Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, v první řadě se chci omluvit, že z emimina dělám „techmimino“, můj několikátý dotaz ohledně počítačů ![]()
Jde o to, že můj notebook z ničeho nic přestal „vidět“ veškerý media, který k němu připojuji. dřív jsem do něj normálně připojovala mobil a tablety, stahovala tam fotky, dávala do tabletů dětem filmy.. asi před měsícem, možná třemi týdny, mi to přestalo fungovat, zapojím mobil nebo tablet do usb(zkusila jsem všechny výstupy, i ten kde mám normálně myš, která funguje), a prostě nic. na mobilu i tabletu to nastavený mám. ještě před týdnem se mi fotky podařilo dostat do notebooku přes paměťovku, tu jsem vyndala, dala do redukce, a do notebooku, to mi šlo. ovšem dneska už mi to nevidí ani tu paměťovku
netušíte někdo proč? co se děje? podotýkám že všechny zařízení, tyhle konkrétní kusy, se mi s tímhle konkrétním notebookem v nedávné minulosti propojit povedly bez problému. takže ovladače bych tam měla mít v pořádku(pokud se teda nějka samy nevymazaly
)
@Karleon píše:
Zkusila bych to přeinstalovat.
a to se dělá jak?
(na mě musíš jak na 5letý děcko, jak jde o počítače
)
@slavuska1 píše:
Ahoj, v první řadě se chci omluvit, že z emimina dělám „techmimino“, můj několikátý dotaz ohledně počítačů
Jde o to, že můj notebook z ničeho nic přestal „vidět“ veškerý media, který k němu připojuji. dřív jsem do něj normálně připojovala mobil a tablety, stahovala tam fotky, dávala do tabletů dětem filmy.. asi před měsícem, možná třemi týdny, mi to přestalo fungovat, zapojím mobil nebo tablet do usb(zkusila jsem všechny výstupy, i ten kde mám normálně myš, která funguje), a prostě nic. na mobilu i tabletu to nastavený mám. ještě před týdnem se mi fotky podařilo dostat do notebooku přes paměťovku, tu jsem vyndala, dala do redukce, a do notebooku, to mi šlo. ovšem dneska už mi to nevidí ani tu paměťovku![]()
netušíte někdo proč? co se děje? podotýkám že všechny zařízení, tyhle konkrétní kusy, se mi s tímhle konkrétním notebookem v nedávné minulosti propojit povedly bez problému. takže ovladače bych tam měla mít v pořádku(pokud se teda nějka samy nevymazaly
)
máš při vložení toho usb te flash disk když to vložíš takovou zelenou šipku, tam jak jsou hodiny
@slavuska1 jestli pocitacum nerozumis, tak to sama nepreinstalujes ani nahodou. Musis predtim vse zalohovat. Popros nekoho, kdo se v tom vyzna…
Kdyz se nezobrazi USB tak je to dost casto zakázano v biosu ale myslim ze jsi to ty nezákazala. Muže to být spousta jiných vecí zkus se ale podivat do správce zařízeni v ovladacich panelech, jestli ti při vloženi nesvití žlutý nebo cervený vykricnik. Je také možné že chybí nejaký dulezitý ovladač - pokud tam máš žlutý nebo cervený vykřičnik bude stacit najit ovladač pro to konkretní usb
@machovicsimca píše:
Kdyz se nezobrazi USB tak je to dost casto zakázano v biosu ale myslim ze jsi to ty nezákazala. Muže to být spousta jiných vecí zkus se ale podivat do správce zařízeni v ovladacich panelech, jestli ti při vloženi nesvití žlutý nebo cervený vykricnik. Je také možné že chybí nejaký dulezitý ovladač - pokud tam máš žlutý nebo cervený vykřičnik bude stacit najit ovladač pro to konkretní usb
no ukazují se mi tam žlutý vykřičníky. to by mě zajímalo, kam se ty ovladače poděly
akorát vůbec netuším, kde ty ovladače najít. na ten mobil jsem zkoušela hledat už před pár týdny a nic, mám nokia C5
a tablety normální, obyčejný. mají android.jdu to znovu zkusit najít. ale jak je možný že se to smazalo, nechápu ![]()
@slavuska1 píše:
no ukazují se mi tam žlutý vykřičníky. to by mě zajímalo, kam se ty ovladače podělyakorát vůbec netuším, kde ty ovladače najít. na ten mobil jsem zkoušela hledat už před pár týdny a nic, mám nokia C5
a tablety normální, obyčejný. mají android.jdu to znovu zkusit najít. ale jak je možný že se to smazalo, nechápu
staci kliknout na ten žlutý vykřičnik a ovladace se ti stáhnou z netu zkus to