Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak mě tak napadá
moje malá skoro nikdy nedopije mlíčko celý no a tak ho pak musím vylévat což mi přijde škoda, co kdybych ho dala domlasknout psovi
když je to dobrý pro mimi pejskovi to snad neublíží
je tady někdo kdo to tak dělá nebo to napadlo jen mě
![]()
@Veruu.M třeba mě tu někdo opraví, ale řekla bych, že dospělí psi neumí trávit laktózu a pejsek by mohl mít průjem.
Náš pes je snad prevlecena kočka. Taky nekdy dostane.
Příspěvek upraven 09.06.20 v 22:26
Zkus to. Nasemu psovi desne chutnalo odstrikane materske mleko ![]()
@Billi píše:
@Veruu.M třeba mě tu někdo opraví, ale řekla bych, že dospělí psi neumí trávit laktózu a pejsek by mohl mít průjem.
Něco na tom asi bude protože občas mu dám kravské mléko a někdy mu sedne někdy ne
Taky jsme davali, meli jsme dokonce skoro celou krabici, protoze jsme zmenili znacku UM. Tak jsme z te nevyhovujici obcas psovi udelali mleko, a hrozne mu chutnalo. Ale pak jsme si precetli, ze se to nema, ma to pro psy moc velky obsah vitaminu/zeleza atd. Tak jsme mu to prestali davat. Ale zas nedopita trocha z lahve urcite obcas neublizi.
Dospělý savec nemá mít mléko, takže ne, není to pro něj vhodné.
Nevim jak je vhodné davat psovi um, ale náš kdyz párkrát domlasknul normalni, tak pak mel průjem a chtěl mnohem častěji behat curat.
Ne, psovi uměle mleko určitě nedávat. Pes je primárně šelma a masožravec a teď zkuste si přečíst složení..UM je především léčivo speciálně navržené pro miminka, která nemohou být kojena. Psa tím asi nezabijete, ale neprospějete mu…:kytka: