Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj často slyšíme znělku ohlašující příjezd nějakého auta-evidentně prodejce. Pustí melodii vínečko bílé, děti se řítí k oknu a křičí nánáááááááá a chtějí ho vidět, bohužel nejezdí k nám a než se vypytlíkujem je v čudu. nemáte zkušenost, co všechno prodává a co to vlastně je?? jako ano, napadlo mě víno, ale jezdí často, že bychom byli chlasto národ?? ![]()
vzala bych děti,aby se koukly, ale ráda bych jim i něco koupila z náná auta ![]()
ja v utery sla z vecerky a jelo auto a poustelo můůůůůůů ja čuměla a ony to mléčné výrobky z farmy ![]()
jizvíková píše:
ja v utery sla z vecerky a jelo auto a poustelo můůůůůůů ja čuměla a ony to mléčné výrobky z farmy
Ti jezdí u nás také a rádi u nich nakupujeme:-)
dleire píše:jizvíková píše:Ti jezdí u nás také a rádi u nich nakupujeme:-)
ja v utery sla z vecerky a jelo auto a poustelo můůůůůůů ja čuměla a ony to mléčné výrobky z farmy
U nás též a jogury a tvarohy od nich nemají chybu ![]()
Violet83 píše:dleire píše:U nás též a jogury a tvarohy od nich nemají chybujizvíková píše:Ti jezdí u nás také a rádi u nich nakupujeme:-)
My kupujeme i zakysané mléko (zrovna teď jsme jedno dali se synem napůl
) A klasické mléko je také výborné.
dleire píše:Violet83 píše:My kupujeme i zakysané mléko (zrovna teď jsme jedno dali se synem napůldleire píše:U nás též a jogury a tvarohy od nich nemají chybujizvíková píše:Ti jezdí u nás také a rádi u nich nakupujeme:-)
ja v utery sla z vecerky a jelo auto a poustelo můůůůůůů ja čuměla a ony to mléčné výrobky z farmy) A klasické mléko je také výborné.
naši neměli tvaroh, brala jsem jen syr, mleko a tvarohove dobroty pro deti, ovsem kluci to nechteli, takze pacholiky snedl otec
anoli30 píše:
U nás jezdí a hraje tu písničku Ptáček a prodává vajíčka.
U nás taky, přivádí mě k šílenství. Odkud jsi? já okres UO.
U nás zase lééévnáááá véééjcéééé,lééévnéééé brááámborýýýý
.Pěkně nám to leze na nervy.U nás se to pěkně rozlýhá mezi panelákama
.
LUaPE píše:
u nas jezdi auto a rve: vykup kuuuuuuuuuuuziiiiiiiii
u nás taky jezdí ![]()
Tak u nás jezdí auto s hlasitým bůůůůůůů, vezeme mléééékooo. A děti už to taky opakují a skandují. Vínečko jsem ještě neslyšela.