Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeji krásný sobotní den všem těhulkám,netěhulkám,snažilkám,maminkám ![]()
Poslední dobou mě tady na emiminu trápí jedna veliká věc a myslím si,že nejsem sama.
Někdo založí téma,protože potřebuje poradit a hned hrrrrrrrr a nahrnou se dámy,co se prostě potřebují hádat a zakladatelce vůbec neporadit a hned musí všechny napadat.Mrzí mě to,každej si žije přeci podle toho,jak on chce a to že dává miminku čaj,nebo sušenky,nebo kouří,to je přeci věc každého z nás.Na jaké stravě jste vyrůstali vy a žijete?Když se prostě někdo na něco zeptá a vám se to nelíbí,proč jí to hned musíte kritizovat a stát si za svým?Mám dcerku osum měsíců,dostává čaj,měla i dětskou sušenku,piškot,rohlík,chleba a jsem proto kvůli tomu špatná matka?Miluji ji z celého srdce a dala bych za ní život.Jestli máte některá komplexy,problémy doma a já nevím co,nevybíjejte si to tady na emiminu a na maminách,co se chtěj jen na něco zeptat.To je vše,jen jsem to prostě musela napsat,to není diskuze,aby jí někdo nezničil ![]()
Přeji krásný den ![]()
Káždý svého štěstí strůjce
![]()
Můžeš hodit odkaz na diskuzi?
V osmi měsících rohlík, piškot či sušenka nebývá na emiminu problém ![]()
Je mi to líto.. ![]()
Lizbeth píše:
V osmi měsících rohlík, piškot či sušenka nebývá na emiminu problém
Je mi to líto..
Lizbeth píše:
V osmi měsících rohlík, piškot či sušenka nebývá na emiminu problém
Je mi to líto..
ale hlavně to myslím všeobecně,že se vždycky najde někdo,kdo hned začne kritizovat a vůbec nereaguje na dotaz zakladatelky.
Sloníková, ano, máš určitě z části pravdu, ale vem si, kdo sem chodí, z 99% ženské, jak to tady může jinak vypadat? ![]()
Víš, taky jsem si všimla, jaké umíme být některé haterie (píši v první osobě mn. čísla, protože občas se objeví něco a je to jak šťouchnutí do vosího hnízda a já, jsa cholerik prostě bouchnu).
Ale pak si všimnu, že je tady tolik ženských, které nezjištně poradí, pomohou, trápí se trápením jiných, často anonymních bytostí, přemýšlí nad osudy jiných a hned si řeknu, že není tak zle
Schválně prolistuj a taky takové diskuze najdeš, já za ně děkuju a mám radost ![]()
Ester13 píše:
Sloníková, ano, máš určitě z části pravdu, ale vem si, kdo sem chodí, z 99% ženské, jak to tady může jinak vypadat?
Víš, taky jsem si všimla, jaké umíme být některé haterie (píši v první osobě mn. čísla, protože občas se objeví něco a je to jak šťouchnutí do vosího hnízda a já, jsa cholerik prostě bouchnu).
Ale pak si všimnu, že je tady tolik ženských, které nezjištně poradí, pomohou, trápí se trápením jiných, často anonymních bytostí, přemýšlí nad osudy jiných a hned si řeknu, že není tak zleSchválně prolistuj a taky takové diskuze najdeš, já za ně děkuju a mám radost
Prostě se popraly
![]()
Ale ještě to nebylo tak hrozné..Hod to za hlavu ![]()
Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo ![]()
Ahojjj
už jsem taky o tomhle přemíšlela ale nic si z toho nedělej ![]()
Ahoj,
tak zrovna tahle diskuze mi přijde ještě dost umírněná. Jsou tu mnohem horší. Teď jsem četla diskuzi o kouření po porodu a tam se to rozjelo
. Prostě rejpaly ignoruj a vem si z toho jen ty rady. Jsi tu v převážně ženském kolektivu a ženský se vždy hádají, protože každá přece ví nejlépe, co je správné.
PS: jídelníček máte v pohodě ![]()
baghira píše:
Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo
A ještě nezapomeň na plenkové ![]()
Take jsem si tohodle trendu vsimla…diskuzi jsem teda necetla, ale myslim, ze tu jsou ostrejsi, treba jak jedna budouci maminka chtela jet po porodu k rodicum a jen se ptala, jak s rodicakem a doktorem, naslo se xxxx ktere neporadily a jeste ryly
a nebyla jedina.
j.a.n.i1 píše:baghira píše:A ještě nezapomeň na plenkové
Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo
ty kojicich x umelych stoji za to. Se tomu musim vzdycky smat
stejne si to nakonec kazda mamina udela podle sveho. A v posledni dobe je tu dost mamin, ktere jako by meli potrebu se pohadat
ale s tim clovek nic nenadela ![]()
no, ja ted nejakou dobu zadne diskuse radeji ani nezakladam
v podstate, kdyz sem se nad tim zamyslela, clovek to nejak udela i bez diskuse, nez pak zbytecne ,,hadky,, a je to fakt, no proste zensky…
A domarodkové a očkovací. Ty bývají zvlášť výživné
.
Tahle výživářská mi přišla úplně v pohodě.
j.a.n.i1 píše:baghira píše:A ještě nezapomeň na plenkové