Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
No, ale chodis doma i bez kalhot, nebo ne?
Ne… vyjímečně. ![]()
@Petruna21 píše:..Se připojte a hoďte názory.
To je ale diskuze!!![]()
![]()
@Saatine píše:
Twl fakt jo? By mě nenapadlo, že bych někam umístila frndu jakou známku dostane?
Dobrý nápad. ![]()
Těch operací s kulkami je víc, ale většinou z oblasti ženské dominance, tudiž mne to nezajímá.
Přidám akorát „psa ve vaně“ dog in the bathtub ![]()
malá nápověda, kulky se chovají jako pes ve vaně, ale vůbec ale vůbec tam nechtějí držet.
Dámy/pánové napište, které se to povedlo ve spolupráci s partnerem provést.
![]()
Hello. Byl jsem požádán i o rozměrové pojednání.
Tak tedy…
Tak pokud by byla varlata v nejdelším rozměru ani ne 3 cm, tak už by to byl pro plodnost problém.
Jen pro zajímavost, normálně rostlé varle má v největším rozměru tak 4 cm až 4,5 cm. ![]()
@Swift píše:
Těch operací s kulkami je víc, ale většinou z oblasti ženské dominance, tudiž mne to nezajímá.Přidám akorát „psa ve vaně“ dog in the bathtub
malá nápověda, kulky se chovají jako pes ve vaně, ale vůbec ale vůbec tam nechtějí držet.
Dámy/pánové napište, které se to povedlo ve spolupráci s partnerem provést.![]()
![]()
Absolutně netuším, co to má být
@Swift píše:
Scrotum?
Latina - medicínský termín.
Připadá mi takové školometské. ![]()
@Venetia píše:
Absolutně netuším, co to má být
Hledal jsem, protože jsem taky nevěděl.
![]()
Výchozí premisa: U psů je to tak, že mají na penisu kulový útvar, který má schopnost zduření. Při průniku do feny ho fena reflexivně sevře, dojde ke „svázání“ - až do doby opadnutí erekce se pak od sebe nemohou odloučit. ![]()
Bathtub je sice vana ale jak už to tak chodí má to i více významů.
Také se tím myslí i fytýnky, tedy potrubní výbava koupelny (sprcha, odpad…). ![]()
Pes v (bathtub) potrubí: Anální sex s tím, že se dovnitř konečníku vtlačí všechno. Tedy jak penis, tak pytlík s kulkama.
Zajímavé
![]()
![]()
@M_Vladim píše:
Tak třeba: Co za mrňavky? Slipy, nebo boxerky? Já teda nosím slipy a to hned ze tří důvodů: Jednak mi boxerky evokují trencle, co jsem nosil za totáče, v létě mi připadají zbytečně hřejivé a pak mi ani nepadnou - díky silným stehnům se mi vždycky vyrolují nohavičky.Nó a pak… ano, můžu si přiskřípnout…
U těch slipů by to jen - zdravotně - chtělo lepší chlazení na pytlík![]()
takže takový retro?
![]()
@ontario7 píše:
takže takový retro?![]()
Jojo, já sám jsem takový retro. ![]()
@Swift píše:
Těch operací s kulkami je víc, ale většinou z oblasti ženské dominance, tudiž mne to nezajímá.Přidám akorát „psa ve vaně“ dog in the bathtub
Dámy/pánové napište, které se to povedlo ve spolupráci s partnerem provést.![]()
![]()
@M_Vladim píše:
Hledal jsem, protože jsem taky nevěděl.![]()
Výchozí premisa: U psů je to tak, že mají na penisu kulový útvar, který má schopnost zduření. Při průniku do feny ho fena reflexivně sevře, dojde ke „svázání“ - až do doby opadnutí erekce se pak od sebe nemohou odloučit.
Bathtub je sice vana ale jak už to tak chodí má to i více významů.Také se tím myslí i fytýnky, tedy potrubní výbava koupelny (sprcha, odpad…).
Pes v (bathtub) potrubí: Anální sex s tím, že se dovnitř konečníku vtlačí všechno. Tedy jak penis, tak pytlík s kulkama.Zajímavé
![]()
![]()
![]()
No tak to už je dobrý sado maso. Děkuji, o šití konečníku na pohotovosti fakt nestojím.
@Anonymní píše:
Ahoj všichni!Řešila se tu velikost partnerova penisu, ale šourek zůstal, chudák, opominutý.
Je jasné, že v určitých situacích má vedlejší roli. Ale přece…
Semtam jsem se tu optal, a odpovědi mě celkem překvapily a tak jsem se rozhodl založit samostatné téma.
Takže partnerky: Máte rády? Malý - vetší - velký?Visací anebo stažený?
Fousatý, nebo oholený?
Partneři: Zapojují vám tuhle výbavu do hry?Máte to rádi?
Umí to?
Nějaké rady, nebo zkušenosti?![]()
Já asi neřeším jak vypadá
spíše jak je hladký a oholeny, ať jej mužů masírovat jemně, cuplat a sat při kouření
rada jej zapojují do hry ![]()