Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, průběžně se dívám na štěňata na bazaru a divím se, proč chcou za to lidi tolik peněz, že to snad ani není normální aby za štěně bez PP chtěli 8-10 tisíc, kolikrát jsou jen odčervení a nemají žádné očkování ani čip. Nechápu lidi, co to za takové peníze můžou koupit.. A nebo třeba kříženec J. R.teriéra za 7.000? To opravdu někdo kupuje?
Kříženci se snad darují, nebo alespoň jen za cenu očkování.
My psa pořizovaly před půl rokem přes známou za 3 500 tisíce bez PP, což se mi relativně zdálo ještě dobrý, ale za 8000? Jaký máte na to názor?
Kde je poptavka je bohuzel i nabidka…sama podporujes mnozeni nakupem psa bez PP a divis se cenam?
![]()
Souhlasím s Hanka1. Navíc kdo ví v čem ten pejsek opravdu žije. My kupovali teď v lednu yorka s PP za 8500, s chovné stanice.
@pocker
Co bys chtěla, většině lidí nevadí mít něco jako jokšíra nebo čivavu. Jsou ochotní zaplatit i 8 tisíc, když se klidně za 50 litrů nechají zavřít s all in do luxusního tureckého nebo egyptského komplexu. Je to čistě obchod a množení dalších a dalších voříšků.
@pocker to je teraz. Jak zacala koronakarantena, tak stupol zaujem o stenata (na celom svete) na nasobok normalnej poptavky. Teraz sa za vela tisic preda snad aj slepe trojnohe stena.
Ono to zas prejde.
@Russet docti - dotycna ma sama psa bez papiru, sama podporuje mnozeni a nemuze vydejchat, ze jiny na bezpapiracich vydelava… ![]()
@pocker Útulky jsou plné psů já osobně nechápu to že člověk dá za psa Ix tisic, nikdy v životě bych si psa nekoupila.
Takže jsi koupila psa z množírny za výhodnou cenu..
Já furt nechápu, že se takoví hlupáci ještě najdou. ![]()
Příspěvek upraven 11.06.20 v 08:06
Protoze lidi jsou blbi, proto. Jak na strane mnozitelu, tak na strane kupujicich.
Protože na tom lidi vydělávají.
Sama máš psa bez PP, ale když má nízkou cenu, tak ti to přijde v pořádku. Když chci psa bez PP, vezmu si ho z útulku.
Lidi se teď za časů koronaviru trošku zbláznili a tak jen množáci reagují na vysokou poptávku zvýšením cen. Když jim hloupí lidé ty peníze dají..
já osobně nechápu, že si někdo koupí nějaké rádoby plemeno bez PP. Auto bez techničáku, nebo mobil bez záručáku by si nekoupili, ale jak jde o kamaráda na 10-15 let? Hlavně ať je to do 20km v okruhu bydliště a k odběru zítra dopoledne. Nechápu uvažování těchto lidí.
Máme psa přes známou a viděla jsem jak pes žije. Nebyl zavřený v kleci, nic takového.
S PP nepotřebujeme, nechodíme na výstavy ani nic takového. Máme ho jen jako mazlička do rodiny.
Jako děláš si srandu?
Veřejně ještě napsat že podporujes množirny?
Samozřejmě že si dají vysoké ceny, jak už bylo zmíněno, kde je poptávka tam je i nabídka. Snad ti ten pes brzo neumre na nemoc.
@pocker píše:
Ahoj holky, průběžně se dívám na štěňata na bazaru a divím se, proč chcou za to lidi tolik peněz, že to snad ani není normální aby za štěně bez PP chtěli 8-10 tisíc, kolikrát jsou jen odčervení a nemají žádné očkování ani čip. Nechápu lidi, co to za takové peníze můžou koupit.. A nebo třeba kříženec J. R.teriéra za 7.000? To opravdu někdo kupuje?
Kříženci se snad darují, nebo alespoň jen za cenu očkování.
My psa pořizovaly před půl rokem přes známou za 3 500 tisíce bez PP, což se mi relativně zdálo ještě dobrý, ale za 8000? Jaký máte na to názor?
Takže jsi sama podpořila množku a koupila si vořecha za 3500
![]()
Koupíš předraženýho vořecha a divíš se cenám vořechů bez PP? ![]()
@pocker píše:
Máme psa přes známou a viděla jsem jak pes žije. Nebyl zavřený v kleci, nic takového.
S PP nepotřebujeme, nechodíme na výstavy ani nic takového. Máme ho jen jako mazlička do rodiny.
Super
Nepotřebujeme s PP na mazlíčka ![]()
Klasický zákazník množitelů ![]()