Proč nevěřím deštníkům

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
13.11.21 15:24

Ale to je skvěle, mít takový deštník, pořiďte si novych deštníku do Aleluja, klidně tři, čtyři, pět,… však vám ho nikdo nebere. Jen nechápu proč vám vadí lidi bez deštníku? Já mam svůj starý, naprosto funkcni a dostačující deštník a momentálně novy nepotrebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
13.11.21 15:24

No a vlastně bez deštníku v dešti se někdo nachladí, za pár dnů je fit, někomu to nevadí vůbec a někdo holt si vytáhne černého Petra dostane zápal plic a zemře - přirozený výběr, na co vlastně deštník že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
13.11.21 15:26

Vlastně já deštník mám, ale od značkyy co mi vyhovuje. Když přestane sloužit, tak si nový nepořídím, protože u nás není možné si ho pořídit znovu.

• Citovat
  • Upravit
76199
13.11.21 15:30
@vokishka píše:
Já naprosto nechápu rozhodování hygieny. Všude v televizi pořád poslouchám, jak třídy po pondělním testování skončily v karanténě. U nás třídy nechají běžet, doma jsou jen pozitivní (protože víkend, asi máme jiný víkend než ostatní části republiky). V jedné té třídě byli dva pozitivní, už minulé pondělí. Jeden sourozenec nakaženého se vrátil do školy po týdenní karanténě, už tohle pondělí (je to stejná třída, jako jeho nakažený sourozenec). No a dnes vyšly při náhodném testování kvůli školní akci tři pozitivní antigeny v té třídě, jedním z nich je i ten sourozenec. Jsem zvědavá, jestli se to potvrdí i PCR a kdo teda vůbec (jestli někdo) půjde do karantény.

tak to je těžké, jedni rodiče nadávají, že děti jdou do karantény zbytečně, jiní rodiče nadávají, že děti nejdou do karantény (zbytečně?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76199
13.11.21 15:34
@Sonarka píše:
Já třeba deštník nenosím, ani doma žádný nemám…mám déšť ráda…je to příroda ;) Takže máš pravdu, deštník je na nic, když se člověk nebojí ;) Já beru život tak, jak příjde.

já také žádný deštník nemám - a to je ono, já se deště nebojím, nemá na mně co zmoknout, používám kapucu a když to nestačí, tak jsem prostě mokrá - však zas uschnu, nemaluju se, tak ze mně nic neztéká a vlasy mám přírodní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
13.11.21 15:42

Jsem očkovaná, a současná politika politika dělá z ockovanych nadlidi, kteří se nemusí testovat, do karantény… a jak to dopadá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.11.21 18:37

@g.sandova S tím já ale rozhodně nesouhlasím. Pokud se ukazuje, že očkování sice nějaký efekt má, ale bohužel menší, než by bylo žádoucí, tak je potřeba z toho vyvodit důsledky okamžitě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.11.21 20:17
@stinga píše:
já také žádný deštník nemám - a to je ono, já se deště nebojím, nemá na mně co zmoknout, používám kapucu a když to nestačí, tak jsem prostě mokrá - však zas uschnu, nemaluju se, tak ze mně nic neztéká a vlasy mám přírodní :nevim:

Přesně, málokdo přijde zmoknutím k nějaké větší úhoně… 8)

• Citovat
  • Upravit
2801
15.11.21 14:21

Deštníky nepoužívám, v naší rodině vlastně nikdo, takže jsem skončila u prvního odstavce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23914
15.11.21 14:59
@Sonarka píše:
Přesně, málokdo přijde zmoknutím k nějaké větší úhoně… 8)

To vykládej babě, která jde zrovna od kadeřnice a vizážistky, kde nechala 10 klacků a míří na nějakou VIP akci… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.11.21 16:00
@bse.pedro píše:
To vykládej babě, která jde zrovna od kadeřnice a vizážistky, kde nechala 10 klacků a míří na nějakou VIP akci… :nevim: 8)

Tak taková určitě ani pěšky nechodí :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.11.21 16:01

Když je ten déšť tak naprosto v poho, a zmoknutí je jen o blbý rýmě, tak čím to, že byly na jaře totálně zahlcený sušárny?

Tady přeci nejde o boj mezi těmi s deštníkem a bez. Jasně, že někdo si vytáhne toho černýho Petra a zemře. Všichni samozřejmě doufáme, že to nebudeme my a nám blízcí.

Jde o to mít dostupný místa v sušárnáchpro ty, co jsou skrz na skrz mokří a nemusí to nutně být kvůli dešti!

Srazí vás auto, blbě uklouznete a bouchnete se do hlavy, akutní slepák, havárka plně obsazeného auta… Tohle může být ten zásadní průser.

• Citovat
  • Upravit
23914
15.11.21 20:11
@Sonarka píše:
Tak taková určitě ani pěšky nechodí :lol:

Před půl hodinou jí ukradli limuzínu, ve které měla i telefon… Druhou limuzínu má v servisu po bombovém útoku… Taxi žádné v dosahu… Už padá na hubu hladem, proto pospíchá na raut pěšky… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
15.11.21 20:47

Hlavne ty destniky nezerte, jak pani Pekarkova rekla, buh vi z ceho to je udelany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1892
16.11.21 10:35
@Svítící žárovka píše:
Když je ten déšť tak naprosto v poho, a zmoknutí je jen o blbý rýmě, tak čím to, že byly na jaře totálně zahlcený sušárny?

Tady přeci nejde o boj mezi těmi s deštníkem a bez. Jasně, že někdo si vytáhne toho černýho Petra a zemře. Všichni samozřejmě doufáme, že to nebudeme my a nám blízcí.

Jde o to mít dostupný místa v sušárnáchpro ty, co jsou skrz na skrz mokří a nemusí to nutně být kvůli dešti!

Srazí vás auto, blbě uklouznete a bouchnete se do hlavy, akutní slepák, havárka plně obsazeného auta… Tohle může být ten zásadní průser.

No jo, já nepodceňuji déšť, ale jsou i jiné věci než déšť a ty se kvůli dešti jaksi neřeší..
Třeba taková chřipka, to je teprve zmoknutí..

Je třeba k dešti přistupovat jako k jinému živlu a navíc cobdi budeme povídat..

Tolik opěvované deštníky nechrání tak jak by měly, naopak u nich bude víc škody jak užitku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí