Proč nechce papat?

221
1.9.11 12:33

proč nechce papat?

Ahoj maminkyy už si nevím rady :( má dcera (17m) měla ted v sobotu střevní chřipku tak nejedla ..to jsem chápala i mě nebylo zrovna do jídlu páč jsem to od ní chytla…ale už je středa a stále mi nechce jíst :( vezme i nanejvys 3 sousta a pak dela že nechce…scény u jídla už mě vytáčej a nechce vubec nic …ale chodí po bytě a děla ham ham.v noci ma slabé spaní a furt se budí.přitom předtím spala jak dudek …a tom jsme dopodud neměly s jídlem vůbec žádný problém…papala už vše.tak nevím co stím.pitný režim mi přijde normální.Mám zajít k dr?nebo je to jen nějaké období?a co jí teda mám davat k jídlu? :cry: děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4417
1.9.11 12:38

Ahoj, řeším ten samý problém, s jídlem bojujeme už nějakou dobu. Nejdřív byla vedra, ted jí rostou zuby…
Pije ti alspon UM?
Já ted malé dávám UM, jogurty, křupky. Občas si dá přesnídávku, nebo pár soust oběda, kousek chleba.
Doktorka říkala že když pije alspon to mlíko, tak to ted nemám řešit, mám stále nabízet jídlo, jestli si vezme, když ne dát mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
1.9.11 12:42

Přijde mi, že děti na rozdíl od nách dospělých nemají ještě zmršený takový ten zdravý podvědomý pocit toho, čeho a kolik a kdy mají sníst. Takže i když vlastní děti taky honím aspoň čtyřikrát denně ke stolu a aspoň jednou denně na teplý jídlo (byť jen polívku), tak když prostě odmítají, spokojím se s tím, že snědli aspoň ta tři sousta. Zvláště, pokud byli nemocní, něco je trápí (u staršího teď nedávno jisté problémy s kamarádem ), zuby, atd. Respektuji, že asi mají dost a prostě nepotřebují víc. Hlavně že pijou, takže když nechtějí moc jíst, nabízím mléko, ovoce, zeleninu, kvalitní džusy.

Takže u tvé holčičky tipuju prostě nějaký stav po nemoci, kdy to ještě není úplně v cajku. Hlavně že pije a pokud nevidíš nějaký následný zdravotní problém, protože nejí, tak bych jí jen sledovala, nabízela něco lehčího, ale do jídla nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
1.9.11 13:53

Ahojda, znam (mam doma nezravce obecnyho :lol: ) a ze zkusenosti doporucuji Nutrolin B (probiotika v vitaminem B, kterej podporuje chut k jidlu). Na nasi nezravku to funguje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.11 17:29

Ahojky,my řešíme to samé.Našemu Adamovi je 18 měsíců a krom flašky,pár lžiček od nás nebo namiček,nechce nic jíst.Nepomáhá nic.Je paličatej :zed: a raději hladoví a řve dokud to nevzdám a tu flašku mu dám.Doktorka říká,že je na svůj věk drobounkej,chci aby jedl a přibral,ale nedonutím ho jíst. :-x :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.9.11 21:23

no ahoooj, to je teda téma ROKU pro nás… :-( :-(
**naše malá je hubená jako lunt..
*/nepije UM
*nejí jogurty, přesnídávky, normální obědy ani skleničky.. jsem z toho zoufalá…
**naopak papá párky, karbanátky, olivy, kyselý okurky, šunkofleky, ovoce, zelenina, a sem tam kinder čoko, sýry
takže je to fakt zoufalý.. :roll: :roll: :roll:
**hrozný, taky už nevim co s ní mam dělat.. v pondělí už s ní ale pujdu k mudře, AŤ MÁ DÁ NĚCO NA CHUT K JÍDLU NEBO NEVIM…
je to fakt hrozný taky jí furt něco nabízíme, ale je to fakt teda katastrofa co ona papaá, takže taky nevim co sní… :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí