Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:Tahle odpověď není mimo.
Je docela zajímavý, co říkal ten urolog. Jak je známé, tak k dobrému zdravotnímu stavu potřebují varlata o trochu nižší teplotu, než je teplota těla. To se „připlácnutím“ tedy rozhodně nezlepší.
Tak se divím, že se takovouhle operaci urologové nesnaží pacientům rozmluvit.
![]()
No oni jim to asi nepřiplácnou uplně, ale podle mě když jim koule moc visí tak to taky není dobrý, zbytečně se vytváří tření a tlak při chůzi a sezení, myslím že lékaři volí nějakou střední cestu aby to moc neviselo a aby to nebylo moc připláclý k tělu.
I když je kůže to, co je vidět a to, co se tu cituje, jsou to svaly, co za vzhled odpovídá.
Ve zkratce svaly stěny a svaly závěsu. Trochu překvapení může být, že je to součást břišní dutiny. Zatímco svaly stěny mají na svědomí ono svraskávání a stažení (při chladu, nebo při vzrušení) a ovládat se přímo nedají, ty druhé (cremastery) jsou bratříčci břišního lisu a je i možné je v menším rozsahu ovládat spolu se svaly dolní části břicha a kulky povytáhnout nahoru ( nevím, jestli všichni chlapi, já teda umím
).
Naši předci je dokonce prý dokázali zatáhnout až do bricha. ![]()
Je ovšem pravda, že nám tím zanechali i nechtěné dědictví ( možnost torze, hydrokéla
). ![]()
To, co mi tady docela překvapilo je, že místní slečny zrovna moc „byčí“, tedy velké viselce, nechválí, spíš naopak.
Narazil jsem na webu totiž na poměrně dost mužů, co o takovou modifikaci usilují - hledejte „lowhangers“.
Myslel jse si tedy, že mají poměrně slušnou skupinu fanynek a teď to teda spíš vypadá, že jsou mimo. ![]()
Chlapa jsem si nikdy kvuli proporcim nevybirala, jsou pro me dulezizejsi veci. Takze velikost cehokoliv neni priorita. Mit to hozene jinak a vybirat podle genitalu, tak se tim ridim.. nekdo chce velky konto, nekdo ptaka..
Tak všichni chápem, že tohle je spíš odlehčení, než absolutní priorita. ![]()
Tedy, až na malý detail: dokud drahá nechce funkčního manžílka.
To pak dojde ke značnému přesunu priorit. ![]()
Ale plodnost tu řeší hodně jiných diskuzí…
![]()
@M_Vladim píše:
To, co mi tady docela překvapilo je, že místní slečny zrovna moc „byčí“, tedy velké viselce, nechválí, spíš naopak.Narazil jsem na webu totiž na poměrně dost mužů, co o takovou modifikaci usilují - hledejte „lowhangers“.
Myslel jse si tedy, že mají poměrně slušnou skupinu fanynek a teď to teda spíš vypadá, že jsou mimo.
Nějak nechápu co by se na tom někomu mohlo líbit
@Venetia píše:
Nějak nechápu co by se na tom někomu mohlo líbit
Příspěvek upraven 10.06.17 v 13:30
@M_Vladim píše:Jsem chlap. Za mě snad jen ta plodnost (hele - píšu snad…). Nebo nějaké plus při sexováni?
Jinak si myslim, že to bude třeba jako s piercingem.
Ale už jsem pro to viděl dost profi udělátek a to by se bez dostatečného odbytu nevyplatilo.Příspěvek upraven 10.06.17 v 13:30
Tak plodnost nemá snad souvislost s velikostí?
@M_Vladim píše:Jsem chlap. Za mě snad jen ta plodnost (hele - píšu snad…). Nebo nějaké plus při sexováni?
Ale už jsem pro to viděl dost profi udělátek a to by se bez dostatečného odbytu nevyplatilo.Příspěvek upraven 10.06.17 v 13:30
@M_Vladim píše:Tak plodnost nemá snad souvislost s velikostí ?Jsem chlap. Za mě snad jen ta plodnost (hele - píšu snad…). Nebo nějaké plus při sexováni?
@Danulinka16 píše:
To vyjadřování
Ty nezuzlinkas
?
@Venetia píše:
Není to přímá úměra.
I chlap k koulema jak bejk může mít těžkou poruchu plodnosti a naopak ten s trpasličíma může mít klidně 120 milionů zdravých spermií na mililitr. ![]()
![]()
@M_Vladim píše:
Není to přímá úměra.I chlap k koulema jak bejk může mít těžkou poruchu plodnosti a naopak ten s trpasličíma může mít klidně 120 milionů zdravých spermií na mililitr.
![]()
To si právě myslím
@Danulinka16 píše:![]()
![]()
neee
To by ses teda měla polepšit
..žužlinkat se musi ![]()