Proč jsem pořád sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3800
18.10.24 10:40
@Annonymní_007 píše: Více

Přesně. Nemůžeš čekat, až tě někdo náhodou osloví. Musíš tomu jít naproti. Já jsem byla v mládí vyloženě krasavice, a že by mě nějak muži oslovovali, to ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
18.10.24 10:43
@Anonymní píše: Více

Hodně záleží na tom, jaké do okolí vysíláš signály - oční kontakt, vzdálenost od druhých atd. Pokud uhýbáš očima, nebo je zabodáváš do země, pokud se nepohneš z místa a nevyužíváš příležitost přiblížit se, nebo dostatečně nereaguješ na slovní signály, nikdo tě neosloví. S řadou takových lidí jsem se v životě setkala a věř mi, že je člověk obejde. Je to jako signál - nedívej se na mě, nedotýkej se mě a jdi pryč. A věřím, že si to neuvědomují. Tak třeba toto může být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
18.10.24 11:37

Pokud je člověk x let sám, je velmi těžké to „neřešit“ a snažit se nevyzařovat, že by k sobě někoho chtěl. Mám takovou kamarádku a je to ve věku 30+ už dost velký průšvih. Ona je taky pěkná i chytrá, moji partneři jí měli vždycky rádi a říkali, že je to super baba. Ale chodili se mnou :nevim: Podle mě je částečný limit výška/velikost postavy - pokud nejsi typ modelka, ale spíš k té výšce fortelnější, tak to se líbí spíš menšině chlapů. A pak to vysílání signálů. Já když se s tou kamarádkou srovnám, tak přirozeně mnohem víc vyhledávám oční kontakt, mám mnohem větší cit pro takové to jiskření, když je mezi dvěma lidmi nějaká energie. A mám v sobě trochu nějakou divokost, co se mi občas zablejskne v očích :mrgreen: pokud chci být věrná, musím se těmhle věcem úplně cíleně vyhýbat, zvlášť v příznivých fázích cyklu, jinak kolikrát ani nevím jak a už se na mě zkouší lepit nějaký kolega :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 16:03

@Freeandwild fortelna nejsem, mám 182cm a 68 kg… A přesně mám i to stejné kamarádky co mají manžely tak ty rikaji že jsem fajn a že je se mnou zábava… I že jsem hezká tak nevím jestli vysílám nějakou špatnou energii. do nějakých 22 let to bylo fajn, měla jsem plný Facebook zpráv a i jsem se cítila sebevědomě ve společnosti mužů… A pak jsem si našla náročnější práci neměla jsem tolik času se tomuhle věnovat a upřímně mi to bylo pár roků i jedno, a teď už o mě nikdo nestojí. Jak kdyby mi ujel vlak 🙄

• Citovat
  • Upravit
11607
18.10.24 16:15

Děláš, jako by ti bylo 70+, ale je pravda, že někdy je těžký si ten čas rozvrhnout správně - člověk studuje, pracuje, cestuje, potřebuje se i bavit a do toho má ještě hledat hřiba (Praváka). U někoho to jde samovolně, že se jako dvě spřízněné duše potkají zcela mimoděk, náhodou, bez úsilí, jiný na tom musí pracovat cíleně - chci chlapa, chci ženskou. Někomu to spadne do klína, aniž by pohnul nozdrou, někdo musí podepsat smlouvu s Ďáblem, jsou za tím tisíce hodin na Tinderu, seznamkách, 150 obětovaných slepic, 69 kozlů a jedna celá místnost s pentáčema.

Omlouvám se, mám obulaci, tak jsem naladěný romanticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 17:30

@Ploskutáček nedělám že je mi 70+, jen si tak v tomhle směru připadám 😃 😃seznamky nevím, nějak jsem se k tomuhle nikdy neprikláněla. Tenkrát jsem zkoušela Badoo, ale tam mi psali samí pofidérní chlápci a i tak jsem z toho že si píšu s někým, koho jsem ještě neviděla osobne, mela divný pocit. Tinder vím jen že existuje, ale nijak mě neláká si založit účet 🤷 jsem spíš přes to osobní seznámení, ale to mi prostě nějak nejde. Ale možná mi nic jiného než seznamka nezbyde 🤷

• Citovat
  • Upravit
6831
18.10.24 19:58

Já bych ten Tinder zkusila. Mám v okolí dva příklady, kde to dopadlo dobře a našli vhodné protějšky. Je těžké s naší povahou, kdy nejsme koketní někoho najít. Já mám hlavně problém v tom, že mě se málokdo zalíbí. A když už se mi někdo líbí a je to vzájemné, neumím to zas dát najevo a stydím se. Zkusila bych i být tebou jít do toho po hlavě a nebát se napsat například první a překonat stud. Neztrapníš se a budeš vědět, na čem jsi. Já, když mi bylo lehce přes dvacet jsem se nestyděla a klidně psala i první. Vždy z toho byl minimálně příjemný pokec, dokonce i vztah. Kamarádkám, které říkají, jak je chlapi nahánějí sami nevěř. Není to pravda. Dávají první signály, lajkují profil, dlouhé vyzývavé pohledy, klidně napíšou první, nebo začnou sledovat jeho sociální síť. Samozřejmě jiná situace je sezhdmenizv práci, kde to samo vyplyne, nebo na nějakém koníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 20:06

Neporadím co s tím a jak si najít chlapa pro život.
Protože neumím poradit ani sama sobě.
Jen jsem to v 31 letech neřešila, tak jak to řeším teď… Skoro 33 let na krku

No doufám, že to nebude dlouho trvat a chlapa a poté dítě bude. Proto si chci Kristova léta užít… Začít si více plnit sny - vidět místa, které vidět chci. A doufám, že se někdo objeví.
Raději prvně chlapa vidím a pak si s ním píšu :mrgreen: Ale i tak přemýšlím, že si stáhnu tinder. Štěstí. Cz mi moc nepomohlo, tak uvidím jak tinder

Hodně štěstí tobě i sobě ;)

• Citovat
  • Upravit
2263
18.10.24 21:20

Ty jo, zakladatelko, v něčem, o čem píšeš, si můžeme podat ruce! :D Mohu se zeptat, jak dlouho už hledáš? :-) Taky bych rád někdy zažil, jaký to je, když se do mě někdo zamiluje, na druhou stranu, při mém štěstí, pokud se do mě někdo nakonec zamiluje, tak někdo, koho nedokážu milovat já. :mrgreen:

No nic, já mám dojem, že prostě někdo tu roli těch, co léta nedokážou najít, dělat musí! :D Proč? Nevím, jestli osud, karma či děláme něco špatně my sami… :nevim: Každopádně bych poradil to samé co do diskuze Nemám skoro nikoho… Důležitý je to nevzdávat a hledat cesty a způsoby. Přiznejme si, každý máme naděleno do vínku něco jiného, někomu ta pravá láska spadne doslova do klína, jiný si ji musí vybojovat. A ty mezi ně zřejmě patříš.

Já ti vřele doporučuju vzhledem k tvé situaci, neboj se udělat ty ten první krok! :-) Není to tak, že bys nějak snižovala svou hodnotu. Například já, když se o mě nějaká dívka začne sama od sebe zajímat, tak si toho patřičně vážím a má pro mě mnohem větší hodnotu než kdokoli, kdo se o mě nezajímá. A jsem ochoten patřičně jí to všechno oplatit! :srdce: Ty sympatie ale musí být oboustranné, samozřejmě! :-)

Uvědom si, co je tvoje priorita. Jestli najít partnera za každou cenu anebo je pro tebe důležitější před někým nevypadat lacině… :D Takže… zkrátka hodně štěstí, nezoufej a zkus využít všechny možnosti včetně těch seznamek! :-) Nezaručuju, že ti to vyjde, ale určitě nabereš dost zkušeností, které ti třeba mohou napovědět, co možná děláš špatně! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 21:36

@vejilka Děkuji, je v tom hodně pravdy. Já opravdu koketní typ nejsem, bavím se normálně, ale nějaký dlouhý vyzývavý pohledy, natož se chlapovi nějak sama podbízet, to mi prostě nejde. To bude možná ten kámen úrazu, proč jsem brána jako kamarádka… Že to tak třeba vypadá i z mé strany. Ale těžko na tomhle zapracuji, když to nemám v povaze. 🤷 A děkuju za podporu, nad tou seznamkou budu přemýšlet, třeba aspoň jen pro zpestření a nabrání sebevědomí 💪 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.24 21:38

Tak to jsme na tom stejně, také mám radši osobní seznámení. Ale třeba nám ta seznamka aspoň zpestří dny 😃 také o tom po přemýšlím. A držím palce 🍀 ✊

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
18.10.24 21:49

Nemám v očích jiskření, asi ani tu divokost. Oční kontakt mi taky nejde, a taky jsem teda mega náročná. Navazování kontaktů s lidmi mi vždy šlo ztěžka.
Skoro do 30 jsem byla sama. Upřímně se divím, že nakonec někoho mám. Ale od té doby zase nic, všechna ta zamilovaní a jiskření, jak tu ženy popisují, jak je to provází po celý život, tak to vůbec neznám a zamilovat se je pro mě extrémně těžký. Vlastně zpětně ani nevím, zda jsem byla kdy zamilovaná :lol:

Každopádně pro typy jako já jsou dobré seznamky, to psaní jde líp, než osobní kontakt.
Zkus to taky.

• Citovat
  • Upravit
985
18.10.24 23:03

Zakladatelko, za me je to opravdu hodne o sebevedomi. Mam kamarada, ktery je hodne hubenej, az vyhublej, orli nos, vlasu malo, no fyzicky neni moc o co stat. Podobou mozna k Adrienu Brodymu. Ale to sebevedomi, jaky z nej jde, to je fakt sila. Kazdou ukeca. Je vtipnej, chytrej, proste ma charisma, veri si. O zeny opravdu nema nouzi.
Pokud si sama neveris a chodis s hlavou sklopenou, nevyhledavas ocni kontakt, pak to mas trochu stizeny. Musis se holt umet prodat no. Ale opravdu v dnesni dobe je nejlepsi to zkusit skrz seznamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
19.10.24 00:08

Radit seznamky je hezký, ale poslední dobou co se tam nachází je děs a člověk musí opravdu vybírat víc než dřív, to říkám jako někdo, kdo tam strávil nějakou dobu a čas od času tam mrkne. Tak aby to zakladatelku neodradilo ještě víc, pokud na to nebude připravená. Mohla by tam nabrat zkušenosti v komunikaci, kdyby narazila na někoho fajn, ale pokud jí přijde divné si s někým psát bez toho aby se znali, tak jí to stejně nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
19.10.24 14:12

A proč neoslovíš nějakého chlapa ty? Proč jen čekáš až někdo přijde za tebou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová