Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně zkušenost nemám moc nemám u mě to bylo spíš vždy postupně
ale píše tu často hodně žen že měly všelijaké potíže a najednou byly fuč a ony tu v panice pisou že mají strach…a pak třeba další den zase ty různé potíže vystřelí do nebes…takže nepovažuji za nemožné že se ti tohle děje pod náporem všech těch léků co užíváš plus ještě k tomu dost možná těhotenské hormony…
Držím palce ať to vyjde a ať je vše vporadku
![]()
@Vladusxx píše: Více
Jseš moc hodná, děkuji za reakci… úplně upřímně, lhala bych kdybych řekla že mě nenapadlo zkusit test, jestli náhodou ale vykašlala jsem se na to.. ušetrím si pár slz teď a obrecet to můžu i později
je to naše úplně poslední embryo, pak už nic.. ale naštěstí mám ještě synka ![]()
Ono po IVF nebo KET je člověktotálně nacpaný hormonama, jak vlastníma, co lítají nahoru dolů, tak umělýma, takže může zažívat absolutně cokoliv a furt je to normální. mám za sebou několik transferů, které vedly asi v půlce případů k otěhotnění, kdy některá dopadla dobře a jiná ne, no a ač medikace dost podobná, stejně jsem to pokaždé prožívala dost jinak a nebyla jsem schopná z toho poznat nic. I v průběhu těhotenství, jeden den příznaky vzorné, druhý den zcela ustaly nebo některé ustoupily, měnilo se to jako na houpačce a nic moc se z toho vyčíst nedalo. Držím palce
A s tím testem fakt ještě počkej, než někde lovit duchy, lepší pár dní vydržet a mít jasno.
@ugluk píše: Více
Děkuji za reakci
holt, nezbývá nic jiného než čekat..jak já závidím všem co mají děti přirozeně, takové nervy fakt nemusí řešit.. tak hlavně, že se u vás vše povedlo a dopadlo to na jedničku ![]()
Tělo si pravděpodobně zvyklo na hormonální změny a vysoké dávky progesteronu, což může vysvětlovat ústup některých příznaků. U mnoha žen se první dny po transferu objevují výraznější reakce, které se pak stabilizují. Pokud se cítíš lépe, je to dobré znamení, že si tělo adaptovalo.
@ruzzicka píše: Více
No snad
teď je vše ustálené akorát mě bolí břicho ale jinak dobrý, co mě trápilo nejvíc byla asi ta bolest hlavy.. mockrát děkuji za reakci ![]()
Ahoj holky, je to blbá otázka ale stejně. Jsem 4 den od KET blastocysty 6BB po genetice.. jsem na této medikaci skrz NK buňky: Medrol 16mg, intralipidy, vitamin E a ještě nějake které si nepamatuji ale spíš je to doplněk stravy. Od čtvrtka 23. píchám Prolutex, vše bylo v pořádku ale od transferu je to děs.. tři dny jsem byla nafouklá já balón, hlava mi trestila jak kdy bych měla opici, neustálá nausea, únava.. Ne, nejdu se ptát na to jestli si myslíte že jsem těhotná
ale zeptám se: dnešní den byl právě ten lepší, nic nebolí, sem tam něco málo, jediné co zůstalo je bolest hlavy ale proč všechny jiné „bolesti“ jsou jak kdyby mávnutím kouzelného proutku pryč? Myslíte, že tělo se už srovnalo s našupem progesteronu? Je pripomínam že do KET jsem takové potíže neměla.. skutečně nechci aby jste někdo řekl že si mám udělat test ne o něco..jen mě zajímá, jestli má někdo podobnou zkušenost..
Děkuji za odpověď