Proč kňourá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
11.10.15 18:29

@kalypsoooo zatim chce jen tvou pozornost. A ne, neni to neco za neco, ze ty vlozis energii a dite bude o to hodnejsi, o co vic ji vlozis.
A ono vazne bude hur, az ti bude doma litat malej vzdoromil, kterej se bude vztekat a bude chtit vsechno naopak nez reknes. Pak to bude narocne, ted je to jen miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
11.10.15 18:37

@Bibi239 podepisuju :) @kalypsoooo tak nos prcka v šátku :) odpovídej na potřeby miminka stále, tak jak to prostě děláš…ještě bude hooodně dlouho trvat než se aspon malinko osamostatní a pak se to zase na nějaké období zvrtne… ale to tak je :) čím dřív to přijmeš, tím dřív to nebude takový problém. Ale abych jen nemudrovala, tak výborná knížka, která by ti mohla dát odpověď je „Mateřství a setkání ženy s vlastním stínem“ a taky od Naomi Aldort „Vychováváme děti a rosteme s nimi“ Nejsou drahé a ta investice se fakt vyplatí!!! :kytka: :kytka: tak se drž :) bude líp :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.10.15 18:48
@Bibi239 píše:
@kalypsoooo zatim chce jen tvou pozornost. A ne, neni to neco za neco, ze ty vlozis energii a dite bude o to
hodnejsi, o co vic ji vlozis.
A ono vazne bude hur, az ti bude doma litat malej vzdoromil, kterej se bude vztekat a bude chtit vsechno naopak nez reknes. Pak to bude narocne, ted je to jen miminko.

Lip bych to neřekla, ty nejtěžší momenty přijdou casem :lol: taky mam taky doma 4 mesicnaka a jednoho 3 létého… Vic netřeba dodávat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
11.10.15 19:37

@kalypsoooo ne UM není řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.10.15 20:21

Ja som mala doma podobného nespokojníka a niekedy som bola fakt na prášky. Ten štvrtý mesiac bol fakt krízový, ale potom sa to začalo zlepšovať. Hlavný problém podľa mňa je, že bábätko začne viac vnímať svet, ale nevie toľko podnetov spracovať a preto hľadá oporu u matky. Keď sa naučí zabaviť sa samo, bude to lepšie, uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.10.15 21:46
@brko píše:
Jak jako řehtaji se v chodítku? Doufám, ze tam nikdo žádné dítě dnes už nedává. :cert:
Jinak věř tomu, ze dudlík, UM a pod.. knourani neovlivňuje. Prostě jsou děti, které jsou citlivější.

tak to doufej dál, mám 2 známé a jedna dala dítě do chodítka ve 4m a druhá v 5m :roll: :pocitac:

@kalypsoooo syn byl stejnej… prostě jsem nosila, spal se mnou, byl se mnou skoro nonstop…jak začal lézt, tak ho to přešlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
11.10.15 21:52
@atominnka píše:
tak to doufej dál, mám 2 známé a jedna dala dítě do chodítka ve 4m a druhá v 5m :roll: :pocitac:

Síla. 8o Co je k tomu vedlo, nevis? Předpokládám, ze dětičky to moc bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
12.10.15 08:51
To mi připomnělo, jak jsem jednou narazila na jiném serveru na diskuzni otázku, která by se dala též vyjádřit takto: Prosím, poraďte, jaké mám koupit choditko. Vím, ze je to špatné ho používat, a ze s ním mužu dítěti zkuvit záda, tak prosím, aby nepsali odpůrci choditek.
@Svistice píše:
Síla. 8o Co je k tomu vedlo, nevis? Předpokládám, ze dětičky to moc bavilo.
  • Citovat
  • Upravit
22614
12.10.15 11:38

@Svistice aby byly děti zticha - především :nevim: a aby se zabavily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.10.15 11:45
@kalypsoooo píše:
Když, já mám strach že ani lézt nezačne. Zatím se ani neotáci. Opravdu jsem nešťastná. Mudr. mi sice říkala do půl roku čas. Ale já mám už strach, že s ním něco je. Kňourá, ani se neotoči, to už musí být aby se kulil. Jen brepta a žužla si ruce

v klidu prosím, tě se fakt ještě otáčet nebude na to má času dost.. navěš mu nad hlavičku hračky, tak aby na ně dosáhl, at zkouší do nich bouchat a tahat za ně, kup mu kolotoč nad postýlku.. postýlku dej tak aby na tebe viděl a mluv na něj od práce… já třeba měla postýlku jednu na spinkání v ložnici a druhou plnou hraček v kuchyni, malej se tam povaloval, žvatlal si, viděl na mě, já vařila a povídala mu u toho, měla jsem čas ho jen tak pohladit…hračky navěšený nahoře do kterých si bouchal ho zabavily na dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
12.10.15 12:09
@kalypsoooo píše:
Asi mám depku. Malej (4m) pořád kňourá, když není se mnou, vydrží chvíli na dečce nebo v postýlce. A to se tak snažím. Nosím ho, kojim ho, látkovky na něj mám, prebaluju jak se čůrnutej, neusne jinak než u prsu, ve dne i v noci. Dudel nemáme(spíš protože ho nechce) A jiný miminka, maj dudel, flašku a UM a jsou spokojený v kočáře, usnou když je maminka odloží do postýlky. A řehtají se v chodítku. Kde dělám chybu, proč je furt nespokojený?

Odpověděla sis sama. Má neustále tvoji pozornost, nostop péči a není zvyklý být sám. Takže když se na chvíli ocitne sám, tak ten komfort zase vyžaduje. A ano, asi takový nebyl, ale ty sis ho tak naučila. Jinak hodně štěstí do dalších měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
12.10.15 12:15

@kalypsoooo úúplně jako u nás! Taky maminčin mazánek, spal jen se mnou, jinak pořád v náručí, jinak kvílel. Zlepšilo se to hodně po 7. měsíci, kdy se naučil se plazit a to ho trochu zabavilo. Ale stejně pořád na mě nalepený, jakmile se potřebuju najíst, poslat mail, umýt nádobí, šplhá na mě a ječí. Věřím tomu, že díky těšnému kontaktu se mnou bude v pohodě, jen co z tohohle vyroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí