Proč jste některé tak zlé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.2.12 13:13
slonikova píše:
Lizbeth píše:
Můžeš hodit odkaz na diskuzi?
V osmi měsících rohlík, piškot či sušenka nebývá na emiminu problém :lol:
Je mi to líto.. :hug:
https://www.emimino.cz/…enky-100914/

Nic si s toho nedělej mám téměř půl roční dceru a do přesnídávky na svačinu ji dávám už teď piškot. Je mi fuk jestli se do mě tady někdo pustí, že to dělám špatně nebo né, ale mezi 5-7 měs. se má vyzkoušet co nejvíc věcí, aby se zjistilo co vyhovuje a co ne. Pokud to pro nějakou mámu není vhodné ať si dává co chce dítěti. Kašli na to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.2.12 13:15
baghira píše:
Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo :mrgreen:

Nebo látkařky X nelátkařky, porody doma x porody v porodnici to jsou pak boje, když se to tam mele jedna přes druhou, slepičárna hadra :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
25.2.12 13:15

já jsem taky někdy naprdnutá a mám chuť se pohádat :oops: Někdy mě téma nakopne. Ono, ptát se na serveru pro maminky a snažilky třeba na potrat, to je trochu ošemetné. To se prostě sesype, je to citlivé téma. No a plenkové diskuse, to je sebevražda tam vůbec lézt! :zed:
Takhle diskuse o sušenkách je ještě čajíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.2.12 13:16

No já si troufnu na tvoji otázku odpovědět.. Protože jsou za PC .. věřím , že v běžném životě - například v čerkárně u lékaře, kdyby tam byla nějaké diskuze , tak by na cizí maminku tak nezautočily :think: :nevim:
Jako.. Nezlobte se na mě, ale vy si říkáte matka, chudák dítě, proč mu dáváte… atd.. a jiné hlášky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.2.12 13:18

A co teprv diskuse mladých mamin pod 18let, které žádají o radu a pomoc. V takových se vždy najde nějaká ta dobrá duše, která zakladatelce podrazí nohy a začne poučovat, jak je blbá. Tyhle diskuse mě vždy vytočí.
Takhle jsem jednou dostala taky pěknej vylágoš za to, že čekáme mimi a nemáme vlastní bydlení, že jsme v podnájmu. Docela mazec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
25.2.12 13:20

Nesmíš si to tolik od nich brát :hug:

• Citovat
  • Upravit
17310
25.2.12 13:21

Já se ještě občas nechám unést :zed: vadí mi, že se tu člověk nemůže na nic zeptat…Chodítka, kouření, kojení a ano i ten potrat ;) tak se zapojím, nemám ráda když tam chuděru co má 50 příspěvku zdrbnou hned z kraje a holka se už neukáže :roll:

Když jsem proti potratům tak nepřispívám, to semé kdž vidím kuřáckou diskuzi tak tam nelezu, když nekouřím. Proč rozdmýchávat ohně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.2.12 13:23
verenika píše:
Já se ještě občas nechám unést :zed: vadí mi, že se tu člověk nemůže na nic zeptat…Chodítka, kouření, kojení a ano i ten potrat ;) tak se zapojím, nemám ráda když tam chuděru co má 50 příspěvku zdrbnou hned z kraje a holka se už neukáže :roll:Když jsem proti potratům tak nepřispívám, to semé kdž vidím kuřáckou diskuzi tak tam nelezu, když nekouřím. Proč rozdmýchávat ohně :mrgreen:

Asi tak. Kdyby jsi četla včerejší diskuzi o potratu, která je smazaná, zakladatelko, tak bys teprve viděla věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.2.12 13:23

…no,já taky přidám,co jsem nedávno zažila na jedné diskusi,kdy maminka 3 letého si stěžovala,že s novým mimi synek nechce chodit na wc,a má stále plenu…
No,jedna maminka,ona bude vědět,se skryla pod anonym,a napsala cosi o neschopné matce apod.Docela zakladateklu sepsula,ona tak dost nešťastná dostala ještě kapky navíc…
No,admin jí odtajnil,a myslím,že takovou ostudu si zaslouží.
Já osobně si nick pamatuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
25.2.12 13:24

Taky jsem si všimla, že občas to jsou ty samé pisatelky. Mám pocit, že projíždějí každou novou diskusi a v každé udělají zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
25.2.12 13:25

uznávám,že nechám unést,do očkovacích diskusí nelezu,chodítkové,a psazovací-ty mě nadzvednou,protože já osobně mám od posazování prokazatelně skoliozu a jednu nohu kratší.
No,a v té sušenkové,snažila jsem se být slušná,což je snad patrné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
25.2.12 13:26

Ahoj holky,
tu diskuzi o potratu jsem četla taky a už jsem toho měla popravdě po krk. Docela se držím a nepřispívám, ale jak jsem si všimla, vždycky tam začnou prudit ty samé „dobré“ duše. Nestačím se divit, když mě to pohoršuje, tak tam nelezu a nepřispívám. To, že se jedná o portál o dětech a maminkách ještě neznamená, že se holka nemůže zeptat na téma ohledně potratu. To už abychom se bály založit téma ohledně antikoncepce, která početí zabraňuje, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
25.2.12 13:27
slonikova píše:
Přeji krásný sobotní den všem těhulkám,netěhulkám,snažilkám,maminkám :mavam:
Poslední dobou mě tady na emiminu trápí jedna veliká věc a myslím si,že nejsem sama.
Někdo založí téma,protože potřebuje poradit a hned hrrrrrrrr a nahrnou se dámy,co se prostě potřebují hádat a zakladatelce vůbec neporadit a hned musí všechny napadat.Mrzí mě to,každej si žije přeci podle toho,jak on chce a to že dává miminku čaj,nebo sušenky,nebo kouří,to je přeci věc každého z nás.Na jaké stravě jste vyrůstali vy a žijete?Když se prostě někdo na něco zeptá a vám se to nelíbí,proč jí to hned musíte kritizovat a stát si za svým?Mám dcerku osum měsíců,dostává čaj,měla i dětskou sušenku,piškot,rohlík,chleba a jsem proto kvůli tomu špatná matka?Miluji ji z celého srdce a dala bych za ní život.Jestli máte některá komplexy,problémy doma a já nevím co,nevybíjejte si to tady na emiminu a na maminách,co se chtěj jen na něco zeptat.To je vše,jen jsem to prostě musela napsat,to není diskuze,aby jí někdo nezničil :,(
Přeji krásný den :srdce:
Káždý svého štěstí strůjce :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

Ahoj tak já tu jednou založila diskuzi,a bohatě stačilo,a to jsem si šla jen pro radu…sem si připadala jako idiot když na mě naběhly:D…docela mě to i odradilo:)Některé by měli opravdu začít přemýšlet.Nejvíc mě dojalo to když mi radila paní co sama děti nemá,a promlouvala mi do duše jak jsem špatná:D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.2.12 13:31
momi33 píše: …no,já taky přidám,co jsem nedávno zažila na jedné diskusi,kdy maminka 3 letého si stěžovala,že s novým mimi synek nechce chodit na wc,a má stále plenu…
No,jedna maminka,ona bude vědět,se skryla pod anonym,a napsala cosi o neschopné matce apod.Docela zakladateklu sepsula,ona tak dost nešťastná dostala ještě kapky navíc…
No,admin jí odtajnil,a myslím,že takovou ostudu si zaslouží.
Já osobně si nick pamatuji ;)

Kdo kdo???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.2.12 13:31

Mě se teď nejvíc líbila diskuse Partnerka už mě nechce, napřed mi bylo autor a líto, že má smůlu na ženské, pak jsem to přestala čít, pak jsem si přečetla, že unesl na 4 týdny děti, matka s dcerou smí mluvit, jen když je hysterická a milosrdný pán ji dovolí mluvit s dítětem po tel. a matka ani neví, kde má dcery :zed: tak to už mě dožralo a taky jsem mu napsala, že ho nechápu, pak se to tam zas semlelo, pak už jsem to raději jen četla a pak sám autor přestal za pár dní pást, že to nemá smysl, takže teď nevíme, jak to dopadne, co bude s dětima :pocitac: :zed: https://www.emimino.cz/…echce-94622/ ale to bylo pro partnerský život určitě výživné, že se díky téhle diskusi můžeme snažit vyvarovat vlastním chybám si myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová