Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@boball píše:
Proč za šmíráka?Upřímně nechápu,proč to někomu vadí.Mě osobně je to úplně fuk.
Mně taky, ale už jsem byla jednou skoro „napadená“, že co tam jako chci. ![]()
To bylo zrovna u toho deníčku, kdy jsem tam opravdu vlézt ani nechtěla.
já omylem, mám hloupej touchpad na notebooku a občas se tam nechtěně prokliknu ![]()
A nebo když někdo kouká na můj profil tak se taky podívám na profil dotyčného ![]()
@1simona1 píše:
A nebo když někdo kouká na můj profil tak se taky podívám na profil dotyčného
Nápodobně ![]()
Většinou se ukliknu
Nebo když mi někdo kouká na profil, sem tam se taky kouknu… Nebo když mě zajímá, odkud ten člověk je ![]()
Já mám momentálně profil uzavřenej jen pro přátele, protože mi tam jeden člověk lezl skoro každej den…
Tak už moc neřeším, kdo tam chodí nebo nechodí
![]()
Me to taky zajima proc mi tam lidi chodej, kdyz tam skoro nic nemam
…
ja se obcas zapomenu, ze se fotka neda zvetsit a pak kdyz se chci juknout odkud dotycny je.
Tak to já se na profily koukám cíleně, většinou když má někdo hodně zajímavý názor, nebo píše hodně hrubek, nebo má hezkou fotku… ![]()
Je to zakázané očumovat profilovku?? ![]()
Nejčastěji omylem.
Velmi často, chce li někdo radu ohleně psychologické či sociální pomoci, abych věděla, odkud je.
Použije li někdo krajové nářečí, jazykovou zvláštnost, také z výše zmíněného důvodu
Zdá se li mi někdo povědomý, jdu šmírnou po dalších indiciích, je li to on.
No a poslední důvod je, když někdo napíše nějaký hodně ujetý či jinak zajímavý příspěvek, abych se podívala do dalších diskuzí.
@barique píše:
Klidne
schvalne co tam najdes
Cekam,kdy se ozves.Taky jsem nikde necetla,ze by jsi se ptala,ze ti to vadi a nektere si hned udelaji svuj zaver
.Polozila jsi jen dotaz.
Na profily koukam jen,kdyz nick neznam.
Občas se mi stane omylem, někdy jsem zvědavá, jestli pisatelka nenapsala ještě jiný zajímavý deníček než ten, který jsem právě četla. Občas se v diskusi něco řeší a já nevím o co jde, tak hledám jinou diskusi s tím související, abych se o tématu nebo pisatelce dozvěděla více. Pokud není zamknutý profil, jde to vše dohledat. Ale myslím, že to jde i se zamknutým, stačí do vyhledávače napsat jméno a vyjedou všechny diskuse, kde dotyčná figuruje.
Někdy mě někdo prostě jen zaujme a chci se o něm dozvdědět nějakou info, např. odkud je ![]()
já kliknu na fotku a ona se stejně nezvětší