Nevěrník - pedofil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79943
13.6.17 13:10
@Veveří píše:
I zmalovana, pitoma, drza a pubertalni ctrnactileta holka je porad jeste dite.

Ano, jenže to bohužel nepoznáš. Tak jsem to myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
13.6.17 13:19
@inkakřivák píše:
Ano, jenže to bohužel nepoznáš. Tak jsem to myslela.

Na ulici ne, ale na těch seznamkách si někteří pánové schválně tuto věkovou hranici vyhledávají. To je právě ten rozdíl. Nikdo nebude pranýřovat chlapa, že se na ulici ohlédne za mladou holkou jemu neznámého věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79943
13.6.17 14:01

A tuhle znáte?
velká by to chyba byla,
neznat, děti, pedofila.
Pedofil má děti rád
toho byste měly znát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.17 20:40

Já mám stejně takové tušení, že když to nebude asi znovu ta samá, bude to jiná.. Manžel v práci do pátku, ale na FB vydrží online i sedm hodin v kuse. Je to celé komické :zed:
Něco zase určitě praskne…

• Citovat
  • Upravit
1853
15.6.17 16:02

http://olomouc.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Tak sem si vzpomněla na tuhle diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.17 20:38

Ahoj.. novou diskuzi zakládat nebudu, manžel u nás bydlí stále, už měl být pryč když byla výplata a nějak se nikam nechystá.
Já žiji sama s dětmi. Manžel opět X hodin na FB…vesele si volá na kameře… :poblion:
V noci jsem náhodou najela na messengeru na jeho okno otevřené a vytočila kamerou hovor a co myslíte? Uživatel XY má jiný hovor. :potlesk:
Bylo 1.30h ráno, akorát jsem vstávala k dceři.

Jak komické…

• Citovat
  • Upravit
377
12.7.17 21:44

A on se nechystá odejít, i když jsi ho o to výslovně požádala?

Mimochodem z těchhle věcí by mi bylo úplně špatně. Až by byl v práci, zrušila bych internet a pokud by nebyl napsán na mě, schovala bych veškeré počítače, tablety, notebooky atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
12.7.17 22:02

Pro me jsi stejna spina jako on. Tvuj manzel oblbuje holky pod zakonem a ty ho krejes. Tak si to s nim doma vyzer. Diskuzi jsem procetla. Vztekala ses, ze se ho tady zastavaji a pak jsi pokrytecek roku a na PCR nepujdes, ptz je to preci jen tvuj manzel?! Jako co to je???

Edit. A nakonec je to vina rodicu, protoze si holku neohlidaj? Je to TRESTNE a kriminalka se tim dost zabyva. Budete mit z ostudy kabat oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
12.7.17 22:20

Kriminálka to řadí k závažným zločinům, takže i krytí těchto věcí může být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.7.17 23:37
@pst007 píše:
Kriminálka to řadí k závažným zločinům, takže i krytí těchto věcí může být problém.
:roll: To už tu bylo. Jako manželka to ohlašovat nemusí a žadná „spoluvina“ ji za neohlášení nehrozí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.17 21:05

Ahoooj holky, napadlo mě dneska, dětičky mi chrupou, oživit debatu, nějak jsem neměla sílu potom už přispívat..
Manžel od nás odešel, během dvou dnů si našel byt, vzal si své věci a odešel. Řešila jsem s ním, aby to nějak řekl, snažil se říct naší starší a bylo mi řečeno „ať se třeba poseru“ a práskl dveřmi. Od té doby o něm nevíme.
Dnes odpoledne mě kontaktovala zas ta jeho náctiletá, že mi pošle vše co ji píše a zda si prý můžu manžela doma hlídat, aby jí nepsal… haha… 8o :mrgreen:

Tak vidíte, NIKDY se nezmění a ať si najde jakoukoli ženu, vždy ji bude podvádět a lhát.

• Citovat
  • Upravit
85
24.8.17 21:23

Tak aspoň že už odešel 8o. To je asi tak jediné pozitivní. Jste aspoň nějak domluveni na výživném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
24.8.17 22:08
@Anonymní píše:
Ahoooj holky, napadlo mě dneska, dětičky mi chrupou, oživit debatu, nějak jsem neměla sílu potom už přispívat..
Manžel od nás odešel, během dvou dnů si našel byt, vzal si své věci a odešel. Řešila jsem s ním, aby to nějak řekl, snažil se říct naší starší a bylo mi řečeno „ať se třeba poseru“ a práskl dveřmi. Od té doby o něm nevíme.
Dnes odpoledne mě kontaktovala zas ta jeho náctiletá, že mi pošle vše co ji píše a zda si prý můžu manžela doma hlídat, aby jí nepsal… haha… 8o :mrgreen:Tak vidíte, NIKDY se nezmění a ať si najde jakoukoli ženu, vždy ji bude podvádět a lhát.

proč Tě kontaktuje nějaká žena, abys četla co jí píše? Pokud kývneš jsi stále v kruhu. Je nutné na tuto ženu reagovat, zajímá tě co píše? Kašli nato, nereaguj, je pryč a hotovo, komu co píše, ať si řeší ty kterým to píše. Mysli na sebe, svět nespasíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
24.8.17 22:46

@DanielaD přesně tak taky bych to neřešila, at si dělá co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.8.17 00:22

Mam 14ti letou dceru a tohle je fakt hnus, je jedno jestli je nebo neni pedofil, ale kdybych zjistila, ze tohle dela nejaky prase s moji dcerou tak ho zabiju. Vyuzivat naivni maly hoky je hnus a v pripade ze to dela chlap od rodiny, tak je to uplna svinarna, vykopla bych ho a oskubala o vsechny penize…tvuj muz ma byt vzor pro deti a tohle neni normalni!!! To je hnus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí