych taky hnala ;) Ale blbá v tom, že z úvodního příspěvku vyznělo, že se chce mstít ohledně vídání dcer a manžela, to mi ok nepřipadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
10.6.17 12:36
@pikola píše:
Není to v pohodě, ale kvůli tomu bych někomu nebrala děti. Tobě by asi taky manžel neomezil styk s dětma pokud by sis vypisovala s chlapem na netu.

Kdo ví co by její muž dělal..kdyby si vypisovala se čtrnáctiletejma klukama…a lákala je na webku…))nebo z nich tahala fotky…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky