Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, ráda bych se zeptala, jak vypadá Váš den s pejskem, jestli je stejný nebo každý den jiný, případně, jak to u vás vypadá. Hold jsem hrozně zvědavý člověk a zajímá mě, jak to mají ostatní:DD.
Prosím i věk a plemeno. Děkuji moc všem! ![]()
Máme už 10 letou skoro babičku, menšího voříška, pologaučáka. Spí v domě, ráno ji vypustím na zahradu, po práci s ní manžel chodí na procházku a pak ještě jednou na kratší, aby se vyvenčila, večer. Když jsme ještě bydleli v bytě, chodili jsme s ní na procházku i ráno. ![]()
Náš pes je 16ti měsíční Cane Corso. Každé ráno dlouhá procházka, pokud neprší. Pak nabalíme jídlo pro něho, a beru si ho do práce buď já nebo manžel, nebo jde na chatu s dcerou za babičkou a dědou. Pokud je krásně, jdeme dřív z práce-máme oba tu možnost, a jsme venku celé odpoledne. O víkendech často vyrážíme ráno a vracíme se až večer, ale to bereme i kočár pro dceru, i když bude mít pět let, aby se prospala, protože 15-20km by neušla. Bereme sebou vždy jídlo, pití pro všechny, deku a děláme pravidelné přestávky. Jinak pes spí s manželem v posteli, já spím s dcerou. Ještě nebyl nikdy sám, protože nemusí. Na dovolenou jezdí taky s náma, miluje plavání v moři a jízdu na člunu.
My máme skoro 11 měsíční kříženku jezevčíka s labradorem, gaučák. Bydlíme v bytě, takže ráno před odchodem do práce vyvenčit a na procházku aby se unavila, odpoledne po příchodu z práce opět vyvenčit a na další procházku, minimálně na hodinu když je hezky, když prší tak vyvenčit a domů a unavíme doma a večer opět vyvenčit a znovu tak na půl hodiny na procházku. Víkendy trávíme tak, že se ráno sbalíme a jdeme nebo jedeme na celodenní výlet nebo k rodičům na zahradu za psíma kámošema. ![]()
Aktivní střední vořech, 1,5 roku, chodíme na 1-2 hodiny dopo s kamarádkou a jejím psem, 1-2 odpoledne s jinou kamarádkou a jejím psem. To často potkáváme i jiné psí kamarády, ale není už tak hravý, jako býval. Před dítětem jsem chodila ještě na provozní venčení kolem baráku, teď se mi moc nechce zapřahat kvůli tomu kočár (ale nově testujeme nosítko). Nicméně mezi oběma procházkama má 6 hodin, tak myslím, že to není žádná hrůza. Mezi jedenáctou a půlnocí jde na poslední provozní venčení, aby v klídku vydržel do rána.
@LennyL1 píše:
Náš pes je 16ti měsíční Cane Corso. Každé ráno dlouhá procházka, pokud neprší. Pak nabalíme jídlo pro něho, a beru si ho do práce buď já nebo manžel, nebo jde na chatu s dcerou za babičkou a dědou. Pokud je krásně, jdeme dřív z práce-máme oba tu možnost, a jsme venku celé odpoledne. O víkendech často vyrážíme ráno a vracíme se až večer, ale to bereme i kočár pro dceru, i když bude mít pět let, aby se prospala, protože 15-20km by neušla. Bereme sebou vždy jídlo, pití pro všechny, deku a děláme pravidelné přestávky. Jinak pes spí s manželem v posteli, já spím s dcerou. Ještě nebyl nikdy sám, protože nemusí. Na dovolenou jezdí taky s náma, miluje plavání v moři a jízdu na člunu.
Hustý..a to bude manžel pořád spát se psem, nebo jenom dočasné?
Bišonek, 11 let, ráno před prací vyvencit a nažrat, pak zase po práci a nažrat, vyvenci manžel ještě v noci před spaním. Zbytek dne pejsek spí
o víkendu je buď doma anebo jede s náma na návštěvu k příbuzným, případně do lesa.
My máme francouzského buldočku, který má dva roky. Spí s námi v posteli. Ve všední dny ráno vždy donesu ven na zahradu, aby se mohla vyčůrat. Když přijdu z práce, tak ji dám syrové maso, které jsem ráno vytáhla z mrazáku. Pak dle počasí a toho, kolik mám učení do školy. Buď jdem na procházku po okolí, jedeme k našim na návštěvu a nebo jsme doma a ona běhá po zahradě. O víkendu rádi jezdíme na výlety a vždy tam, kde ji můžu vzít sebou a kde se taky kousek projde.