Proč chodíte někomu na profil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LouLou
22.3.12 17:46

normalne by me to nenapadlo, ale kdyz o tom tak pisete, tak si asi kliknu, kdo dava tak blbe otazky

• Citovat
  • Upravit
22042
22.3.12 17:47
@barique píše:
Mam dotaz -proc chodite na profil?
Pokazde kdyz nekde napisu,mam hned nekoho na profilu.
Ja koukam na metriky,ale na profily nechodim.
Co na tech profilech teda je?
  1. omylem - například chci někomu poslat SZ a překliknu se vedle
  2. když chci vědět, odkud uživatelka je
  3. když chci vědět, jak dlouho je tady uživatelka registrovaná
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
22.3.12 17:49

@barique jedna odemě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.3.12 18:41

jak píšou holky, já na profil koukám, když chci vědět, odkud dotyčná je, nebo, když si chci přečíst její další deníček-to zejména v případě, když něco někdo píše na pokračování a já jsem hlava děravá a nepamatuju si jak to posledně skončilo.
Jinak sem asi divná,ale mě velice lichotí , když vidím, že se mi někdo koukl na profil. Připadám si potom strašně „zajímavá a žádoucí“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.3.12 18:45

Mně navštěvují omylem uživatelky profil vždycky, když založím nějaké kontroverzní téma. Nebo když někoho nase.ru, tak se mi taky většinou mrkne na profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
22.3.12 18:47

Já většinou koukám na profil tomu,kdo koukal na profil mě a nebo třeba když někdo něco chce koupit nebo něco schání.Tak kouknu od kud je,jestli třeba nemůžu poradit.Abych holce z Brna neradila,že může koupit pěkné botičky v Plzni :)
A nebo když má někdo dobré odpovědi :D
Mě to nevadí,když na mě někdo kouká.Nic stejně nevykouká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
22.3.12 18:52

Tak jsem právě „cvičně“ mrkla na profil zakladatelce a teda nic zajímavého jsem tam nenašla (nemyslím to nijak špatně). Normálně mě zatím nenapadlo někomu koukat na profil a vidím, že jsem o nic nepřišla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
22.3.12 18:58
@boball píše:
JÁávětšinou omylem,vždycky zapomenu,že ta fotka se nedá zvětšit,někdo tam má hezký dítě,kliknu na ní a jsem tam :)
Úplně stejně já.
  • Citovat
  • Upravit
161
22.3.12 18:59

Tak já koukám cíleně, když má někdo zajímavý názor, nebo stejně starý dítě, dívám se odkud dotyčná je..Nikdy mě nenapadlo, že by to mohlo vadit teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
22.3.12 19:12
@Belehter píše:
jak píšou holky, já na profil koukám, když chci vědět, odkud dotyčná je, nebo, když si chci přečíst její další deníček-to zejména v případě, když něco někdo píše na pokračování a já jsem hlava děravá a nepamatuju si jak to posledně skončilo.
Jinak sem asi divná,ale mě velice lichotí , když vidím, že se mi někdo koukl na profil. Připadám si potom strašně „zajímavá a žádoucí“ :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.12 19:16
@Belehter píše:
Jinak sem asi divná,ale mě velice lichotí , když vidím, že se mi někdo koukl na profil. Připadám si potom strašně „zajímavá a žádoucí“ :mrgreen:

Tak já se teda kouknu když Ti to tak lichotí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
22.3.12 19:17
  • Citovat
  • Upravit
24603
22.3.12 19:20
@byron píše:
@1simona1 ;) :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
22.3.12 19:35

:dance: jsem zajímavá a žádoucí!!!!! Díky Kallkapo!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
22.3.12 20:08

Většinou omylem :pankac: