Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
slonikova píše:Lizbeth píše:https://www.emimino.cz/…enky-100914/
Můžeš hodit odkaz na diskuzi?
V osmi měsících rohlík, piškot či sušenka nebývá na emiminu problém
Je mi to líto..
Nic si s toho nedělej mám téměř půl roční dceru a do přesnídávky na svačinu ji dávám už teď piškot. Je mi fuk jestli se do mě tady někdo pustí, že to dělám špatně nebo né, ale mezi 5-7 měs. se má vyzkoušet co nejvíc věcí, aby se zjistilo co vyhovuje a co ne. Pokud to pro nějakou mámu není vhodné ať si dává co chce dítěti. Kašli na to ![]()
baghira píše:
Slonikova, tu diskusi jsem si přelouskala - a na to, že je výživová, je teda mimořádně mírumilovná. přečti si pár kojících vs. umělých nebo chodítkových, nebo posazovacích, to je žůžo
Nebo látkařky X nelátkařky, porody doma x porody v porodnici to jsou pak boje, když se to tam mele jedna přes druhou, slepičárna hadra
![]()
já jsem taky někdy naprdnutá a mám chuť se pohádat
Někdy mě téma nakopne. Ono, ptát se na serveru pro maminky a snažilky třeba na potrat, to je trochu ošemetné. To se prostě sesype, je to citlivé téma. No a plenkové diskuse, to je sebevražda tam vůbec lézt! ![]()
Takhle diskuse o sušenkách je ještě čajíček ![]()
No já si troufnu na tvoji otázku odpovědět.. Protože jsou za PC .. věřím , že v běžném životě - například v čerkárně u lékaře, kdyby tam byla nějaké diskuze , tak by na cizí maminku tak nezautočily
![]()
Jako.. Nezlobte se na mě, ale vy si říkáte matka, chudák dítě, proč mu dáváte… atd.. a jiné hlášky..
A co teprv diskuse mladých mamin pod 18let, které žádají o radu a pomoc. V takových se vždy najde nějaká ta dobrá duše, která zakladatelce podrazí nohy a začne poučovat, jak je blbá. Tyhle diskuse mě vždy vytočí.
Takhle jsem jednou dostala taky pěknej vylágoš za to, že čekáme mimi a nemáme vlastní bydlení, že jsme v podnájmu. Docela mazec.
Já se ještě občas nechám unést
vadí mi, že se tu člověk nemůže na nic zeptat…Chodítka, kouření, kojení a ano i ten potrat
tak se zapojím, nemám ráda když tam chuděru co má 50 příspěvku zdrbnou hned z kraje a holka se už neukáže ![]()
Když jsem proti potratům tak nepřispívám, to semé kdž vidím kuřáckou diskuzi tak tam nelezu, když nekouřím. Proč rozdmýchávat ohně ![]()
verenika píše:
Já se ještě občas nechám unéstvadí mi, že se tu člověk nemůže na nic zeptat…Chodítka, kouření, kojení a ano i ten potrat
tak se zapojím, nemám ráda když tam chuděru co má 50 příspěvku zdrbnou hned z kraje a holka se už neukáže
Když jsem proti potratům tak nepřispívám, to semé kdž vidím kuřáckou diskuzi tak tam nelezu, když nekouřím. Proč rozdmýchávat ohně
Asi tak. Kdyby jsi četla včerejší diskuzi o potratu, která je smazaná, zakladatelko, tak bys teprve viděla věci.
…no,já taky přidám,co jsem nedávno zažila na jedné diskusi,kdy maminka 3 letého si stěžovala,že s novým mimi synek nechce chodit na wc,a má stále plenu…
No,jedna maminka,ona bude vědět,se skryla pod anonym,a napsala cosi o neschopné matce apod.Docela zakladateklu sepsula,ona tak dost nešťastná dostala ještě kapky navíc…
No,admin jí odtajnil,a myslím,že takovou ostudu si zaslouží.
Já osobně si nick pamatuji ![]()
Taky jsem si všimla, že občas to jsou ty samé pisatelky. Mám pocit, že projíždějí každou novou diskusi a v každé udělají zle.
uznávám,že nechám unést,do očkovacích diskusí nelezu,chodítkové,a psazovací-ty mě nadzvednou,protože já osobně mám od posazování prokazatelně skoliozu a jednu nohu kratší.
No,a v té sušenkové,snažila jsem se být slušná,což je snad patrné…
Ahoj holky,
tu diskuzi o potratu jsem četla taky a už jsem toho měla popravdě po krk. Docela se držím a nepřispívám, ale jak jsem si všimla, vždycky tam začnou prudit ty samé „dobré“ duše. Nestačím se divit, když mě to pohoršuje, tak tam nelezu a nepřispívám. To, že se jedná o portál o dětech a maminkách ještě neznamená, že se holka nemůže zeptat na téma ohledně potratu. To už abychom se bály založit téma ohledně antikoncepce, která početí zabraňuje, ne? ![]()
slonikova píše:
Přeji krásný sobotní den všem těhulkám,netěhulkám,snažilkám,maminkám
Poslední dobou mě tady na emiminu trápí jedna veliká věc a myslím si,že nejsem sama.
Někdo založí téma,protože potřebuje poradit a hned hrrrrrrrr a nahrnou se dámy,co se prostě potřebují hádat a zakladatelce vůbec neporadit a hned musí všechny napadat.Mrzí mě to,každej si žije přeci podle toho,jak on chce a to že dává miminku čaj,nebo sušenky,nebo kouří,to je přeci věc každého z nás.Na jaké stravě jste vyrůstali vy a žijete?Když se prostě někdo na něco zeptá a vám se to nelíbí,proč jí to hned musíte kritizovat a stát si za svým?Mám dcerku osum měsíců,dostává čaj,měla i dětskou sušenku,piškot,rohlík,chleba a jsem proto kvůli tomu špatná matka?Miluji ji z celého srdce a dala bych za ní život.Jestli máte některá komplexy,problémy doma a já nevím co,nevybíjejte si to tady na emiminu a na maminách,co se chtěj jen na něco zeptat.To je vše,jen jsem to prostě musela napsat,to není diskuze,aby jí někdo nezničil
Přeji krásný den
Káždý svého štěstí strůjce![]()
![]()
![]()
Ahoj tak já tu jednou založila diskuzi,a bohatě stačilo,a to jsem si šla jen pro radu…sem si připadala jako idiot když na mě naběhly:D…docela mě to i odradilo:)Některé by měli opravdu začít přemýšlet.Nejvíc mě dojalo to když mi radila paní co sama děti nemá,a promlouvala mi do duše jak jsem špatná:D ![]()
momi33 píše: …no,já taky přidám,co jsem nedávno zažila na jedné diskusi,kdy maminka 3 letého si stěžovala,že s novým mimi synek nechce chodit na wc,a má stále plenu…
No,jedna maminka,ona bude vědět,se skryla pod anonym,a napsala cosi o neschopné matce apod.Docela zakladateklu sepsula,ona tak dost nešťastná dostala ještě kapky navíc…
No,admin jí odtajnil,a myslím,že takovou ostudu si zaslouží.
Já osobně si nick pamatuji
Kdo kdo???? ![]()
Mě se teď nejvíc líbila diskuse Partnerka už mě nechce, napřed mi bylo autor a líto, že má smůlu na ženské, pak jsem to přestala čít, pak jsem si přečetla, že unesl na 4 týdny děti, matka s dcerou smí mluvit, jen když je hysterická a milosrdný pán ji dovolí mluvit s dítětem po tel. a matka ani neví, kde má dcery
tak to už mě dožralo a taky jsem mu napsala, že ho nechápu, pak se to tam zas semlelo, pak už jsem to raději jen četla a pak sám autor přestal za pár dní pást, že to nemá smysl, takže teď nevíme, jak to dopadne, co bude s dětima
https://www.emimino.cz/…echce-94622/ ale to bylo pro partnerský život určitě výživné, že se díky téhle diskusi můžeme snažit vyvarovat vlastním chybám si myslím ![]()