Proč jsem pořád sama

Anonymní
17.10.24 22:01

Proč jsem pořád sama

Ahoj ženy, má některá z vás stejný problém jako já? Už nevím jak dál.
Je mi 31 let. O ženy kolem mě je stále zájem, furt slyším jak jim muži píšou, kolikrát i osloví na ulici, flirtují s nimi. A já nic… Co dělám špatně? Okolí mi tvrdí že jsem hezká mám hezký obličej i postavu, sama o sobě si to teda úplně nemyslím ale že bych byla nějaká škaredá si taky nemyslím, pečuju o sebe. Tvrdí mi to i muzi, kteří ale zároveň chtějí být jen kamarádi, proč to u toho vždycky skončí??? nebo mi říkají tomu a tomu se libis… ale nikdy za mnou nikdo sám od sebe nepřijde… Furt jsem sama… Už jsem z toho zoufalá, tak moc bych chtěla aby se do mě někdy někdo zamiloval. 😟 Aspoň vědět jaký to je. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13764
17.10.24 22:10

A jak jsi na tom se sebevědomím? Máš se ráda? Připadáš si dobrá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 22:42

@AnastazieB čím dýl jsem sama a vidím kolem ten zájem o jiné ženy tim víc si připadám na ho***.

• Citovat
  • Upravit
5244
17.10.24 22:43

A kde ty zeny ty muze berou? Hadam, ze za kazdou houf cisla chtivych chlapu po ulici nebeha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 22:44

@AnastazieB ale sama sebe mám ráda, nemyslím si o sobě nic špatného, snad jediný co tak že měřím přes 180cm, to jediný mám jako takový blok že se to mužům asi nelíbí… Nebo nevím co 🤷

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 22:46

@Afrikana nevím třeba kolegyně z práce je taková že jakýkoli chlap přijde je z ní hned paf a div ji hned nekupuje barák sotva ji vidí mezi dverma. A já tam sedím a říkám si haloo já jsem tady taky 😃 nebo kamarádky mi říkají koukej kdo mě pozval na rande. A chodí. A já nic prostě, nikdo mi nepíše nikdo za mnou nejde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 22:49

@smile_xxx když já už jsem sama tak dlouho že mi úplně se s tím smířit nejde. 😟 Ale to nedávám nikde najevo, nechci působit zoufale, proto píšu sem abych se z toho vypovidala.

• Citovat
  • Upravit
5244
17.10.24 22:59
@Anonymní píše: Více

No ale nekde k tomu prvotnimu kontaktu dojit musi a tezko vsechny tvoje kamaradky potkavaji nekde ve fronte v supermarketu tolik odvaznych chlapu, aby si jim rikali o cislo :nevim: Mne se to stalo v zivote tak dvakrat, ze me nekdo oslovil, a to jsem mezi kamoskama fakt bila vrana s takovym zazitkem. Vetsina se seznami pri provozovani nejakych konicku, nekde v klubu, nebo na seznamkach (i typu Tinder).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 23:11

@Afrikana no do baru občas zajdu, ale spíš posedět, moc nepiju a jediný co tak chodim plavat, semtam si zaběhat, a nebo couram s kamarádkami tak různě, výlety atd.. jinak jsem pracovně vytížená. Ale když přijdu do kontaktu s muži ať jsem kdekoli mám pocit takového odstupu z jejich strany jak kdyby se mě báli nebo nevím jak to popsat. Přitom nijaka hrr nejsem, snažím se být i vtipná ale ne zas až moc. Nevim asi jsem k tomuhle nedostala od toho nahoře návod. Nebo nad tím už moc přemýšlím 🤷 🤷

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 23:20

@smile_xxx to mě nenapadlo že to může být až tak cítit i když o tom člověk nemluví a snaží se to nedat najevo. Zkusím na tom ještě zapracovat. Děkuji 🍀

• Citovat
  • Upravit
6831
17.10.24 23:52

Zase bych nevěřila kamarádkám, jak je sami od sebe chlapi balí. Mě to taky takhle pár říkalo, byla z toho vždy špatná, že o mě zájem opravdový není. Pak jsem zjistila, že ty holky většinou dávají signály první. První dají sledování například profilu, napíšou, nebojí se toho. Popřípadě jsou to kokety a flirtují o sto šest. Ty taková být neumíš. Já také ne. Ale když jsem byla sama, vždy jsem vztah navázala přes kamarádku. Jeden čas jsem zkoušela i psát první a žádný muž vlastně nikdy odmítnul schůzku a byl vlastně potěšen. Bylo to v době, kdy i oni byli svobodní. S více holkama jsme se shodli, že po nás jdou spíš staříci a mladý se stydí. Chlapi už neloví, loví převážně ženská. Jinak já, když jsem šťastná, tak že mě jde taková energie a občas mě i osloví nějaký muž, třeba v tom obchodě. To se mi stalo dvakrát. Jinak se na mě spíš dívají. Do akce nejdou. Nedávám jim moc šanci no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
18.10.24 00:10
@Anonymní píše: Více

Ty jo, když to tady čtu, tak jestli je to pravda, zajímalo by mne, jak vypadáš, to není možný :-)
Ani sexuálně o Tebe nemají zájem?

Je mi 41, jsem invalidní, kruhy pod očima, občas pupínky jak puberťák, nic moc pleť, nic moc rysy, nic moc hadry, nikam moc nechodím, ale když si namaluju aspoň oči a třeba se zakecáme v Boltu, tak jako zájem by byl a nejen tam, ale jenom si zakukat hádám heh.
O to nouze fakt není.
Nebo kdybych zavolala dvoum známým, tak vím, že by určitě nebyl problém.

Na lásku už nevěřím, tak nemůžu sloužit, tedy u nějakých vyjímek snad ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 00:39

@vejilka tak s tímhle se úplně ztotožňuju… Já to taky neumím a nikdy mě to ani kvůli strachu z odmítnutí nenapadlo.. třeba napsat první nebo oslovit. Si říkám abych pak nevypadala nějak lacině nebo tak… A co se tyce flirtování…v tom dobrá určitě nejsem a když se mi někdo líbí mám problém navázat dlouhý oční kontakt… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová