Partnerův šourek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
12.6.17 13:34

To je ale diskuze!! :palec: :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
12.6.17 13:35
@Venetia píše:
No, ale chodis doma i bez kalhot, nebo ne?

Ne… vyjímečně. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
12.6.17 13:42
@Petruna21 píše:
To je ale diskuze!! :palec: :palec: :lol:
..Se připojte a hoďte názory. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
12.6.17 14:02
@M_Vladim píše:
Ne… vyjímečně. 8)

Hmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
12.6.17 14:06
@Saatine píše:
Twl fakt jo? By mě nenapadlo, že bych někam umístila frndu jakou známku dostane? :D

Dobrý nápad. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
12.6.17 14:08
@M_Vladim píše:
Návrh? (slovo) :nevim: :mavam:

Scrotum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
12.6.17 14:21

Těch operací s kulkami je víc, ale většinou z oblasti ženské dominance, tudiž mne to nezajímá.

Přidám akorát „psa ve vaně“ dog in the bathtub :mrgreen:
malá nápověda, kulky se chovají jako pes ve vaně, ale vůbec ale vůbec tam nechtějí držet.
Dámy/pánové napište, které se to povedlo ve spolupráci s partnerem provést. :pankac: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
12.6.17 15:16

Hello. Byl jsem požádán i o rozměrové pojednání. :mrgreen: Tak tedy…

Tak pokud by byla varlata v nejdelším rozměru ani ne 3 cm, tak už by to byl pro plodnost problém. :think: Jen pro zajímavost, normálně rostlé varle má v největším rozměru tak 4 cm až 4,5 cm. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
12.6.17 16:01
@Swift píše:
Těch operací s kulkami je víc, ale většinou z oblasti ženské dominance, tudiž mne to nezajímá.Přidám akorát „psa ve vaně“ dog in the bathtub :mrgreen:
malá nápověda, kulky se chovají jako pes ve vaně, ale vůbec ale vůbec tam nechtějí držet.
Dámy/pánové napište, které se to povedlo ve spolupráci s partnerem provést. :pankac: :dance: :mavam:

Absolutně netuším, co to má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
12.6.17 16:17
@Swift píše:
Scrotum?

Latina - medicínský termín. 8) Připadá mi takové školometské. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
12.6.17 16:41
@Venetia píše:
Absolutně netuším, co to má být

Hledal jsem, protože jsem taky nevěděl. :think: :nevim:
Výchozí premisa: U psů je to tak, že mají na penisu kulový útvar, který má schopnost zduření. Při průniku do feny ho fena reflexivně sevře, dojde ke „svázání“ - až do doby opadnutí erekce se pak od sebe nemohou odloučit. 8)
Bathtub je sice vana ale jak už to tak chodí má to i více významů. ;) Také se tím myslí i fytýnky, tedy potrubní výbava koupelny (sprcha, odpad…). ;)
Pes v (bathtub) potrubí: Anální sex s tím, že se dovnitř konečníku vtlačí všechno. Tedy jak penis, tak pytlík s kulkama. 8o Zajímavé :think: :think: :oops:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
12.6.17 19:34
@M_Vladim píše:
Tak třeba: Co za mrňavky? Slipy, nebo boxerky? Já teda nosím slipy a to hned ze tří důvodů: Jednak mi boxerky evokují trencle, co jsem nosil za totáče, v létě mi připadají zbytečně hřejivé a pak mi ani nepadnou - díky silným stehnům se mi vždycky vyrolují nohavičky. :roll: Nó a pak… ano, můžu si přiskřípnout… :oops:
U těch slipů by to jen - zdravotně - chtělo lepší chlazení na pytlík :think: ;)

takže takový retro? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
12.6.17 23:06
@ontario7 píše:
takže takový retro? :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, já sám jsem takový retro. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
13.6.17 14:34
@Swift píše:
Těch operací s kulkami je víc, ale většinou z oblasti ženské dominance, tudiž mne to nezajímá.Přidám akorát „psa ve vaně“ dog in the bathtub :mrgreen:
Dámy/pánové napište, které se to povedlo ve spolupráci s partnerem provést. :pankac: :dance: :mavam:
@M_Vladim píše:
Hledal jsem, protože jsem taky nevěděl. :think: :nevim:
Výchozí premisa: U psů je to tak, že mají na penisu kulový útvar, který má schopnost zduření. Při průniku do feny ho fena reflexivně sevře, dojde ke „svázání“ - až do doby opadnutí erekce se pak od sebe nemohou odloučit. 8)
Bathtub je sice vana ale jak už to tak chodí má to i více významů. ;) Také se tím myslí i fytýnky, tedy potrubní výbava koupelny (sprcha, odpad…). ;)
Pes v (bathtub) potrubí: Anální sex s tím, že se dovnitř konečníku vtlačí všechno. Tedy jak penis, tak pytlík s kulkama. 8o Zajímavé :think: :think: :oops: :mrgreen:

No tak to už je dobrý sado maso. Děkuji, o šití konečníku na pohotovosti fakt nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.8.17 11:29
@Anonymní píše:
Ahoj všichni! :mavam: Řešila se tu velikost partnerova penisu, ale šourek zůstal, chudák, opominutý. 8o Je jasné, že v určitých situacích má vedlejší roli. Ale přece… ;) Semtam jsem se tu optal, a odpovědi mě celkem překvapily a tak jsem se rozhodl založit samostatné téma. ;)
Takže partnerky: Máte rády? Malý - vetší - velký? :think: Visací anebo stažený? :think: Fousatý, nebo oholený? :think:
Partneři: Zapojují vám tuhle výbavu do hry? :think: Máte to rádi? :think: Umí to? :P
Nějaké rady, nebo zkušenosti? :think: :mavam:

Já asi neřeším jak vypadá :-) spíše jak je hladký a oholeny, ať jej mužů masírovat jemně, cuplat a sat při kouření :-) rada jej zapojují do hry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí