Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To jsou prostě britky, znám toto z vlastní zkušenosti…
Tohle je ještě dobrý, já zažila vzdorovitost, když jsme se přestěhovali a ještě v jednom životním období ![]()
A co mu nějak zatarasit ten prostor za sedačkou, aby se tam nemohl schovávat a při každé příležitosti mazlit a mazlit až do úplného vymazlení? I když byste ho museli zezačátku trochu přesvědčovat.
Zvykl si holt na lepší a teď se mu ten návrat do normálu nelíbí.
Třeba by mu takhle došlo, že ho máte pořád rádi.
Kamarádce dělal takhle naschvály kocour, ne tedy brit, když si pořídila dalšího. Veterinářka ji tehdy doporučila difuzér Feliway. Vylučuje něco proti kočičímu stresu. Prý to částečně pomohlo, ale je to teda pár stovek no a asi bez záruky.
No, my neměli britku, ale nějakou dlouhosrstou kočičku. Mamka pracovala na 1 směnu, po čase musela změnit na krátký-dlouhý týden a kočka to tenkrát neunesla. Čůrala všude - do dřezu, vypraného prádla, nakonec i mamce do postele. Dělala naschvály, byla uražená. Nikdy už se to nezlepšilo a po čase se kočička holt musela přesídlit ven, protože to bylo neúnosné. Venku u baráku spokojeně čije dodnes. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, mame skoro 5ti leteho britaka. Byl driv zvykli byt max 9 hodin denne sam, i vikend zvladl a prospal, ted jsme s muzem byli asi 15 tydnu doma online, takze si zvykl k nam vlizt k pocitaci a mel zvysenou pozornost. V pondeli jsme se s muzem vratili do kancelari a kocour dela naschvaly. Ja chodim na sest hodin takze s cetou a nakupem je doma sam nejakych 7-8 hodin. Prestal zrat granule chce jen pamlsky nebo syrove ryby, packou vyleva z misky vodu, parkrat sem nasla bobky ve vaneJen co cvakne zamek a jeden z nas prijde domu tak zaleze za sedacku a nevyleze, ignoruje, nejde se pomazlit ani nazrat, ale jen co se zhasne a jdem do postele tak zacne vyrval, skuhra, skace po nas, cucha vlasy, kdyz ho zavrem do obyvaku tak mnouka jak kdyby mel skriply nekde ocas… po dvou hodinach obvykle utichne a rano zase za sedacku. Manzel dnes priveze kamerku aby jsme schvalne videli co tu dela kdyz je sam. Proste mi prijde jak vzdorovite dite. Je to tedy tech pet dnu ale prijde mi hlavne ten nocni kraval vic a vic. Uz se pomalu pripravuju ze skonci nekde u cvokare
nemate neco nejaky napad jak kocku harmonizovat? Mame ho od kotete a toto obdobi byl vazne jen stripek, chapala bych u kotete ale ne u dospele kocky
A nemůže mít nějaký zdravotní problém?
Ahoj, mame skoro 5ti leteho britaka. Byl driv zvykli byt max 9 hodin denne sam, i vikend zvladl a prospal, ted jsme s muzem byli asi 15 tydnu doma online, takze si zvykl k nam vlizt k pocitaci a mel zvysenou pozornost. V pondeli jsme se s muzem vratili do kancelari a kocour dela naschvaly. Ja chodim na sest hodin takze s cetou a nakupem je doma sam nejakych 7-8 hodin. Prestal zrat granule chce jen pamlsky nebo syrove ryby, packou vyleva z misky vodu, parkrat sem nasla bobky ve vane
Jen co cvakne zamek a jeden z nas prijde domu tak zaleze za sedacku a nevyleze, ignoruje, nejde se pomazlit ani nazrat, ale jen co se zhasne a jdem do postele tak zacne vyrval, skuhra, skace po nas, cucha vlasy, kdyz ho zavrem do obyvaku tak mnouka jak kdyby mel skriply nekde ocas… po dvou hodinach obvykle utichne a rano zase za sedacku. Manzel dnes priveze kamerku aby jsme schvalne videli co tu dela kdyz je sam. Proste mi prijde jak vzdorovite dite. Je to tedy tech pet dnu ale prijde mi hlavne ten nocni kraval vic a vic. Uz se pomalu pripravuju ze skonci nekde u cvokare
nemate neco nejaky napad jak kocku harmonizovat? Mame ho od kotete a toto obdobi byl vazne jen stripek, chapala bych u kotete ale ne u dospele kocky