Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barique píše:
Mam dotaz -proc chodite na profil?
Pokazde kdyz nekde napisu,mam hned nekoho na profilu.
Ja koukam na metriky,ale na profily nechodim.
Co na tech profilech teda je?
jak píšou holky, já na profil koukám, když chci vědět, odkud dotyčná je, nebo, když si chci přečíst její další deníček-to zejména v případě, když něco někdo píše na pokračování a já jsem hlava děravá a nepamatuju si jak to posledně skončilo.
Jinak sem asi divná,ale mě velice lichotí , když vidím, že se mi někdo koukl na profil. Připadám si potom strašně „zajímavá a žádoucí“ ![]()
Mně navštěvují omylem uživatelky profil vždycky, když založím nějaké kontroverzní téma. Nebo když někoho nase.ru, tak se mi taky většinou mrkne na profil.
Já většinou koukám na profil tomu,kdo koukal na profil mě a nebo třeba když někdo něco chce koupit nebo něco schání.Tak kouknu od kud je,jestli třeba nemůžu poradit.Abych holce z Brna neradila,že může koupit pěkné botičky v Plzni ![]()
A nebo když má někdo dobré odpovědi ![]()
Mě to nevadí,když na mě někdo kouká.Nic stejně nevykouká ![]()
Tak jsem právě „cvičně“ mrkla na profil zakladatelce a teda nic zajímavého jsem tam nenašla (nemyslím to nijak špatně). Normálně mě zatím nenapadlo někomu koukat na profil a vidím, že jsem o nic nepřišla ![]()
@boball píše:Úplně stejně já.
JÁávětšinou omylem,vždycky zapomenu,že ta fotka se nedá zvětšit,někdo tam má hezký dítě,kliknu na ní a jsem tam
Tak já koukám cíleně, když má někdo zajímavý názor, nebo stejně starý dítě, dívám se odkud dotyčná je..Nikdy mě nenapadlo, že by to mohlo vadit teda…
@Belehter píše:
jak píšou holky, já na profil koukám, když chci vědět, odkud dotyčná je, nebo, když si chci přečíst její další deníček-to zejména v případě, když něco někdo píše na pokračování a já jsem hlava děravá a nepamatuju si jak to posledně skončilo.
Jinak sem asi divná,ale mě velice lichotí , když vidím, že se mi někdo koukl na profil. Připadám si potom strašně „zajímavá a žádoucí“
@Belehter píše:
Jinak sem asi divná,ale mě velice lichotí , když vidím, že se mi někdo koukl na profil. Připadám si potom strašně „zajímavá a žádoucí“
Tak já se teda kouknu když Ti to tak lichotí ![]()
normalne by me to nenapadlo, ale kdyz o tom tak pisete, tak si asi kliknu, kdo dava tak blbe otazky