Cítím se podvedená, prý nemám proč.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25219
9.6.17 23:22
@Anonymní píše:
Tak díky za názory. Potřebovala jsem se jen zeptat jestli bylo oprávněné z mojí strany po něm chtít aby vyndal fotku z peněženky. Nemá tam co dělat. Já scénu neudělala jen jsem mu rázně řekla že se mě to nelíbí tak doufám že pochopil. Stejně je mu to buřt bude si dělat vše dál jako doposud.Bude dál zapírat přetvařovat se pomlouvat mě za zádama dělat ze sebe chudáka kterému dělám peklo ze života ale i přes to peklo se mu se mnou asi žije dobře když tak dobře vypadá tvářičky má vyžehlené jako z alabastru chodí jako Dařbuján rozkazuje a řve po mě a naší dceři jako Trautumberk. Když se objeví exka je pokakanej a rozplynul se jako pára.
Jdu se učit akorát se v tom hrabu myslím na to a nic z toho.Tak zatím :mavam:
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
9.6.17 23:25

Mě by to teda vadilo dost a to bych blbě rozdejchavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
10.6.17 00:45
@Anonymní píše:
Má s exkou nadstandartní kamarádský vztah.No k té fotce jak jsem to dnes zjistila mě to taky štve z důvodu že nám jeho exka bude hlídat dítě, musím jet na natáčení učím se scénář nemůžu se soustředit pořád na to musím myslet. Manžel jede se mnou má ještě nějaké zařizování tak budu jako na trní. Taky jsem nepochopila to s jakou samozřejmostí zavolal exce a stylem co jako děláš? To je blbý potřebujem pohlídat holku. Denisa jede na natáčení a já se svezu s ní. Jo tak sme domluvený ti jí přivezu v neděli odpoledne. Chtěla jsem aby dceru pohlídala moje mamka nebo babička. Nenechal mě ani domluvit prej nezájem, oni se určitě přetrhnou se chtěj bavit a na hlídání holky nemaj čas. Babka je líná a máti má zábavičku. Tak to zkusím třeba budou mít čas hele mě to nezájímá nech to bej ona jí bejvalaka ohlídá!

Udělat toto můj manžel tak by poznal co znamená výraz běsnící saň křížená s neovládající se hysterickou vražednou megerou. nikdy nikdy nikdy!!! Ale ta naše je a byla na ránu mezi oči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.6.17 01:20

@Doe_Jane tak to já bych ho snad zabila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.6.17 01:24
@Anonymní píše:
Má s exkou nadstandartní kamarádský vztah.No k té fotce jak jsem to dnes zjistila mě to taky štve z důvodu že nám jeho exka bude hlídat dítě, musím jet na natáčení učím se scénář nemůžu se soustředit pořád na to musím myslet. Manžel jede se mnou má ještě nějaké zařizování tak budu jako na trní. Taky jsem nepochopila to s jakou samozřejmostí zavolal exce a stylem co jako děláš? To je blbý potřebujem pohlídat holku. Denisa jede na natáčení a já se svezu s ní. Jo tak sme domluvený ti jí přivezu v neděli odpoledne. Chtěla jsem aby dceru pohlídala moje mamka nebo babička. Nenechal mě ani domluvit prej nezájem, oni se určitě přetrhnou se chtěj bavit a na hlídání holky nemaj čas. Babka je líná a máti má zábavičku. Tak to zkusím třeba budou mít čas hele mě to nezájímá nech to bej ona jí bejvalaka ohlídá!

Jakože cože 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.6.17 02:43
@Anonymní píše:
Tak díky za názory. Potřebovala jsem se jen zeptat jestli bylo oprávněné z mojí strany po něm chtít aby vyndal fotku z peněženky. Nemá tam co dělat. Já scénu neudělala jen jsem mu rázně řekla že se mě to nelíbí tak doufám že pochopil. Stejně je mu to buřt bude si dělat vše dál jako doposud.Bude dál zapírat přetvařovat se pomlouvat mě za zádama dělat ze sebe chudáka kterému dělám peklo ze života ale i přes to peklo se mu se mnou asi žije dobře když tak dobře vypadá tvářičky má vyžehlené jako z alabastru chodí jako Dařbuján rozkazuje a řve po mě a naší dceři jako Trautumberk. Když se objeví exka je pokakanej a rozplynul se jako pára.
Jdu se učit akorát se v tom hrabu myslím na to a nic z toho.Tak zatím :mavam:

8o 8o a proč s ním teda seš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15193
10.6.17 07:00

On se rozvedl kvůli tobě? není to ten stařeček co teď lituje že je s mladou a dítětem a zjistil že u exky by měl klídek a pohodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6755
10.6.17 11:12
@Mimis2017 píše:
Jakože cože 8o :roll:

Nebyla jsi v divadle Palace? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
10.6.17 11:26

Věčný problém nextek. Se prostě smiř s tím, že bylo něco před tebou. To se ze života nedá smazat. Ono v žádném vztahu není jen dobře nebo špatně. S tím se musíš smířit nebo se budeš jen zbytečně trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107034
10.6.17 11:55
@Anonymní píše:

tak, aby mí hlídala dítě exka by mi vadilo mnohem víc než nějaká fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
10.6.17 12:04
@Šarlota4 píše:
Ja mam v penezence stos dokladovych fotek expartneru a na vrchu, je manzel. Aby ostatni nebyli videt :mrgreen:

Proč je tam máš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.6.17 14:00

Podle mě máš největší problém sama se sebou, což úplně čpí z toho, co jsi zde napsala. Pokud s ním nechceš žít, tak s ním nebuď, ale neřeš fotku, řeš ty opravdové problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.6.17 15:46

@MeloryNox ja nevim. Nedelalo by mi problem je vyhodit, ale je to jen vzpominka. Spis se nad tim s kamoskama tlemime, kdyz dojde rec na nase ex. Manzel to vi a neresi to. Moji minulost zna a vi, ze je pro me number one.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107034
11.6.18 00:04
@Anonymní píše:
A to ti nevadí dávat dítě k exce?
@LAlezane píše:
Můj ty smutku 8o Tebe by jako těšilo, kdybyste se rozešli ne úplně ve zlém, kdyby tě totálně zazdil a zapomněl, že s tebou prožil kus života??? Vyházel fotky, „vypnul“ vzpomínky a dělal, žes neexistovala? To by tě nebolelo o nic míň???
Já to zažila, pěkně hnusný pocit.
S tou ženou strávil kus života… patří do jeho vzpomínek. Taky jsem v peněžence nosila fotky svých tří ex naráz :mrgreen:
Některé „problémy“ už opravdu přestávám chápat…

Fotky v krabici pod postelí jako vzpominka a fotka v peněžence, na kterou se můžu mrknout při každé příležitosti..připadá ti to stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107034
11.6.18 00:09
@divine woman píše:
Věčný problém nextek. Se prostě smiř s tím, že bylo něco před tebou. To se ze života nedá smazat. Ono v žádném vztahu není jen dobře nebo špatně. S tím se musíš smířit nebo se budeš jen zbytečně trápit.

Smířit se neznamená dopustit takové vztahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria