Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledmuze Stát se může, ať se chrání, jak chce. Na to je tady taky dost diskuzí.
@pohledmuze píše:
LOL opacne by prave ani zadny stiznosti nebyly.Otec by urcite neprotestoval, ze jeho synek osustil nejakou milfku.
A matka by to asi taky neresila stejne. A je to logicky, holka muze otehotnet a mit problemu vice nez kluk.
Pokud vím, tak otcové se tu neřeší, řeší se matka, které někdo ošustí 14ti letého syna. A´t už je to muž nebo žena. Ten zbytek co tu vymýšlíš je mimo téma diskuze.
@Aragua Asi tak
Celkově holky dneska rychleji vyspívají, za chvilku si bude lákat na webku 12ti letou a vymlouvat se, že vypadá na 15. Já jsem ve 14ti lítala s klukama venku s kuličkovkama a je mi 25 než někdo napíše, že teď je jiná doma.
Možná jsem přehlédla, ale nikde jsem se nedočetla o čem si s těma holčinama psal a proč je naváděl i na webku. Pokud by si jen normálně psal a nebo chtěl povídat tak bych ho sprdla na dvě doby ať se vzpamatuje. Pokud ale už tam byl náznak erotiky, dělal jim návrhy či vyžadoval fotky či ukázat intimní části tak bych ho mohla milovat jakkoliv, ale prostě bych to nahlásila. Do hlavy nikomu nevidíme a kde je jistota, že mu za čas neprdne v kouli. A aby z toho pak měla nějaká mladá naivní holčina trauma po zbytek života a já věděla a nic neudělala s tím bych žít nemohla i za cenu ztráty rodiny. A mít dcery tak bohužel bála bych se taky. Vím, že se to nedělá, ale v tomto případě už bych měla pokud využívá PC nainstalovaný keylogger popřípadě v jeho mobilu Gmail se zapnutou aktivitou.
@Manhattan píše:
@Aragua Asi takCelkově holky dneska rychleji vyspívají, za chvilku si bude lákat na webku 12ti letou a vymlouvat se, že vypadá na 15. Já jsem ve 14ti lítala s klukama venku s kuličkovkama a je mi 25 než někdo napíše, že teď je jiná doma.
No ono totiž těch pedofilů co zneužívá děti je fakt málo, zbytek jsou mentálně postižení, nestřídmí jedinci popř. jedinci s psychickou poruchou a nejde jim o to jestli je dotyčná dítě, žena, muž, novorozenec, prostě se chtějí ukojit a efekt na oběť je jim absolutně jedno stejně jako je jim jedno nějaký zákon. A pohled spousty lidí tady v diskuzi tomuto pohledu nahrává. Jak už jsem psala, diskuze o tom, jestli 14ti letá vypadá na 15 nebo na 10 jsou mimo a jsou stejně bezpředmětné jako řešit, jestli znásilněná měla na sobě v době útoku minisukni a nebo pytel od brambor. Zákon říká jasně, že sex s 14ti letým jedincem je pohlavní zneužití a že sex vynucený násilím je znásilnění, obojí se trestá odnětím svobody. Kdo má problém se před 14ti letou lolitou /zajíčkem nebo ženskou v minisukni udržet, ať si na sebe hodí pás cudnosti.
@nela812 Njn, když si někdo založí diskuzi a potom už ani nenapíše a nedoplní informace, to moc neporadíš. ![]()
@Aragua píše:
No ono totiž těch pedofilů co zneužívá děti je fakt málo, zbytek jsou mentálně postižení, nestřídmí jedinci popř. jedinci s psychickou poruchou a nejde jim o to jestli je dotyčná dítě, žena, muž, novorozenec, prostě se chtějí ukojit a efekt na oběť je jim absolutně jedno stejně jako je jim jedno nějaký zákon. A pohled spousty lidí tady v diskuzi tomuto pohledu nahrává. Jak už jsem psala, diskuze o tom, jestli 14ti letá vypadá na 15 nebo na 10 jsou mimo a jsou stejně bezpředmětné jako řešit, jestli znásilněná měla na sobě v době útoku minisukni a nebo pytel od brambor. Zákon říká jasně, že sex s 14ti letým jedincem je pohlavní zneužití a že sex vynucený násilím je znásilnění, obojí se trestá odnětím svobody. Kdo má problém se před 14ti letou lolitou /zajíčkem nebo ženskou v minisukni udržet, ať si na sebe hodí pás cudnosti.
Pedofil vyhledává děti, ne skoro dospělé (fyzicky) dívky. Nebud blbá, přece nechceš, aby rozvoděm trpěly tvé děti ![]()
@ulice píše:
Pedofil vyhledává děti, ne skoro dospělé (fyzicky) dívky. Nebud blbá, přece nechceš, aby rozvoděm trpěly tvé děti
Je hebefil.
Ale tak to je asi normalni, ze super tatka bezne lovi holky pod zakonem na FB.
Blbej je on, ne zakladatelka.
Ahoj, tady zakladatelka.
Celé to dočtu až potom, ale holky, ženský, mámy??? To myslíte jako vážně???
Dokážete napsat, že je chyba vlastně na mé straně?
To je fór ne.? Pro tohle neexistuje omluva, i kdybychom spolu nespali třeba rok.. to teda pardon.
Klidně mě odsuzujte, dcery mu neberu, pouze jsem mu řekla, že pokud hodlá dělat zle on mě, proč bych nemohla já? Viz. jeho názory, že dceři stačí alimenty 500,–, že jí ve školce, apod.??
@zoidberg píše:
Zakladatelka už má pro děti prostě nového tatínka, lepšího. Tak je třeba tomu původnímu nějak zamezit přístup
Můžeš mi nějak vysvětlit tvůj příspěvek???
Při rozvodovém řízení jsem rozhodnutá tohle vše říct nahlas, dodat veškerou komunikaci, kterou mám vytištěnou, apod.
Vidím to asi jinak než Vy… Naší dceři je nyní 7let.. Až jí bude např.13let… víte co budu mít v hlavě? Jak se asi na ní můj muž..její otec dívá?? Jako na tamtu, co se mu svlékala na webce? Dokážete mě aspon malinko pochopit.?
A ještě pro upřesnění, styku s dětmi bych mu nebránila, ale aby měl dohled, příp. aby šel někam na vyšetření.
No do řiti, mohla jsem to dát do jednoho příspěvku, ale mě jste tak naštvali ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka.
Celé to dočtu až potom, ale holky, ženský, mámy??? To myslíte jako vážně???
Dokážete napsat, že je chyba vlastně na mé straně?To je fór ne.? Pro tohle neexistuje omluva, i kdybychom spolu nespali třeba rok.. to teda pardon.
Klidně mě odsuzujte, dcery mu neberu, pouze jsem mu řekla, že pokud hodlá dělat zle on mě, proč bych nemohla já? Viz. jeho názory, že dceři stačí alimenty 500,–, že jí ve školce, apod.??
Můžu se zeptat kolik je tvému manželovi? Já taky nedokážu pochopit většinu reakcí na tvůj problém. Každý by si měl uvědomit, jak by se cítil, kdyby jeho 14ti letá dcera měla mít něco s chlapem, který by jí mohl dělat pomalu tátu. Nebo kdyby tohle dělal jejich manžel. Já bych takový vzor pro své děti nechtěla. A s tím výživným 500kč se taky předvedl ![]()
Mému muži bylo před měsícem 32 let.
I jsem mu říkala, možná na něj drobet řvala
at si představí, kdyby si naše dcera v pokojíku zavřena takhle psala za pár let s nějakým chlapem? Ukazovala se mu na webce? Žádná řeč s ním není, sedí a čučí. Možná i věřím, že ted už je mu to líto..ale kde to jsme..