Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@eva valoi píše:
To je sice asi pravda, ale přijde mi to celkem výstižné.
Necetla jsem to cely, protože mi hned doslo, o co jde, a mne právě přesně tohle vadi, takový to „ty to nechceš? To ses deb.il“, nebo „ty ses nechal? To ses deb.il“. Uz je to fakt unavny. Ja si nemyslím, ze mě chce Gates ocipovat, presto se ockovat nechci. A destnik mam, ovsem vetsinou zapomenutej doma nebo v aute. To nevim, co by na to Pekarkova rekla. ![]()
@Oli.Lyon píše:
Necetla jsem to cely, protože mi hned doslo, o co jde, a mne právě přesně tohle vadi, takový to „ty to nechceš? To ses deb.il“, nebo „ty ses nechal? To ses deb.il“. Uz je to fakt unavny. Ja si nemyslím, ze mě chce Gates ocipovat, presto se ockovat nechci. A destnik mam, ovsem vetsinou zapomenutej doma nebo v aute. To nevim, co by na to Pekarkova rekla.
Copak Pekárková..
Beru radši sto deštníků, než jedno očkování.
To bych ji asi nepotěšila ![]()
@Mango_Lassi píše:
Kde je Josefuna, když ji člověk potřebuje?
Zase vyvoláváš ďábla?
Ach jo… Kde jsou ty krásné časy Nerudy, Čapka a dalších, kdy lidi věděli, co je to fejeton, nadsázka, apod…
![]()
@bse.pedro píše:
Ach jo… Kde jsou ty krásné časy Nerudy, Čapka a dalších, kdy lidi věděli, co je to fejeton, nadsázka, apod…![]()
![]()
Pryč kamaráde, dávno pryč… ![]()
A mě to pobavilo.
Každopádně já fakt nemám ráda deštníky
mě se v dešti strašně otáčí a fakt jsem mokrá
jsem nějak doufala, že má někdo stejný problém
![]()
Další nadsázka (radši jen odkaz)
@Oli.Lyon píše:
Necetla jsem to cely, protože mi hned doslo, o co jde, a mne právě přesně tohle vadi, takový to „ty to nechceš? To ses deb.il“, nebo „ty ses nechal? To ses deb.il“. Uz je to fakt unavny. Ja si nemyslím, ze mě chce Gates ocipovat, presto se ockovat nechci. A destnik mam, ovsem vetsinou zapomenutej doma nebo v aute. To nevim, co by na to Pekarkova rekla.
Já už to s deštníky vzdala. Pravidelně jsem je nechávala zapomenutý v MHD/restauraci. Asi jsem tom agentům dost motala hlavu ![]()
A ten text je neskutečně trapný. Přestalo mě to bavit hned při čtení prvního odstavce. Když už se k tomuhle někdo snižuje, tak to mohlo být napsaný alespoň vtipně.
@Janli píše:
Zase vyvoláváš ďábla?
Já slyšela, že když řekneš její jméno třikrát před zrcadlem, tak se zjeví.
@eva valoi píše:
Dala jsem to sem jako zamyšlení.
A to si opravdu myslíš, že se nad tímhle někdo bude „zamýšlet“?
Je jasné, o co autorce jde - ale je to tak přihlouplé a zbytečně dlouhé, že se to nedá pořádně ani dočíst.
@bse.pedro píše:
Ach jo… Kde jsou ty krásné časy Nerudy, Čapka a dalších, kdy lidi věděli, co je to fejeton, nadsázka, apod…![]()
![]()
Jenomže i nadsázka se musí umět - a tohle je jen sáhodlouhé, úmorné žvanění bez jakéhokoli vtipného vyústění.
Jen plácnutí do vody, aby se lidi zase měli o čem hádat ![]()
@Mango_Lassi píše:
Píchání jako píchání
Tak zrovna dneska nám jeden nevopíchanej poslal do karantény 110 dětí. taky bych si do něj s chutí píchla…
![]()
@Bábrdl píše:
Já slyšela, že když řekneš její jméno třikrát před zrcadlem, tak se zjeví.
Josefuna, Josefuna, Josefuna.
Chceme 🌵
Nuda.
Už mi začíná lézt na nervy tady to osočování jedné nebo druhé strany. Nejhorší ti, co okamžitě člověka nařknou, že je ovce. Fakt trapárna.
Jo a deštník nosím málokdy, nechce se mi furt roztahovat a skládat. ![]()