Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zoufalec, no. Snad to časem vysumi, co jiného. Dělej jako doposud a cizi čísla neber nebo si je před zavolanim zpět vygoogli, já to tak dělám. Pokud zrovna očekávám balík, cizi čísla beru hned. Ale všechny doručovaci služby posílají predem nějaké avizo, takže víš.
Pak už je jen možnost změnit si své číslo a nedávat ho ale ani lidem, kteří se s nim stýkají.
Když bude volat tak jak zjistíš, že je to on tak řeknu nemám zájem, polož to a číslo do blokace. Snad ho to přejde. Ale kdyby ne tak si ty SMS schovavej ať to případě můžeš řešit dál.
1. SMS bych si schovávala
2.Telefon bych mu típala bez odpovědi, prostě ozve se, zavěsit.
3.Pokud tvoje číslo nemá moc lidí, tak je ještě možnost koupit si druhou simku.
4.By možná pomohlo napsat té přítelkyni jeho.
5.Pokud si najde jinou metodu(dopisy ve schránce, bude zvonit u dveří apod.),tak už to ohlaš na policii.
Řeším úplně to samé. Já si jí teda nezablokoval, ale posílá mi denně 1-3 zprávy i poté, co jsme se rozešli a má teď nového přítele. Já si ji blokovat nechci, ale ne protože by mi na ní záleželo, ale protože ona má takto pocit že je se mnou stále v „kontaktu“ a kdybych jí bloknul tak bude otravovat někoho z mých přátel či rodiny. Už takhle jednou napsala mému kamarádovi a dokonce si volala s mým bratrem, že pořád nechápe proč jsme se rozešli. Což mě osobně příjde přes čáru, takže to řeším zatím takto. Po čase, dám tomu tak půl roku pokud jí to nepřejde, pak si měním telefonní číslo. To bych poradil i tobě zakladatelko. Drž se ![]()
Kdyby ti přišlo pozvání do „Pošta pro tebe“, tak tam raději nechoď ![]()
@rmot píše:
Kdyby ti přišlo pozvání do „Pošta pro tebe“, tak tam raději nechoď
Tento muž byl tragéd. ![]()
Díl jsem kdysi viděla.
I přestože si našel novou přítelkyni stále má tu potřebu mě kontaktovat můj ex. Dala jsem mu jasně najevo, že nemám zájem s ním být kámoška, napsala mu, že se potřebuji posunout dál, omluvila se mu a všude si ho zablokovala. Je to měsíc a už mi od něj přišly 3 smsky z jiného čísla a s otázkami jak se mám, že chtěl zůstat kámoš, že ho to strašně zabolela ta blokace a proč jsem si ho zablokovala… Dneska mi volá cizí číslo a kdo to byl? No samozřejmě, že on. Ptal se na ty stejný otázky jako v smskách a ještě měl tu drzost se mě zeptat, jestli se nechci sejít, ale že by tam ta jeho byla s ním a jestli by mi to nevadilo… Na moji otázku, proč mě má zapotřebí stále kontaktovat zněla odpověď, protože mě má furt rád a chce se přátelit.
Má přítelkyni, kontaktuje mě a nedávno jsem ho zahlédla aktivního na seznamce. Bože, proč vždycky já musím chodit nějakým blbcem