Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Btw. pokud nekdo na netu sexualne obtezuje dite do 15 let dopousti se trestneho cinu ohrozovani mravniho vyvoje mladeze + svadeni k nemravnemu zpusobu zivota. Takovym parchantum by nemela byt nasazovana svatozar, ale klepeta. Co si myslite ze asi on ukazoval te holce na webce? Zakladatelku naprosto chapu. Podivejte se na film Seznam se bezpecne 1. (i na youtube), velmi velmi drsne…
![]()
@Veveří píše:
Btw. pokud nekdo na netu sexualne obtezuje dite do 15 let dopousti se trestneho cinu ohrozovani mravniho vyvoje mladeze + svadeni k nemravnemu zpusobu zivota. Takovym parchantum by nemela byt nasazovana svatozar, ale klepeta. Co si myslite ze asi on ukazoval te holce na webce? Zakladatelku naprosto chapu. Podivejte se na film Seznam se bezpecne 1. (i na youtube), velmi velmi drsne…![]()
No drsný dokument, ta policie a ten právník se tedy rozhodně k tomu posílání videí mezi dospělým mužem a 14ti letou nestavěli tak benevolentně jako místní. Já slyšela něco o 5ti letech odněti svobody.
@Aragua píše:
No drsný dokument, ta policie a ten právník se tedy rozhodně k tomu posílání videí mezi dospělým mužem a 14ti letou nestavěli tak benevolentně jako místní. Já slyšela něco o 5ti letech odněti svobody.
Tak instruktážní videa musí mít jasná a jednoduchá sdělení. Myslím, že nikdo tu nebude rozporovat možnou protiprávnost jeho jednání. Mám dojem, že se tu spíš snaží ostatní psát z jiného úhlu pohledu.
Asi jste nepochopili, že zakladatelka nechce řešit jeho potenciální společenskou nebezpečnost, ale chce to použít případně jako nástroj msty, když jí bude dělat problémy u rozvodu.
@Anonymní píše:
Při rozvodovém řízení jsem rozhodnutá tohle vše říct nahlas, dodat veškerou komunikaci, kterou mám vytištěnou, apod.Vidím to asi jinak než Vy… Naší dceři je nyní 7let.. Až jí bude např.13let… víte co budu mít v hlavě? Jak se asi na ní můj muž..její otec dívá?? Jako na tamtu, co se mu svlékala na webce? Dokážete mě aspon malinko pochopit.?
Je pravděpodobné, že se dívá na své dcery tak, jakoby ses ty dívala na svého (dospělého) syna. Tedy nejspíše asexuálně. Tebe by tvůj syn sexuálně přitahoval?
Samozřejmě, jak to má on uvnitř, ale ví jen a pouze on.
„(…) Pro otce je tak nepřijatelná představa sexu s dcerou, kterou viděl vyrůstat. Z toho plyne důležitá poučka pro kriminální psychologii, a to, že praví pedofilové se proto zpravidla nedopouštějí incestu na vlastních dětech. (…)“ https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Incest
@opulus jenze pravych pedofilu je v populaci velmi malo. Prasarnicky pred webkou vetsinou delaji normalni chlapi, kteri si takto chteji vyzkouset neco noveho, experimentuji… Ja jsem v tomhle velmi striktni - pokud si ho nekdo honi na webce pred malou holkou, jedno jak zmalovanou, proste pred deckem a vi ze je to decko, meli by ho zabasnout a naprosto opravnene i zbavit rodicovskych prav, protoze evidentne nevi co je pro deti dobre. Jakepak copak d prasakama ![]()
Jenže děti, a to nejčastěji vlastní nebo vyženěné, většinou nezneužívají praví pedofilové ale právě takovéhle typy, jaké popisuje zakladatelka.
@opulus píše:
Je pravděpodobné, že se dívá na své dcery tak, jakoby ses ty dívala na svého (dospělého) syna. Tedy nejspíše asexuálně. Tebe by tvůj syn sexuálně přitahoval?
Samozřejmě, jak to má on uvnitř, ale ví jen a pouze on.„(…) Pro otce je tak nepřijatelná představa sexu s dcerou, kterou viděl vyrůstat. Z toho plyne důležitá poučka pro kriminální psychologii, a to, že praví pedofilové se proto zpravidla nedopouštějí incestu na vlastních dětech. (…)“ https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Incest
Já tvrdím, že manžel zakladatelky pedofil není stejně jako x dalších co nemají problém zneužívat jak děti jiných tak své viz můj příspěvek výše.
Obecně je jedno jakou bude mít nálepku. Asexuálnost k vlastním dětem je dána i většině takto zaměřených lidí. Tím jsem chtěl říct, že jejich děti, o které se zakladatelka bojí, jej nijak sexuálně stimulovat vůbec nemusí.
Ještě jednou všem díky za názory. Moc si toho vážím.
Asi jsem diskuzi nazvala unáhleně špatně…pedofil asi úplně nebude..ale až nyní mi sedí takové maličkosti, kterých jsem si vůbec nevšimla…ani mě to nenapadlo…
např. mě se s určitým věkem začala líbit např. dole vyholená čárka. Někdy oholit úplně, ale někdy naopak třeba čárečku nechat, působí to na mě více žensky… ale manželovi striktně pouze úplně holo. Byl úplně blázen a dokázal Xkrát denně zopakovat a vysmívat se cosi o chlupatých pipinách, apod. ![]()
Až nyní mi leckteré věci do sebe zapadají a rozumím jim…odkud vítr vál…
@debra.morgan píše:
Ja ve 14 začala randit se svým ted už manželem, je o 4 roky starší, čili v té době už plnoletý=dospělý…je tedy taky pedofil?
no to není ale vaši tě měli spíš přitáhnout doma k práci a učení než nechat děcko ve 14 randit..
@opulus píše:
Obecně je jedno jakou bude mít nálepku. Asexuálnost k vlastním dětem je dána i většině takto zaměřených lidí. Tím jsem chtěl říct, že jejich děti, o které se zakladatelka bojí, jej nijak sexuálně stimulovat vůbec nemusí.
Kdyby to takto bylo, neexistují případy zneužívání vlastními rodiči. Čili nemusí, ale můžou je nějak stimulovat. Ten problém je, že zjevně manžel zakladatelky nemá pověstnou záklopku a nebojí se porušení zákona v této oblasti a pak se bohužel jaksi nedá určit s jistotou co je v této oblasti zač.
@opulus píše:
Tady ani tak nejde o to, ze by obtezoval svoji dceru, ale o lidske i rodicovske selhani zakladatelcina muze. Sexualni obtezovani deti na netu nesnese zadnou omluvu! Ja zakladatelciny obavy chapu z tohoto uhlu.
@Veveří píše:
Tady ani tak nejde o to, ze by obtezoval svoji dceru, ale o lidske i rodicovske selhani zakladatelcina muze. Sexualni obtezovani deti na netu nesnese zadnou omluvu! Ja zakladatelciny obavy chapu z tohoto uhlu.
Ale zakladatelce o to jde. Děsí se toho, až jejich dceři bude 13 let, a jak se ON, její otec, bude dívat na jejich dceru. Soucasně jeho deviaci chce použít jako nástroj, aby jí nedělal problémy u rozvodu.
@Aragua píše:
Kdyby to takto bylo, neexistují případy zneužívání vlastními rodiči. Čili nemusí, ale můžou je nějak stimulovat. Ten problém je, že zjevně manžel zakladatelky nemá pověstnou záklopku a nebojí se porušení zákona v této oblasti a pak se bohužel jaksi nedá určit s jistotou co je v této oblasti zač.
Já jsem nepsal, že se to nevyskytuje, ale že to není tak časté. Dokonce bych řekl, že je to spíše vyjímečné.
Takto nějak funguje hon na čarodějnice. Nemusí, ale můze (existují takové připady) - takže rovnou to budeme brát tak, jakože bude.
@jdukolem píše:
no to není ale vaši tě měli spíš přitáhnout doma k práci a učení než nechat děcko ve 14 randit..
proč? moje známky ve škole se nikdy nezhorsily, gympl s vyznamenáním, vejšku v řádným termínu dodělávám ted, už jako vdaná a máme pronajatý rd…uvědomuju si, že moji rodiče v tomto byly extremne tolerantni…nechali mě na silvestra ve 14 doma s ním samotnou, v patnácti jsem jela jen s ním na týdenní dovču pod stan v čr, mamka nás tam dokonce sama vezla autem
další roky pak itálie a chorvetsko…s našime máme oba skvělý vztah a jsem za ně moc ráda ![]()