Partnerův šourek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20677
9.6.17 22:23
@LadyBrigit píše:
Takže dědouškové ho mají skoro u kolen asi :think:

pravda :lol: jednou tak sedím v zahrádce na pivu a chudákovi dědulovi trčel z trenek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
9.6.17 22:33

Hm, ja •je mam pomerne velky, v tesnejsich riflich nic moc. Z trenek nebo plavek mi lezou pravidelne •holim, zaroven s vercajkem, pac musim. Vousy na tvarich mi nerostou skoro vubec, ale dole celkem prales :D •pozornost od partnerky je zaklad. Bez toho neni dobreho kourenicka •ovsem velmi jemne, musi se to umet. Jinak to boli. Dost. Partnerku jsem po narozeni synka peclive skolil, ze jako chlap vim, ze musi na pytlicek jako by byl z pavucinky ;) •s vyjimkou okamziku orgasmu. To mam rad pevny stisk jemne zenske dlane, nasobi to prozitek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
9.6.17 22:36
@Lima69 píše:
pravda :lol: jednou tak sedím v zahrádce na pivu a chudákovi dědulovi trčel z trenek :mrgreen:

Hm, já takhle šla jednou po nemocnici, přede mnou dědula korzující po chodbě se sestřičkou, opíral se o takové to chodítko pro důchodce, oblečen byl jen do anděla, viděla jsem ho zezadu. Ten anděl dědulu možná trochu zahřál, ale tyhle partie teda rozhodně neschoval, byly moc nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
9.6.17 22:39

Babičkám visí prsa a dědečkům kulky.Je to vyrovnané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
9.6.17 22:52

Jinak k otázce zakladatele, šourek se mi na mužích nijak zvlášť nelíbí. Tedy samozřejmě, bez něj by vypadali hloupě, ale výstavní část těla to zrovna není. Chlap vypadá lépe, má-li na sobě aspoň trenky.

A jinak jsem postřehla, že někteří pánové na něm mají kůži takovou, co se hodně smršťuje, je taková hodně svraštělá - takovým pánům to tam moc nevisí, ta kůže to udrží nahoře u těla. Jiní tu kůži mají spíše hladkou a těm to pak visí kdoví kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
9.6.17 23:06

Vážně je to tak důležité? Dozrávají v něm spermie, které umí dát nový život, co bysme chtěli víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
9.6.17 23:08
@misi11 píše:
Proc anonym, kazdej Te pozna :mrgreen:
Zapojuji, co uz s nim, kdyz se tam houpa :P :nevim: :mrgreen:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
9.6.17 23:13
@Bůča píše:
Me se libi kdyz se stahne a je z toho takova hrbolata tutu koulicka. to pak zuzlinkam a saju, olizuju a cucam :lol: velkej a vytahanej pytel se mi nelibi ale zas na nej rada saham :mrgreen: pritel je na nem po orgasmu lechtivej :pankac: a na koulich mu moc chlupu neroste. jen par. myslim ze to ani neholi :think: oni muzou byt koule hodne chlupaty?
8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.17 07:17

Muj pritel je na koule citlivy, takze ho do hry zapojuji, ale musim s citem, protoze ho to pry boli, takze zadne drsne sani apod. Pak mu casto masiruji i hraz mezi kulkama a ritnim otvorem, to se mu taky moc libi.

• Citovat
  • Upravit
105987
10.6.17 09:08
@LadyBrigit píše:
Takže dědouškové ho mají skoro u kolen asi :think:

Je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36845
10.6.17 10:10
@Big boss píše:
Dobrý téma, odpovím trochu mimo, ale třeba to bude někoho zajímat. Ve svém blízkém okruhu přátel mám hned tři muže co si nechali pytlík povytáhnout nahoru (zkrátit) protože jim moc visel a nějakým způsobem jim to překáželo. Podotýkám že moc takhle důvěrných kamarádů nemám, takových co by se o tom takhle veřejně bavili. Takže mám buď štěstí nebo je to velmi běžná operace, tuto teorii mi potvrdil i kamarád urolog.
:nevim: Tahle odpověď není mimo. :potlesk: Je docela zajímavý, co říkal ten urolog. Jak je známé, tak k dobrému zdravotnímu stavu potřebují varlata o trochu nižší teplotu, než je teplota těla. To se „připlácnutím“ tedy rozhodně nezlepší. :think: Tak se divím, že se takovouhle operaci urologové nesnaží pacientům rozmluvit. :nevim: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
10.6.17 10:18
@Danulinka16 píše:
8o :roll:

coco? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250