Partnerův šourek

Anonymní
9.6.17 20:22

Partnerův šourek

Ahoj všichni! :mavam: Řešila se tu velikost partnerova penisu, ale šourek zůstal, chudák, opominutý. 8o Je jasné, že v určitých situacích má vedlejší roli. Ale přece… ;) Semtam jsem se tu optal, a odpovědi mě celkem překvapily a tak jsem se rozhodl založit samostatné téma. ;)
Takže partnerky: Máte rády? Malý - vetší - velký? :think: Visací anebo stažený? :think: Fousatý, nebo oholený? :think:
Partneři: Zapojují vám tuhle výbavu do hry? :think: Máte to rádi? :think: Umí to? :P
Nějaké rady, nebo zkušenosti? :think: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16775
9.6.17 20:24

Proc anonym, kazdej Te pozna :mrgreen:
Zapojuji, co uz s nim, kdyz se tam houpa :P :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
9.6.17 20:30

Tak slovo šourek se mi zdá fakt hnusné. No a vzhledově taky nic moc :P A můj je na něm docela lechtivý :mrgreen: Váš taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.6.17 20:30

Me se libi kdyz se stahne a je z toho takova hrbolata tutu koulicka. to pak zuzlinkam a saju, olizuju a cucam :lol: velkej a vytahanej pytel se mi nelibi ale zas na nej rada saham :mrgreen: pritel je na nem po orgasmu lechtivej :pankac: a na koulich mu moc chlupu neroste. jen par. myslim ze to ani neholi :think: oni muzou byt koule hodne chlupaty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.6.17 20:33

Ráda si s nim hraju :jazyk: ale též je přítel lochtivý :think: a proč ten anonym vždyt na tom není nic špatného? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
9.6.17 20:34

Já se soustředím spíše na penis a prostatu, ale jinak je mi to fuk, no možná je mi příjemnější když je oholený :)

• Citovat
  • Upravit
2790
9.6.17 20:36

Můj chlap má dost visící a prý sleduje, že s přibývajícími roky funguje gravitace 8o… Kdoví kam až to zajde :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.6.17 20:38
@baracudas píše:
Můj chlap má dost visící a prý sleduje, že s přibývajícími roky funguje gravitace 8o… Kdoví kam až to zajde :mrgreen:.
:lol: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
9.6.17 20:41
@baracudas píše:
Můj chlap má dost visící a prý sleduje, že s přibývajícími roky funguje gravitace 8o… Kdoví kam až to zajde :mrgreen:.

to bude i muj pripad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36853
9.6.17 20:49
@misi11 píše:
Proc anonym, kazdej Te pozna :mrgreen:
Zapojuji, co uz s nim, kdyz se tam houpa :P :nevim: :mrgreen:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36853
9.6.17 20:51
@LadyBrigit píše:
Tak slovo šourek se mi zdá fakt hnusné. No a vzhledově taky nic moc :P A můj je na něm docela lechtivý :mrgreen: Váš taky?

Návrh? (slovo) :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.6.17 20:52
@Lumius píše:
Ted jsi mě dostala. :mrgreen: :mrgreen:
:nevim: a ne?? :P :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.6.17 20:52
@M_Vladim píše:
Návrh? (slovo) :nevim: :mavam:

Pytlik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36853
9.6.17 20:54
@Bůča píše:
Me se libi kdyz se stahne a je z toho takova hrbolata tutu koulicka. to pak zuzlinkam a saju, olizuju a cucam :lol: velkej a vytahanej pytel se mi nelibi ale zas na nej rada saham :mrgreen: pritel je na nem po orgasmu lechtivej :pankac: a na koulich mu moc chlupu neroste. jen par. myslim ze to ani neholi :think: oni muzou byt koule hodne chlupaty?

Já jsem taky po tom dost lechtivý. :jazyk:… druhá otázka: docela jo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
9.6.17 20:55

Dodnes si pamatuju na stredni hodinu biologie.. sourek je kozovy vak :mrgreen: :mrgreen: dal jsem to nevydrzela a z hodiny bylo uplny prd :lol: :mrgreen: pak uz s nama slzela aj ucitelka :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí