Snažení o miminko BT a vyšetření

32
31.1.25 18:11

Snazeni o miminko BT a vysetreni

Ahojte, :srdce:
Mam dotaz.. snazime se s pritelem o miminko (4 mesic) je mi pres 30 a pres 12 let jsem brala antikoncepci. Vysadila jsem ji pred rokem a pul. MS chodi dejme tomu pravidelne. Zacala jsem merit BT podle rad co jsem tady cetla ale nejak zacinam mit spatny pocit. Nevysla mi treba ani jednou znatelna/plna cara ovulace. Ovulacni test mi snad taky ani jednou nevysel. (Vzdy jen duch a to jen 2× a jeste k tomu uplne jinak nez bych mela mit ovu - snad tyden po ni podle grafu. BT neskutecne skace nahoru dolu vubec se v sobe nevyznam. Vim, ze mi gynekolog rikal ze po par mesicich snazeni mam prijit na vysetreni hormonu a asi se to zacne resit jinak. Nevim co ani od toho cekat. Jestli se sleduje ovulace nebo mi da nejake injekce na podporu. Jak to treba probiha a jak dlouho? Mate s tim prosim nejaka zkusenosti? Mozna na to jdu hodne brzy ale lepsi resit ted a vedet na cem budu ne? Mockrat dekuju za kazdy komentar. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1383
1.2.25 07:11

Holky urcite poradi; ale za me se zatim vykašli na mereni teploty a uzivej sexu. Pokud do roka nic ( a ono se zadari!), teprve kupuj testy a mer teplotu. Ale spis bych po roce sla na gyndu a merila ovulaci pomoci ultrazvuku. Drzim moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí