Proč chodíte někomu na profil?

1313
22.3.12 16:20

Proc chodite nekomu na profil?

Mam dotaz -proc chodite na profil?
Pokazde kdyz nekde napisu,mam hned nekoho na profilu.
Ja koukam na metriky,ale na profily nechodim.
Co na tech profilech teda je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15080
22.3.12 16:22

JÁávětšinou omylem,vždycky zapomenu,že ta fotka se nedá zvětšit,někdo tam má hezký dítě,kliknu na ní a jsem tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
22.3.12 16:24

Taky se někdy kouknu třeba proto když je mi někdo sympatický jestli náhodou nebydlí poblíž :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.3.12 16:24

Ahoj. Já teda většinou omylem. :mrgreen: Třeba u deníčku klepnu místo na název na pisatelku a už jsem za šmíráka. :P
No a nebo pak, když mám dojem, že dotyčnou znám a třeba se chci podívat, odkud je. A pak když chci poslat žádost o přátelství a tak… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
22.3.12 16:25

já osobně taky moc na profil nechodím, jen jsem občas byla zvědavá odkud ta dotyčná je, nic ví se tam asi zjistit nedá… Ale můj syn když se dostane na pc a mám otevřené emimino tak se mu strašně líbí obrázky na profilovkách a tak mě tady dokliká kde co :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
225
22.3.12 16:25

Já občas taky omylem a nebo si přečtu hezký deníček a chci se mrknout zda jich dotyčná nenapsala víc…a to jinak než na profilu (pokud je odemčený) nezjistím nebo to jde i jinak?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.12 16:26

1. omylem
2. protože chci vědět kde to je když píše " u nás"
3. když mi je někdo povědomý z fotky, podívám se jestli není „zdejší“
4. když se mi někdo podívá na profil

Příspěvek upraven 22.03.12 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15080

Proč za šmíráka?Upřímně nechápu,proč to někomu vadí.Mě osobně je to úplně fuk. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
@1veverka píše:
Ahoj. Já teda většinou omylem. :mrgreen: Třeba u deníčku klepnu místo na název na pisatelku a už jsem za šmíráka. :P

Taky tak :)
A nebo když někdo píše „tady u nás“, ale nenapíše kde, příp. když někdo píše o místech, která znám,… různě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.3.12 16:27

Ahoj :) já většinou ukliknutím na fotku nebo omylem když si při čtení poklepávám na noťas :) Většinou se mi profil stejně ani nestihne načíst, hned se vracím na stránku, kterou čtu…

Návštěvy na mém profilu jsou vždy spojené s mojí zmínkou o jménech - já ani děti nejsme v kalendáři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603

Přidávám se,, taky kolikkrát omylem, ale né že kliknu na foto ale že já se pořád hraji s myší a pořád na ni mačkám až kliknu na někoho a je to tu :mrgreen:
Občas tedy když mě někdo zaujme , tak su zvědavá od káď je… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885

Přesně jak píšou holky,většinou omylem jak klikám honem tak to přezkočí a jsem tam.A taky často kvůli bydlišti.To jsem udělala zrovna před 5 minutami.Jedna holka psala že to má asi 40 km do ov tak jsem chtěla vědět jestli nebydli tam kde já ;) tobě to snad vadí když ti tam někdo kouká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
22.3.12 16:28

vetsinou omylem, ale nekdy chci kouknout, odkud je dotycna

a procpak ti to vadi? Od toho profil je, aby se na nej lidi koukali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029

jo a just ti jdu kouknout na profil :-)

doplneni..... proc si ho nezamknes, jestli ti navstevy vadi?

Příspěvek upraven 22.03.12 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058

Zobrazování podpisů mám většinou vypnuté. :nevim:
Na profil se někomu podívám většinou proto, abych zjistila, odkud je - jestli třeba nebydlí někde poblíž mě. Jiné věci se tam stejně většinou zjistit nedají, většina lidí má profil zamčený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová