Partnerův šourek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3596
10.6.17 10:37
@M_Vladim píše: :nevim: Tahle odpověď není mimo. :potlesk: Je docela zajímavý, co říkal ten urolog. Jak je známé, tak k dobrému zdravotnímu stavu potřebují varlata o trochu nižší teplotu, než je teplota těla. To se „připlácnutím“ tedy rozhodně nezlepší. :think: Tak se divím, že se takovouhle operaci urologové nesnaží pacientům rozmluvit. :nevim: :kytka:

No oni jim to asi nepřiplácnou uplně, ale podle mě když jim koule moc visí tak to taky není dobrý, zbytečně se vytváří tření a tlak při chůzi a sezení, myslím že lékaři volí nějakou střední cestu aby to moc neviselo a aby to nebylo moc připláclý k tělu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36824
10.6.17 12:18

I když je kůže to, co je vidět a to, co se tu cituje, jsou to svaly, co za vzhled odpovídá. :jazyk: Ve zkratce svaly stěny a svaly závěsu. Trochu překvapení může být, že je to součást břišní dutiny. Zatímco svaly stěny mají na svědomí ono svraskávání a stažení (při chladu, nebo při vzrušení) a ovládat se přímo nedají, ty druhé (cremastery) jsou bratříčci břišního lisu a je i možné je v menším rozsahu ovládat spolu se svaly dolní části břicha a kulky povytáhnout nahoru ( nevím, jestli všichni chlapi, já teda umím ;) ). :jazyk: Naši předci je dokonce prý dokázali zatáhnout až do bricha. 8o
Je ovšem pravda, že nám tím zanechali i nechtěné dědictví ( možnost torze, hydrokéla :poblion: ). :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36824
10.6.17 12:33

To, co mi tady docela překvapilo je, že místní slečny zrovna moc „byčí“, tedy velké viselce, nechválí, spíš naopak. 8) Narazil jsem na webu totiž na poměrně dost mužů, co o takovou modifikaci usilují - hledejte „lowhangers“. :think: Myslel jse si tedy, že mají poměrně slušnou skupinu fanynek a teď to teda spíš vypadá, že jsou mimo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
10.6.17 12:36

Chlapa jsem si nikdy kvuli proporcim nevybirala, jsou pro me dulezizejsi veci. Takze velikost cehokoliv neni priorita. Mit to hozene jinak a vybirat podle genitalu, tak se tim ridim.. nekdo chce velky konto, nekdo ptaka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36824
10.6.17 12:43

Tak všichni chápem, že tohle je spíš odlehčení, než absolutní priorita. :jazyk:
Tedy, až na malý detail: dokud drahá nechce funkčního manžílka. :jazyk: To pak dojde ke značnému přesunu priorit. ;)
Ale plodnost tu řeší hodně jiných diskuzí… :potlesk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
10.6.17 13:09
@M_Vladim píše:
To, co mi tady docela překvapilo je, že místní slečny zrovna moc „byčí“, tedy velké viselce, nechválí, spíš naopak. 8) Narazil jsem na webu totiž na poměrně dost mužů, co o takovou modifikaci usilují - hledejte „lowhangers“. :think: Myslel jse si tedy, že mají poměrně slušnou skupinu fanynek a teď to teda spíš vypadá, že jsou mimo. :jazyk:

Nějak nechápu co by se na tom někomu mohlo líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36824
10.6.17 13:29
@Venetia píše:
Nějak nechápu co by se na tom někomu mohlo líbit
:nevim: Jsem chlap. Za mě snad jen ta plodnost (hele - píšu snad…). Nebo nějaké plus při sexováni? :nevim: Jinak si myslim, že to bude třeba jako s piercingem. :nevim:
Ale už jsem pro to viděl dost profi udělátek a to by se bez dostatečného odbytu nevyplatilo. 8)

Příspěvek upraven 10.06.17 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
10.6.17 13:29
@Bůča píše:
coco? :nevim:

To vyjadřování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
10.6.17 13:44
@M_Vladim píše: :nevim: Jsem chlap. Za mě snad jen ta plodnost (hele - píšu snad…). Nebo nějaké plus při sexováni? :nevim: Jinak si myslim, že to bude třeba jako s piercingem. :nevim:
Ale už jsem pro to viděl dost profi udělátek a to by se bez dostatečného odbytu nevyplatilo. 8)Příspěvek upraven 10.06.17 v 13:30

Tak plodnost nemá snad souvislost s velikostí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
10.6.17 13:45
@M_Vladim píše: :nevim: Jsem chlap. Za mě snad jen ta plodnost (hele - píšu snad…). Nebo nějaké plus při sexováni? :nevim: Jinak si myslim, že to bude třeba jako s piercingem. :nevim:
Ale už jsem pro to viděl dost profi udělátek a to by se bez dostatečného odbytu nevyplatilo. 8)Příspěvek upraven 10.06.17 v 13:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
10.6.17 13:47
Tak plodnost nemá snad souvislost s velikostí ?
@Danulinka16 píše:
To vyjadřování :D

Ty nezuzlinkas :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36824
10.6.17 15:35
@Venetia píše:

Není to přímá úměra. 8) I chlap k koulema jak bejk může mít těžkou poruchu plodnosti a naopak ten s trpasličíma může mít klidně 120 milionů zdravých spermií na mililitr. :nevim:
:jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
10.6.17 17:08
@M_Vladim píše:
Není to přímá úměra. 8) I chlap k koulema jak bejk může mít těžkou poruchu plodnosti a naopak ten s trpasličíma může mít klidně 120 milionů zdravých spermií na mililitr. :nevim: :jazyk:

To si právě myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
10.6.17 19:07
@Venetia píše:
Ty nezuzlinkas :mrgreen:?
:D :D :D neee
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit