Proč chodíte někomu na profil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenkaamimi
22.3.12 16:29

já kliknu na fotku a ona se stejně nezvětší :-))

• Citovat
  • Upravit
4840
@boball píše:
Proč za šmíráka?Upřímně nechápu,proč to někomu vadí.Mě osobně je to úplně fuk. ;)

Mně taky, ale už jsem byla jednou skoro „napadená“, že co tam jako chci. :mrgreen:
To bylo zrovna u toho deníčku, kdy jsem tam opravdu vlézt ani nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Pudloslava píše:
jo a just ti jdu kouknout na profil :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960

já omylem, mám hloupej touchpad na notebooku a občas se tam nechtěně prokliknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.3.12 16:31

A nebo když někdo kouká na můj profil tak se taky podívám na profil dotyčného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.3.12 16:33
@1simona1 píše:
A nebo když někdo kouká na můj profil tak se taky podívám na profil dotyčného :lol:

Nápodobně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.3.12 16:36

Většinou se ukliknu :-D Nebo když mi někdo kouká na profil, sem tam se taky kouknu… Nebo když mě zajímá, odkud ten člověk je :-D

Já mám momentálně profil uzavřenej jen pro přátele, protože mi tam jeden člověk lezl skoro každej den… 8o :mrgreen: Tak už moc neřeším, kdo tam chodí nebo nechodí :-D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
22.3.12 16:37

Ja jsem ale NEREKLA ZE MI TO VADI, jen se ptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
22.3.12 16:39

Klidne :-)
schvalne co tam najdes :-)

@1simona1 píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
22.3.12 16:41

Me to taky zajima proc mi tam lidi chodej, kdyz tam skoro nic nemam :D …

ja se obcas zapomenu, ze se fotka neda zvetsit a pak kdyz se chci juknout odkud dotycny je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
22.3.12 16:41

Tak to já se na profily koukám cíleně, většinou když má někdo hodně zajímavý názor, nebo píše hodně hrubek, nebo má hezkou fotku… :mrgreen:
Je to zakázané očumovat profilovku?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
22.3.12 16:42

Nejčastěji omylem.
Velmi často, chce li někdo radu ohleně psychologické či sociální pomoci, abych věděla, odkud je.
Použije li někdo krajové nářečí, jazykovou zvláštnost, také z výše zmíněného důvodu
Zdá se li mi někdo povědomý, jdu šmírnou po dalších indiciích, je li to on.
No a poslední důvod je, když někdo napíše nějaký hodně ujetý či jinak zajímavý příspěvek, abych se podívala do dalších diskuzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
22.3.12 16:43

holky jak si můžu udělat metřík ?

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
22.3.12 16:47
@barique píše:
Klidne :-)
schvalne co tam najdes :-)

Cekam,kdy se ozves.Taky jsem nikde necetla,ze by jsi se ptala,ze ti to vadi a nektere si hned udelaji svuj zaver :roll: .Polozila jsi jen dotaz.
Na profily koukam jen,kdyz nick neznam.

• Citovat
  • Upravit
1113
22.3.12 16:48

Občas se mi stane omylem, někdy jsem zvědavá, jestli pisatelka nenapsala ještě jiný zajímavý deníček než ten, který jsem právě četla. Občas se v diskusi něco řeší a já nevím o co jde, tak hledám jinou diskusi s tím související, abych se o tématu nebo pisatelce dozvěděla více. Pokud není zamknutý profil, jde to vše dohledat. Ale myslím, že to jde i se zamknutým, stačí do vyhledávače napsat jméno a vyjedou všechny diskuse, kde dotyčná figuruje.
Někdy mě někdo prostě jen zaujme a chci se o něm dozvdědět nějakou info, např. odkud je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová