Proč JÁ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11502
7.10.10 18:15

Proč JÁ?

Vim, že určitě všechny napadne, že si tohle říká většina snažilek, kterým se nedaří dlouho otěhotnět a nebo maminky čekající mimi, které se rozhodne na svět nepřijít. Tak o tomhle to není.

Zákon schválnosti funguje a to opravdu dost dobře! Ale proč právě já mam pořád takovou smůlu?? Už fakt nevim proč se tohle děje jenom mě. Jsem kosmetickou poradkyní jedné firmy (ano tušíte správně Avon nebo Oriflame, přesně uvádět nebudu, aby si některé z vás nemyslely, že je to reklama, není!) nechávala jsem si balíky posílat poštou, ale na poště už mě tak dobře znají, že už vědi jak se jmenuju a kde bydlím zcela zpaměti. Pořád jsem s nimi měla nějaké problémy a tak jsem se rozhodla, že si balíky budu nechávat posílat službou DHL - od té doby žádný problém týkající se roztržených balíků a nebo rozbitých věcí v nich. Ovšem nejde vše posílat přes tyto doručovatele a nebo někdo ani nechce a tak mám opět problém s českou poštou! Nedoručený a nedohledatelný balík!!! Paní slíbila, že mi ho pošle jako obchodní balík, což se nestalo a tak jsem na ni naštvaná ještě víc, navíc slíbila, že mi ho pošle v pátek, to se také nestalo a balík byl odeslán v pondělí, takže já jak pitomá čekam doma a vyhlížim poštu a doufám, že se balík objeví (byl v něm kočárek, který byl rozdělen na 2 poloviny a tedy na 2 balíky, ovšem já mam doma pouze jednu, a to podvozek, ale ten mi je samotný k ničemu!!!). Dnes jsem po poštách lítala jak zblázněná a snažila se balík dohledat, už jsem z toho zoufalá. Když čekám nějaký balík z pošty, tak jsem jak na trní!!

Nechci nějakou radu, ale potřebovala jsem se vypovídat a i vyvztekat. Na kočárek jsem se strašně těšila. Máte někdo podobné příhody s poštou či jinou smůlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
7.10.10 18:20

Ahoj, nic si z toho nedělej. Česká pošla je svým způsobem mafie. Mě třeba chodí každý třetí doporučený dopis. Prostě nedostanu oznámení. Už jsem takhle prošvihla pěkných pár věcí. A když už mi ho dají do schránky, tak se vůbec nesnaží zazvonit, aby zjistili, jestli nejsem náhodou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.10 18:22

Jestli věříš na karmu a minulé životy, tak jsi v tom minulém nejspíš musela být nezodpovědnou poštovní doručovatelkou, která polovinu balíků ztratila a druhou poškodila :lol: Njn, shit happens, v práci jsme měli reklamaci i na DHL každou chvíli a nejlepší bylo, když se v balíku ze zahraničí ještě vrtali celníci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.10 18:25
lemaz píše:
Ahoj, nic si z toho nedělej. Česká pošla je svým způsobem mafie. Mě třeba chodí každý třetí doporučený dopis. Prostě nedostanu oznámení. Už jsem takhle prošvihla pěkných pár věcí. A když už mi ho dají do schránky, tak se vůbec nesnaží zazvonit, aby zjistili, jestli nejsem náhodou doma.

Jo, tak na tohle mám radu - zřídila jsem si datovou schránku. Zatím to nic nestojí a aspoň neprošvihnu žádný dopis od ouřadů, neboť oni musí povinně zjišťovat, zda ji máš a jestli ano, musí korespondenci posílat takto elektronicky. Super věc, přestože to je složitý jak rádio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.10.10 18:30

Nejspíš jo, jenže problém je ten, že neni na dobírku, platila jsem ho přes účet předem a tím je to pro mě horší :-( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.10.10 18:42

Jé, teď jsem si vzpomněla, jak tu jedna mamina psala, že poslala nějaké paní kočárek jako balík, taky nadvakrát a že jedna půlka došla paní poškozená a jestli teda musí vracet peníze. Jenže ta diskuze tady byla hooodně zpátky, to asi ten tvůj případ nebude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.10.10 18:48

no tak to by mě asi omejvali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.10.10 20:14

Ahoj, já z pohledu poštovní doručovatelky(toho času těhule :-D ) můžu říct, že doručovatelé, jak balíků, ta i obyč pošty, jsou jen lidi a lidská skožka, to je něco, co prostě neohlídáš. Já jsem třeba starej poctivec, co si se vším vždycky dělal hlavu a snažila se, aby vše bylo v naprostém pořádku, ale stalo se mi prostě, že jsem balíček odložila u schránek na schody a odešla bez něj(přepracovanost jako prase). Za půl hoďky už tam nebyl. Mě to stálo pětikilo z platu(a pár bezesných nocí) a chudák slečna měla škodu asi třistovky, pač to taky platila předem. A teď si vemte, že některé pracovníky ta prácce prostě nebaví…tak si řeknete: tak ať tam nedělá…jenže to máte všude, v obchodě jsou taky příjemné i zpruzelé prodavačky, jenže tam nejde skoro o nic, na tý poště jde o balíčky, jejichž hodnota je někdy nevyčíslitelná. každá pošta si dělá sama na sebe a tak jsou pobočky, kde je to prostě na palici a pobočky, na které je opravdu spoleh (pač maj spolehlivé pracovníky). nezastávám se pošty jako takové, to ne, mám tu práci ráda a ráda se k ní po skončení RD vrátím, ale dost nás přetěžjí a pak se diví, že se občas stane prů*er jako brno. Já si osobně raději posílám co jde přes PPL, pač na ně spoleh je. A doufám že to nečte někdo z mých nadřízených :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
7.10.10 20:57

no tak u mě nejde o blbý 3 stovky, ale už o 3 litry a ty jinak dost postrádat budu. Chtěla jsem prodat ty 2 kočárky co mam doma a nechat si tenhle, ale pokud se neobjeví, tak o ty 3 litry přijdu a to dost nas… A tohle nebyl rozhodně malej balíček, byla v něm korba s autosedačkou a příslušenstvim ke sporťáku. Ale nevim, proč tu smůlu na poštu odnášim já. Kdyby jeden balík ročně, jo, pochopim to, ale když je to každej měsíc, tak už je to faaaakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
7.10.10 21:26
Pettulle píše:
no tak u mě nejde o blbý 3 stovky, ale už o 3 litry a ty jinak dost postrádat budu. Chtěla jsem prodat ty 2 kočárky co mam doma a nechat si tenhle, ale pokud se neobjeví, tak o ty 3 litry přijdu a to dost nas… A tohle nebyl rozhodně malej balíček, byla v něm korba s autosedačkou a příslušenstvim ke sporťáku. Ale nevim, proč tu smůlu na poštu odnášim já. Kdyby jeden balík ročně, jo, pochopim to, ale když je to každej měsíc, tak už je to faaaakt moc.

No tak to je tvé rozčarování pochopitelné. tak máš ale podací znaky od dodavatel ne? Číslo balíku a tak ty věci okolo, tak to musej dohledat…každej balík se eviduje!!! To si nenech…udělej tam pořádnej bugr, oni lépe fungují, když jim teče do bot :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
7.10.10 21:26

hele kdyz jsem si nechavala vyvolavat fotky, mela jsem temer 100% jistotu, ze v den, kdy tam pro ne pujdu (i nekolik dni po terminu), tam fotky nebudou :-)

ale musim postu i pochvalit, z aukra mi poslali keramickou formu jako doporuceny dopis (cena 120), rozbila se, posta mi dala v reklamaci v pohode 400, na kolik je automaticky doporucena zasila pojistena. (A to pani jdriv nemela kecy, ze to melo byt jako balik a oznaceno jako krehke, bla bla…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
8.10.10 08:24

Pudloslavo, já když jsem si z Aukra nechala poslat cokoliv křehkýho, tak to přišlo rozbitý a balík pěkně pomuchlaný. Jednou jsem si objednávala Velikonočního beránka, paní ho zabalila a poslala jako křehký a obchodní balík. Ouha-beránek přišel a měl rozbitou hlavu! Šla jsem to druhý den reklamovat, protože musim na hlavní poštu do Štětí, tady u nás je jen taková malá pobočka a pošťačka tam nic nevyřeší, takže vzít auto a benzín už mi nikdo nezaplatí. OK, sepsána reklamace a do měsíce vyřízená. Pojištěno bylo na 289,– (199,– samotný beránek a 100,– pošta, jenže paní ho pojistila o 10,– míň, nevadí) mě dali pouze těch 199,– za toho beránka a těch 90,– paní vrátili za to poštovné, takže tedy potom nebyl problém se s ní dohodnout na novém beránkovi bez pošty a tentokrát byl nerozbitně zabalen a ze všech stran měl označení křehké (jedno nestačilo!) a tentokrát přišel v pořádku.

Prodigi, já na tý poště byla, ale to musí ta paní co ten kočárek posílala a i přes výslovné přání ho poslat jako obchodní balík ho poslala obyčejně!!! Balík v hodnotě 3tisíc poslala obyčejně, nepojištěně! Ještě, že jsem krytá přes Aukro. Ona mi nejprv poslala nějaký číslo balíku a pak další 2, ale ty byly stejný a tak jsem letěla na tu poštu a tam jsme se ho snažili dohledat, jenže nedohledali a paní musí jít dát reklamaci, když to pos…! Včera jsem ji o tom informovala a ještě se mi neozvala. Štětská pošta mi 2× denně volá a oznamuje, že ten balík nepřišel. Ráno prý chodí obchodní balíky. Jsem z toho zoufalá a na nervy! Jo a ještě volali do Ústí, ale tam jim řekli, že mezi tisíci balíky ten muj hledat nebudou. Maj tam pěknej bordel a já na pani pěknej vztek! Jestli se neobjeví příští týden, tak holt budu chtít po pani vrátit peníze když byla tak pitomá a poslala ho na 2× a oba nepojištěný. Myslim, že za 3 litry velkej balík by si pošta ohlídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
8.10.10 17:55

No, tak pani je dobrá blbka, že to polala obyčejně. Ještě že to máš přes aukro, tam se spravedlnosti dovoláš!!! Ale ty nervy s tím, to ti nezávidim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.10.10 12:21

No tak jak to tak nebývá, tak pošta kočárek ztratila, nikde o něm nevědi a reklamace běží u paní ombudsmanky na plné obrátky. Pěkně jsem jim vynadala a naštěstí jsem se dozvěděla, že byl kočárek pojištěný, ale je pro mě teda dost velkou záhadou, jak mohli ztratit 12cti kilový balík, který nebyl ani malý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová