Proč nevěřím deštníkům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
12.11.21 15:05
@eva valoi píše:
To je sice asi pravda, ale přijde mi to celkem výstižné.

Necetla jsem to cely, protože mi hned doslo, o co jde, a mne právě přesně tohle vadi, takový to „ty to nechceš? To ses deb.il“, nebo „ty ses nechal? To ses deb.il“. Uz je to fakt unavny. Ja si nemyslím, ze mě chce Gates ocipovat, presto se ockovat nechci. A destnik mam, ovsem vetsinou zapomenutej doma nebo v aute. To nevim, co by na to Pekarkova rekla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
12.11.21 15:08
@Oli.Lyon píše:
Necetla jsem to cely, protože mi hned doslo, o co jde, a mne právě přesně tohle vadi, takový to „ty to nechceš? To ses deb.il“, nebo „ty ses nechal? To ses deb.il“. Uz je to fakt unavny. Ja si nemyslím, ze mě chce Gates ocipovat, presto se ockovat nechci. A destnik mam, ovsem vetsinou zapomenutej doma nebo v aute. To nevim, co by na to Pekarkova rekla. :lol:

Copak Pekárková..

Beru radši sto deštníků, než jedno očkování.
To bych ji asi nepotěšila :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 15:09
@Mango_Lassi píše:
Kde je Josefuna, když ji člověk potřebuje? :)

Zase vyvoláváš ďábla?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.11.21 15:10
@Janli píše:
Zase vyvoláváš ďábla?

Píchání jako píchání :D

• Citovat
  • Upravit
23954
12.11.21 15:10

Ach jo… Kde jsou ty krásné časy Nerudy, Čapka a dalších, kdy lidi věděli, co je to fejeton, nadsázka, apod… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
12.11.21 15:12
@bse.pedro píše:
Ach jo… Kde jsou ty krásné časy Nerudy, Čapka a dalších, kdy lidi věděli, co je to fejeton, nadsázka, apod… :roll: :nevim: 8)

Pryč kamaráde, dávno pryč… :,(

• Citovat
  • Upravit
2930
12.11.21 15:13

A mě to pobavilo.
Každopádně já fakt nemám ráda deštníky :lol: mě se v dešti strašně otáčí a fakt jsem mokrá :lol: jsem nějak doufala, že má někdo stejný problém :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.11.21 15:14

Další nadsázka (radši jen odkaz)

https://blog.aktualne.cz/…ek-vacha.php?…

• Citovat
  • Upravit
9148

Divna paralela, divnej humor. Nesmeju se ani trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
@Oli.Lyon píše:
Necetla jsem to cely, protože mi hned doslo, o co jde, a mne právě přesně tohle vadi, takový to „ty to nechceš? To ses deb.il“, nebo „ty ses nechal? To ses deb.il“. Uz je to fakt unavny. Ja si nemyslím, ze mě chce Gates ocipovat, presto se ockovat nechci. A destnik mam, ovsem vetsinou zapomenutej doma nebo v aute. To nevim, co by na to Pekarkova rekla. :lol:

Já už to s deštníky vzdala. Pravidelně jsem je nechávala zapomenutý v MHD/restauraci. Asi jsem tom agentům dost motala hlavu :think:
A ten text je neskutečně trapný. Přestalo mě to bavit hned při čtení prvního odstavce. Když už se k tomuhle někdo snižuje, tak to mohlo být napsaný alespoň vtipně.

• Citovat
  • Upravit
36556
@Janli píše:
Zase vyvoláváš ďábla?

Já slyšela, že když řekneš její jméno třikrát před zrcadlem, tak se zjeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
@eva valoi píše:
Dala jsem to sem jako zamyšlení.

A to si opravdu myslíš, že se nad tímhle někdo bude „zamýšlet“?

Je jasné, o co autorce jde - ale je to tak přihlouplé a zbytečně dlouhé, že se to nedá pořádně ani dočíst.

@bse.pedro píše:
Ach jo… Kde jsou ty krásné časy Nerudy, Čapka a dalších, kdy lidi věděli, co je to fejeton, nadsázka, apod… :roll: :nevim: 8)

Jenomže i nadsázka se musí umět - a tohle je jen sáhodlouhé, úmorné žvanění bez jakéhokoli vtipného vyústění.

Jen plácnutí do vody, aby se lidi zase měli o čem hádat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
@Mango_Lassi píše:
Píchání jako píchání :D

Tak zrovna dneska nám jeden nevopíchanej poslal do karantény 110 dětí. taky bych si do něj s chutí píchla… 8) :cert:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.11.21 15:15
@Bábrdl píše:
Já slyšela, že když řekneš její jméno třikrát před zrcadlem, tak se zjeví.

Josefuna, Josefuna, Josefuna.
Chceme 🌵

• Citovat
  • Upravit
1266
12.11.21 15:17

Nuda. :roll: Už mi začíná lézt na nervy tady to osočování jedné nebo druhé strany. Nejhorší ti, co okamžitě člověka nařknou, že je ovce. Fakt trapárna. :roll: Jo a deštník nosím málokdy, nechce se mi furt roztahovat a skládat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí