Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj 🙂 podle mě je důležité aby ses cítila sebevědome to většinou muži chtějí a láká je to. Nezapomeň na to jak se citis ty tak té vnímají lidi kolem sebe. Vyraz do společnosti zkus i sama navázat kontakt někdy chlapy hold potřebuji popostrcit. Ten pravý přijde drz se
Zkoušela si ty seznamky? Ono nemusíš tam nikoho osudového hned potkat, ale alespoň se naučíš s nimi mluvit a fakt bych se nebála, že by ani tam o tebe nebyl zájem ![]()
Já jsem byla fakt šedá myš. Roky šikanovaná na škole, přehlížená. Neměla jsem kamarádky. Nestarala se o sebe, vypadala jsem fakt strašně. Nikdo se se mnou nebavil. Pak mě spolužačka přivedla na seznamky a to mi otevřelo oči, dodalo sebevědomí a hned mě každý chtěl a mohla jsem si vybírat.
Na svoji první brigádu k vysoké jsem šla už jako jiný člověk. Ukecaný, veselý, pozitivní, dokázala jsem si ze sebe udělat legraci i rýpnout do ostatních. Když ti řeknu, že z těch 5 chlapů, co tam pracovalo jsem se třemi něco měla
Čtvrtý by si taky dal říct a dělal mi návrhy, ale už mi to bylo hloupé
A pátý už byl starší chlápek, ten mě neměl rád ![]()
A byli to všichni moc fajn kluci. Všichni tři se do mě zamilovali a já neuměla říct ne. Byla jsem jak utržená ze řetězu ![]()
Do toho jsem randila ještě bokem přes seznamky. Z té jsem měla jeden delší vztah.
To vše jsem stihla během jednoho roku ![]()
Ale nakonec jsem skočila s jedním z těch kluků z brigády.
Bylo mi 20, letos jsme měli 10 leté výročí, máme 4 děti
A stejně se mi občas nějaký kluk z minulosti ozve
Jen já už mám oči jen pro manžela, který si mě docela hlídá po tom mém vyvádění na brigádě ![]()
Ono musíš taky pro to seznámení něco udělat. Nemyslím si, že když budeš pokračovat v tom, co děláš, jakože čekáš, až tě někdo sám osloví, tak budeš pořád sama ![]()
Prosím anonym. Nejsem na tu svou minulost úplně hrdá
![]()
@Afrikana píše: Více
To by mě taky zajímalo…kde bych ho teď hledala
…asi v práci…nemyslím kolegy…ale lidi co tam chodí.
Tyjo, oskliva asi nejsem a uplne tedy neflirtuju, za zivot se mi ale stalo fakt jen parkrat, ze me nekdo oslovil a nekam pozval. Kdybych na to mela cekat, tak jsem nezadana… Dnes nejvic jedou seznamky, pak seznameni v praci, skole, pri volnocasovych aktivitach… Sla bych tomu naproti touseznamkou. Asi to musis prehrabat vidlema, ale lepsi randit a zkouset, nez sedet doma a “brecet na rozlitym mlikem”
A proč pasivně čekáš v koutě, až si tě někdo najde? Takhle život většinou nefunguje. Musíš tomu jít naproti, pokud chceš. Jestli se s tebou muži baví a mají podle tebe zájem o přátelství, tak proč ne. Zajděte na skleničku, na bowling, co já vím, a třeba se ukáže, že z toho něco vylézt klidně může ![]()
A nauč se tvářit „přístupně“ - se svou výškou (sama mám 183 cm) můžeš na muže působit nedostupně a to je dokáže odradit mnohem víc, než co jiného ![]()
@smile_xxx píše: Více
A ze mě taky cítíš citovou vyprahlost?
![]()
@Anonymní píše: Více
Bez fotky se to hodnotit nedá. Pošli klidně i soukromě a já ti řeknu názor.
@MartinL45 píše: Více
Ale houby, každé zboží má svého kupce ![]()
Pokud se chces seznamit, musis byt aktivni hlavne ty sama. Tinder je dobra volba. Je to boj, ale i tam jsou fajn lidi. Mam kolem sebe spoustu paru prave z T, vc. sebe.
Do každé diskuze, kam napíšu, se snažím vnést i prvek serióznosti, abych tady nebyl pouze za trolliče. A už moje profilovka napoví, že nejsem odrůda typického chlapce, navíc jsem měl jen jeden vztah, což ze mě fakt nedělá odborníka na vztahy (Měls jenom jednu babu, děláš machra, a přitom máš haizl na chodbě). Ale spoustě ženskejch jsem přišel zajímavej, dost žen mi řeklo, že mám sexy mozek, a dokonce moje terapeutka mi řekla, že mám větší kompetence najít babu než spousta zdravých lidí ze seznamek.
O dost ženských vím i hodně intimní věci a dost žen ví hodně intimní věci o mně. Jedna Úžasnice z Emimina, říkejme ji Kori, mi před lety řekla, že úžasně rozumím ženský duši. A taky mi řekla, a nebyla jediná, že pokud chci mít u žen úspěch, nesmím působit jako zoufalec a ztroskotanec.
Na druhou stranu, pokud je někdo tři čtyři roky single, ta samota ho užírá a trápí, je velmi těžké vyzařovat pozitivní energii, úsměv, mít dobrou náladu a vlastně dělat, že vám vlastní samota nevadí. Takhle se dá fungovat několik měsíců, ale pokud to trvá několik let, je to extrémně frustrující, kór když vidíte, jak druhým jde balení/vztahy snadno, nebo jak jsou ostatní spárovaní, asi bych si i já kladl otázku, co dělám/je se mnou špatně?
Naštěstí, se mnou už je od pohledu dost věcí špatně. Ale co můžu říct z vlastní zkušenosti, tak obrovským balidlem je podobný smysl pro humor, umět se zasmát stejným věcem. Vlasy nemám, prachy nemám, v trenkách není 30cm kanón a i tak jsem stál dost ženským za to, aby se mnou strávily několik týdnů, tu měsíců a někdy i let.