Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Snorlaxik píše: Škoda, že se za ten rok nevybudovali speciální sušárny. Holt je lepší investovat peníze do trapných reklam.
lucenko, post ministra zdravotnictvi je furt jeste volny, tebe je taky na epipi skoda
@matkabagristy píše:
lucenko, post ministra zdravotnictvi je furt jeste volny, tebe je taky na epipi skoda
Nejsem žádná lucenka. Pokud se ti po nějaké lucence stýská, tak si ji zkus hledat jinde.
Už z toho tady začínám být volaaký zmetěný…
Já nejradši bez deštníku, bez pláštěnky, bez čepičky… Klidně si připlatím…
![]()
@eva valoi
Už si s tím taky dojdi k nějakému psychoušovi. Ty taky věříš kdejaké kravině na netu. Jak můžeš zmoknout, když máme roušky a tu volajaků dezinfekciu. Si zapomněla, moje rouška chrání tebe, tvůj hadr zase mě. To nemůžeš voe ani zmoknout. A když u toho nebudeš ani zpívat, tak ani déšť nepřijde.
![]()
@matkabagristy píše:
ty sis doted myslela, ze destnik chrani pred vsemi nemoceni?
No víš co je nejhorší? Že ten opěvovaný deštník nechrání ani před tím deštěm co by měl..
On je vlastně úplně k hounu, no..
@megginka300 píše:
No víš co je nejhorší? Že ten opěvovaný deštník nechrání ani před tím deštěm co by měl..On je vlastně úplně k hounu, no..
cisla z jip rikaji neco jineho.
@eva valoi píše:
Nevěřím deštníkům. Vážně ne. A mám pro to moc dobré důvody. Poslouchejte: Deštník vás před deštěm neochrání. Ne spolehlivě. Vždyť i vynálezci sami říkají, že vás ochrání jen z devadesáti procent. Naprší vám na paty, a když je pořádný slejvák, deštník všechnu vodu nezadrží, mrholí na vás, i když se schováváte pod ním.Za to mi to fakt nestojí. Já, než začnu nosit deštník, musím mít stoprocentní jistotu, že na mě nespadne jediná kapka. A kdo mi to zaručí? No kdo?
Deštníky jsou nevyzkoušené. Jistě, používali je už staří Egypťané, ale za docela jiných podmínek. Tenhle deštník, který mi vnucují, je k mání sotva rok. Nosí ho pouhých pár miliard lidí. Počkám si, až jak to dopadne. Nebudu pokusný králík.
Deštník je nebezpečný. Bůh ví, z čeho ho vyrobili. Jsou v něm dráty a ty vás můžou zranit. Zažila jsem to na vlastní kůži. Bývalá přítelkyně kámoše mé kamarádky říkala, že od sousedky slyšela, že manželovi jedné známé její švagrové deštník vypíchnul oko. Jo!
A to nevíte, že kdysi nějakýho Rusa bodli otráveným deštníkem? Tak vidíte. Vážně jsou nebezpečný.
Střezte se hlupáků, kteří deštník nosí
A to vůbec nemluvím o tom, když přijde vítr. Nejen že vám vichr deštník obrací. Může vám ho vyrvat z ruky a deštník pak letí ulicí a může poranit kolemjdoucí. Jak ti k tomu přijdou, co? V bouřce se deštník promění v hromosvod, přivede k vám blesk a ten vás usmaží, až zčernáte. Vás a všechny lidi kolem, i ty, co se deštníkům vyhýbali a věděli proč.Takhle vás chtějí zavraždit. A ovládnout, to taky. Copak nevíte, že deštník je spiknutí? Copak vám tohle vážně nedochází?
A víte, že každý deštník má takové pérko, kovovou spirálu? Ano, ovšem, to vám říkají – že je to mechanismus, který umožňuje, abyste mohli deštník rozevírat a zase sklapovat. Nevěřte tomu. Jsou to vysílačky určené k přijímání signálů, které vám vymývají mozek. Stačí k tomu deštník odložený do rohu. Všichni v dosahu vysílačky zhloupnou a stanou se poslušnými nosiči deštníků.
Radím vám dobře: Střezte se deštníků a střezte se hlupáků, kteří je nosí. Když s nimi budete v kontaktu, stanou se příšerné věci.
A ostatně: Proč bych deštník nosila? Je to namáhavé. Když zmoknu, přiběhnou poskoci s froté ručníkem a do sucha mě otřou. Mám na to právo.
Autorkou je Iva Pekárková
A nejhorší jsou ti, co držkují, že deštník je recyklovaný slunečník potažený síťovinou. Ti ignoranti se nechtějí zatěžovat naším skvělým výrobkem, i když jsme výrobci podepsali, že si za všechno můžou sami. A to aní nemají vystudovanou textilku.
@matkabagristy píše:Čísla..
cisla z jip rikaji neco jineho.
@megginka300 píše: Čísla..
Ty si říkají pokaždé něco jinak, hlavně když potřebují strašit lidi, to jsou pak čísla, jejej
precetla jsem si i jine tve prispevky, o sragorach, ovcich… Nejsi pro me partner pro diskuzi, najdi si nekoho na tve urovni. Preji hezky den.
@matkabagristy píše:
precetla jsem si i jine tve prispevky, o sragorach, ovcich… Nejsi pro me partner pro diskuzi, najdi si nekoho na tve urovni. Preji hezky den.
Tak o cem taky diskutovat, ty si věříš něčemu, čemu se věřit nedá, když máš trochu informací..
To by jsme se neshodli v ničem.
I tobě hezký den ![]()
@megginka300 píše:
Tak o cem taky diskutovat, ty si věříš něčemu, čemu se věřit nedá, když máš trochu informací..
To by jsme se neshodli v ničem.I tobě hezký den
odkud cerpas informace? Tipuju otevrisvoumysl ![]()
A co se na to podívat z pohledu deště, tak rád by zalil všechny bez ohledu na věk, rasu a povolání a ony deštníky
Jak ten k tomu přijde ![]()
@Oli.Lyon píše:
Necetla jsem to cely, protože mi hned doslo, o co jde, a mne právě přesně tohle vadi, takový to „ty to nechceš? To ses deb.il“, nebo „ty ses nechal? To ses deb.il“. Uz je to fakt unavny. Ja si nemyslím, ze mě chce Gates ocipovat, presto se ockovat nechci. A destnik mam, ovsem vetsinou zapomenutej doma nebo v aute. To nevim, co by na to Pekarkova rekla.