Proč jste některé tak zlé?

1816
25.2.12 12:46

proč jste některé tak zlé??????

Přeji krásný sobotní den všem těhulkám,netěhulkám,snažilkám,maminkám :mavam:
Poslední dobou mě tady na emiminu trápí jedna veliká věc a myslím si,že nejsem sama.
Někdo založí téma,protože potřebuje poradit a hned hrrrrrrrr a nahrnou se dámy,co se prostě potřebují hádat a zakladatelce vůbec neporadit a hned musí všechny napadat.Mrzí mě to,každej si žije přeci podle toho,jak on chce a to že dává miminku čaj,nebo sušenky,nebo kouří,to je přeci věc každého z nás.Na jaké stravě jste vyrůstali vy a žijete?Když se prostě někdo na něco zeptá a vám se to nelíbí,proč jí to hned musíte kritizovat a stát si za svým?Mám dcerku osum měsíců,dostává čaj,měla i dětskou sušenku,piškot,rohlík,chleba a jsem proto kvůli tomu špatná matka?Miluji ji z celého srdce a dala bych za ní život.Jestli máte některá komplexy,problémy doma a já nevím co,nevybíjejte si to tady na emiminu a na maminách,co se chtěj jen na něco zeptat.To je vše,jen jsem to prostě musela napsat,to není diskuze,aby jí někdo nezničil :,(
Přeji krásný den :srdce:
Káždý svého štěstí strůjce :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
25.2.12 12:48

Můžeš hodit odkaz na diskuzi?
V osmi měsících rohlík, piškot či sušenka nebývá na emiminu problém :lol:
Je mi to líto.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
25.2.12 12:50
Lizbeth píše:
Je mi to líto.. :hug:

https://www.emimino.cz/…enky-100914/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
25.2.12 12:51
Lizbeth píše:
Je mi to líto.. :hug:

ale hlavně to myslím všeobecně,že se vždycky najde někdo,kdo hned začne kritizovat a vůbec nereaguje na dotaz zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
25.2.12 12:53

Sloníková, ano, máš určitě z části pravdu, ale vem si, kdo sem chodí, z 99% ženské, jak to tady může jinak vypadat? :)
Víš, taky jsem si všimla, jaké umíme být některé haterie (píši v první osobě mn. čísla, protože občas se objeví něco a je to jak šťouchnutí do vosího hnízda a já, jsa cholerik prostě bouchnu).
Ale pak si všimnu, že je tady tolik ženských, které nezjištně poradí, pomohou, trápí se trápením jiných, často anonymních bytostí, přemýšlí nad osudy jiných a hned si řeknu, že není tak zle :) Schválně prolistuj a taky takové diskuze najdeš, já za ně děkuju a mám radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
25.2.12 12:55
ano,ano,máš pravdu i mě některé hodné a dobré rady potěší :hug: ale poslední dobou,co diskuse,to hádka-ZBYTEČNÁ
Ester13 píše:
Sloníková, ano, máš určitě z části pravdu, ale vem si, kdo sem chodí, z 99% ženské, jak to tady může jinak vypadat? :)
Víš, taky jsem si všimla, jaké umíme být některé haterie (píši v první osobě mn. čísla, protože občas se objeví něco a je to jak šťouchnutí do vosího hnízda a já, jsa cholerik prostě bouchnu).
Ale pak si všimnu, že je tady tolik ženských, které nezjištně poradí, pomohou, trápí se trápením jiných, často anonymních bytostí, přemýšlí nad osudy jiných a hned si řeknu, že není tak zle :) Schválně prolistuj a taky takové diskuze najdeš, já za ně děkuju a mám radost :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.2.12 12:57

Prostě se popraly :mrgreen: :mrgreen:
Ale ještě to nebylo tak hrozné..Hod to za hlavu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
25.2.12 13:00

Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
25.2.12 13:05

Ahojjj :mavam: už jsem taky o tomhle přemíšlela ale nic si z toho nedělej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
25.2.12 13:06

Ahoj,
tak zrovna tahle diskuze mi přijde ještě dost umírněná. Jsou tu mnohem horší. Teď jsem četla diskuzi o kouření po porodu a tam se to rozjelo :mrgreen: . Prostě rejpaly ignoruj a vem si z toho jen ty rady. Jsi tu v převážně ženském kolektivu a ženský se vždy hádají, protože každá přece ví nejlépe, co je správné.
PS: jídelníček máte v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
25.2.12 13:08
baghira píše:
Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo :mrgreen:

A ještě nezapomeň na plenkové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.2.12 13:09

Take jsem si tohodle trendu vsimla…diskuzi jsem teda necetla, ale myslim, ze tu jsou ostrejsi, treba jak jedna budouci maminka chtela jet po porodu k rodicum a jen se ptala, jak s rodicakem a doktorem, naslo se xxxx ktere neporadily a jeste ryly :zed: a nebyla jedina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.2.12 13:11
j.a.n.i1 píše:
baghira píše:
Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo :mrgreen:

ty kojicich x umelych stoji za to. Se tomu musim vzdycky smat :O stejne si to nakonec kazda mamina udela podle sveho. A v posledni dobe je tu dost mamin, ktere jako by meli potrebu se pohadat :O ale s tim clovek nic nenadela ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
25.2.12 13:12

no, ja ted nejakou dobu zadne diskuse radeji ani nezakladam :) v podstate, kdyz sem se nad tim zamyslela, clovek to nejak udela i bez diskuse, nez pak zbytecne ,,hadky,, a je to fakt, no proste zensky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
25.2.12 13:13

A domarodkové a očkovací. Ty bývají zvlášť výživné ;) .
Tahle výživářská mi přišla úplně v pohodě.

j.a.n.i1 píše:
baghira píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová