Proč mě lidi nemají rádi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10726
31.12.12 13:36
@Anonymní píše:
Je mi 22, ségře 24. Ale pravda je v tom, že moc sebevědomí nemám, a bohužel pro mě ani charisma ani nejsem ničím vyjimečná… No asi nejlepší bude přestat se litovat a soustředit se jen na rodinu… :srdce:

Ježiš, víš kolik lidí není vyjímečnejch a nemá charisma? Moc o tom přemýšlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kockopes
12.6.13 21:37

Ahoj. Víš, že jsme na tom vlastně dost stejně? Ukončuji vysokou, na které se semnou kromě jednoho človíčka nikdo skoro nebaví. ze střední a ze základky se s nikým nevídám a když chci, tak nemají čas, nechce se jim, mají něco v plánu, je to daleko apod. Oporu jsem našla ve svém příteli, ale stejně mi chybí někdo s kým bych si mohla popovídat a jít na kafe, ale snažím se být optimistka- on se někdo najde kdo si mě oblíbí :-)

a mimochodem jsme taky nejmladší a vím jaké to je :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.21 18:23

Jak se vnitřně smířit s nenávistí a pomluvami u známých?
Máme rodinnou známou. Je jí přes 60, pracovala s mojí mámou. Navštěvovali jsme se. Vzájemně jsme si pomáhali. Nikdy nebyl problém, pak jsem si vzala manžela. Od té doby začal problém. Nevím, co se stalo. Nejsem u nich vítána, jen manžel a děti, z pochopitelných důvodů k ní nejezdí a ani tam nikdy nebyl sám.
Začala mě všude pomlouvat, jaká jsem k*ava, že jsem semetrika, manžela neustále do něčeho nutím, je utaply chudák, který se mě bojí. Podle zdrojů na něj pořád rvu a už jsem ho fyzicky napadla.
Uz se to ke mně doneslo z více stran a nedavno se mě na to ptala šéfová v práci.
Přiznám se, že mi to vadí. Jsem tichá, nehadava, raději ve všem ustoupim.
Toto mi začíná negativně ovlivňovat život. Chtěla jsem se jí zeptat, co se stalo, ale se mnou a mojí mámou se nebaví. Manželovi odpověděla, že je chudák podpantoflak, tak to nevidí.
Jak se s tím vyrovnat a nebrat si to osobně?

• Citovat
  • Upravit
13762
25.12.21 18:30

A neměla třeba na tvého manžela předtím zálusk? Nebo třeba její dcera nebo někdo z rodiny? Jinak chápu, že je to nepříjemné, ale bohužel cizí lidi nepředěláš, musíš „předělat“ sebe, aby ti to nevadilo.

Předpokládám, že tví blízcí a známí ví, kde je pravda a ty ostatní bych neřešila… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 18:41

@AnastazieB poznala ho až po naší svatbě, když jsme měli první dítě. Manžel by mohl být její syn. Sama má 3 syny, takže do rodiny ho snad nechtěla :mrgreen:
Jí předělat nechci. Už na začátku píšu, že chci předělat sebe.
Ale vadí mi to, protože známí si začínají dělat legraci, jestli je nezbiju, manželovi říkají chudáčku…

• Citovat
  • Upravit
8437
25.12.21 18:49

Nějak to celé nechápu. S paní bych styky už dál neudržovala a ostní bych upozornila na fakt, že paní s vámi nebydlí, tudíž nemůže mít šajn, jak to u vás chodí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 18:58

@brisco my se s ní už nestykame. Ale ona mě pomlouvá, kde může.
Už to trvá 5 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.21 19:17

@brisco hlavně to stupňuje. Dneska přišli známí a ptali se, co se u nás děje, že jsem prý udělala výstup v obchodě a rvala jsem tam na manžela. Celkově mi to zkazilo celý den.

• Citovat
  • Upravit
8437
25.12.21 19:20
@Anonymní píše:
@brisco hlavně to stupňuje. Dneska přišli známí a ptali se, co se u nás děje, že jsem prý udělala výstup v obchodě a rvala jsem tam na manžela. Celkově mi to zkazilo celý den.

A vy bydlíte na nějakém menším městě? Jim řekni, že si tě s někým spletla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.21 19:27

@brisco ano v městysu. My Tu ten den ani nebyli. Ale o tom to není. Prostě si něco vymyslí a roznáší to mezi lidi.

• Citovat
  • Upravit
14062
25.12.21 19:30

Myslim, ze by stacilo aby na ni manzel vlitl a vysvetlil, ze takhle teda ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
25.12.21 19:31

To ze Ti to vadi, mi prijde normalni, nikdo o sobě nechce poslouchat lzi, které mohou uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13762
25.12.21 20:04
@Anonymní píše:
@brisco ano v městysu. My Tu ten den ani nebyli. Ale o tom to není. Prostě si něco vymyslí a roznáší to mezi lidi.

Tak prostě rozšiř mezi známé, že ona z nějakého neznámého důvodu šíří nesmyslné lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.21 20:18
@Anonymní píše:
@brisco hlavně to stupňuje. Dneska přišli známí a ptali se, co se u nás děje, že jsem prý udělala výstup v obchodě a rvala jsem tam na manžela. Celkově mi to zkazilo celý den.

Nemůže manžel té ženské zavolat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13219
25.12.21 21:06

Buď ji můžeš pohrozit TO pro pomluvu anebo vypustit taky nějakou na její adresu… Že se ti doneslo, že se paní léčí pro bájnou lhavost a že k nemocným lidem je třeba být shovívavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová