Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam dotaz -proc chodite na profil?
Pokazde kdyz nekde napisu,mam hned nekoho na profilu.
Ja koukam na metriky,ale na profily nechodim.
Co na tech profilech teda je?
JÁávětšinou omylem,vždycky zapomenu,že ta fotka se nedá zvětšit,někdo tam má hezký dítě,kliknu na ní a jsem tam ![]()
Taky se někdy kouknu třeba proto když je mi někdo sympatický jestli náhodou nebydlí poblíž ![]()
Ahoj. Já teda většinou omylem.
Třeba u deníčku klepnu místo na název na pisatelku a už jsem za šmíráka. ![]()
No a nebo pak, když mám dojem, že dotyčnou znám a třeba se chci podívat, odkud je. A pak když chci poslat žádost o přátelství a tak…
![]()
já osobně taky moc na profil nechodím, jen jsem občas byla zvědavá odkud ta dotyčná je, nic ví se tam asi zjistit nedá… Ale můj syn když se dostane na pc a mám otevřené emimino tak se mu strašně líbí obrázky na profilovkách a tak mě tady dokliká kde co
![]()
Já občas taky omylem a nebo si přečtu hezký deníček a chci se mrknout zda jich dotyčná nenapsala víc…a to jinak než na profilu (pokud je odemčený) nezjistím nebo to jde i jinak?? ![]()
1. omylem
2. protože chci vědět kde to je když píše " u nás"
3. když mi je někdo povědomý z fotky, podívám se jestli není „zdejší“
4. když se mi někdo podívá na profil
Příspěvek upraven 22.03.12 v 16:35
Proč za šmíráka?Upřímně nechápu,proč to někomu vadí.Mě osobně je to úplně fuk. ![]()
@1veverka píše:
Ahoj. Já teda většinou omylem.Třeba u deníčku klepnu místo na název na pisatelku a už jsem za šmíráka.
Taky tak ![]()
A nebo když někdo píše „tady u nás“, ale nenapíše kde, příp. když někdo píše o místech, která znám,… různě ![]()
Ahoj
já většinou ukliknutím na fotku nebo omylem když si při čtení poklepávám na noťas
Většinou se mi profil stejně ani nestihne načíst, hned se vracím na stránku, kterou čtu…
Návštěvy na mém profilu jsou vždy spojené s mojí zmínkou o jménech - já ani děti nejsme v kalendáři ![]()
Přidávám se,, taky kolikkrát omylem, ale né že kliknu na foto ale že já se pořád hraji s myší a pořád na ni mačkám až kliknu na někoho a je to tu ![]()
Občas tedy když mě někdo zaujme , tak su zvědavá od káď je… ![]()
Přesně jak píšou holky,většinou omylem jak klikám honem tak to přezkočí a jsem tam.A taky často kvůli bydlišti.To jsem udělala zrovna před 5 minutami.Jedna holka psala že to má asi 40 km do ov tak jsem chtěla vědět jestli nebydli tam kde já
tobě to snad vadí když ti tam někdo kouká?
vetsinou omylem, ale nekdy chci kouknout, odkud je dotycna
a procpak ti to vadi? Od toho profil je, aby se na nej lidi koukali, ne?
jo a just ti jdu kouknout na profil ![]()
doplneni..... proc si ho nezamknes, jestli ti navstevy vadi?
Příspěvek upraven 22.03.12 v 16:30
Zobrazování podpisů mám většinou vypnuté. ![]()
Na profil se někomu podívám většinou proto, abych zjistila, odkud je - jestli třeba nebydlí někde poblíž mě. Jiné věci se tam stejně většinou zjistit nedají, většina lidí má profil zamčený.