Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Psala jsem manželovi, aby cestou z práce koupil parky…neodpověděl…co si o tom mám myslet?
![]()
@Anonymní píše:
Však ho mažu z přátel a bude
Jo a pak se zase ozve a ? ![]()
@Anonymní píše:
Mažu si tě, vole. ![]()
@baracudas Okamžitě bych se sním rozvedla! Neodpověděl do 10 minut!
@baracudas píše:źe budeš bez večeře
Psala jsem manželovi, aby cestou z práce koupil parky…neodpověděl…co si o tom mám myslet?![]()
![]()
@Anonymní píše:
Ja cekala ted tyden na odpověď a taky si rikala, ze ho vymazu
Nakonec jsem mu dneska odvazne bez výčitek zavolala (se nebojim niceho, i kdyby me poslal do haje, coz by dle neho neudelal…) a prej, ze chtěl odpovědět zítra, něco resil…
Prokecali jsme 1,5 hodiny a pujdem spolu do kina (tak uvidim…)
Proste ty nase zensky domněnky jsou na pip
Inko, nechci tady verejne vytahovat nas vztah.
@baracudas píše:
Psala jsem manželovi, aby cestou z práce koupil parky…neodpověděl…co si o tom mám myslet?![]()
![]()
Ale nechápu co je na tom napsat: ne nebo nemám nebo neotravuj,ale nenapsat vůbec nic?to mě teda štve!
@Anonymní píše:
Ale nechápu co je na tom napsat: ne nebo nemám nebo neotravuj,ale nenapsat vůbec nic?to mě teda štve!
Tak mu napiš ohledně sexu, to se určitě ozve rychleji.
@Anonymní píše:
To je takove nase ocekavani, ze lide budou reagovat stejne jako my (nenechavam otázku bez odpovedi) a ja nez bych byla (dlouho) nastvana, ze to dela jinak, nez ja, tak radsi zavolam a zjistim, co za tim je
Chapu, někdo jiny by třeba udelal hned radikalni konec, moje prirozenost je zas takova, ze ne, on to třeba vi, tak ho to neprekvapi a me se po zjisteni ulevi, dokonce to byl mily dlouhy hovor a ve finále jsem rada, ze delam věci, jak citim ![]()