Nebaví mě pořád všechny hostit

25897
27.10.18 18:33

Tak se na ně vyprdni, jen tě využívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
89
27.10.18 18:35

Napiš jim, jaký máš pocit a že jelikož chodíš do práce, uvítala bys, aby stále nechodili jen k vám a že takto je to využívání. Buď pochopí a pozvou tě nebo jsou to krávy a můžeš být ráda, že o ně příjdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.10.18 18:35

Jsem na tom stejně. Už je nezvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.10.18 18:36

myslím, že dobrá kamarádka by neměla problém s tím, pozvat na návštěvu vás. Alespoň mě by to bylo blbé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.10.18 18:39

Diky, asi nemam ,,koule" jim to napsat. Me to i mrzi, preci jen takovou dobu se kamaradime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.10.18 18:43
@stihacka píše:
Ahoj holky :D
Asi se jen potrebuju vypsat.. mam 4leteho syna, chodim uz od jeho dvou let do prace a mam volne vetsinou jen vikendy. Jsme z Brna. Jenze mam docela dost kamaradek co maji stejne stare dite a ted jsou s druhym na rodicaku. Bohuzel jsem si je skoro vsechny naucila, ze k nam chodili jak do hernicky, decka udelala brajgl v hrackach a maminky si dali obed, kafe a tak. Kdyz jsem byla na rodicaku tak mi to tak nevadilo, ale ted porad nejak doufam, ze nas treba pozvou ony k nim. Nebo ze treba budou chtit neco podniknout o vikendu. Ale nic. Kdyz jim napisu at dojedou, tak to jde ale kdyz se chci pozvat na navstevu tak maji milion vymluv. Proste tim, ze chodim do prace a nemam na ne cas v tydnu tak uz asi nejsem dobra,,partie" :lol: Nevim jestli je treba chyba ve mne :nevim: mate to nekdo treba podobne? Ufff, snad nevadi ten roman :mavam:

Ne každému vyhovuje, když někdo chodí k němu domů. :nevim: Jednou jsem o tom zakládala i diskuzi. Překvapilo by tě, kolika lidem je to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
27.10.18 18:45

@stihacka vyprdla bych se na to. tyhle „pařby“ jsou dobrá zábava když se človek nudí s těma detma 2-4 roky že se jako zabaví a ten den rychleji uteče… jakakoli jiná činnost mi ale prijde smysluplnejsi než sedet nekde u kafe. Já taky mám dost práce ted už a kluk je starší a už na to neni cas vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
27.10.18 18:46

asi jim je u tebe hezky a samy doma to tak pěkné nemají, třeba nemají tolik hraček apod. ALE druhá věc je někoho hostit a nebo mu i vařit. Zaplatily ti to? Donesou ti vždy něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.10.18 18:48
@axelina píše:
@stihacka vyprdla bych se na to. tyhle „pařby“ jsou dobrá zábava když se človek nudí s těma detma 2-4 roky že se jako zabaví a ten den rychleji uteče… jakakoli jiná činnost mi ale prijde smysluplnejsi než sedet nekde u kafe. Já taky mám dost práce ted už a kluk je starší a už na to neni cas vubec.

Fakt? Já když jsem byla na mateřské, furt jsem k nám někoho zvala. Bylo to vytržení z rutiny, chvíle dospělého pokecu, i dítě bylo rádo, že je změna :mrgreen: A to jsem jeden den v týdnu pracovala, ale většinou z domova.

Navíc, já sezení u kafe a povídání si za promarněný čas nepovažuju, je to takové duševní hygiena. Podle mě. Lidé, kteří pěstují přátelské vztahy, vycházejí ze všech výzkumů jako méně úzkostní, méně depresivní a tak. Takže je to i zdravé. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
27.10.18 18:49

Tak bych planovala navstevy vylozene u nich, jako " mas cas tehdy a tehdy? Jo? Super a muzem tentokrat k vam? Uz jsme u vas dlouho nebyli a doma se mi to ted nehodi, jak chodim do prace, mam tu hrozny brajgl a nestiham to uklizet, nebo, at mame s malym taky nejakou zmenu."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.10.18 18:50
@stihacka píše:
Ahoj holky :D
Asi se jen potrebuju vypsat.. mam 4leteho syna, chodim uz od jeho dvou let do prace a mam volne vetsinou jen vikendy. Jsme z Brna. Jenze mam docela dost kamaradek co maji stejne stare dite a ted jsou s druhym na rodicaku. Bohuzel jsem si je skoro vsechny naucila, ze k nam chodili jak do hernicky, decka udelala brajgl v hrackach a maminky si dali obed, kafe a tak. Kdyz jsem byla na rodicaku tak mi to tak nevadilo, ale ted porad nejak doufam, ze nas treba pozvou ony k nim. Nebo ze treba budou chtit neco podniknout o vikendu. Ale nic. Kdyz jim napisu at dojedou, tak to jde ale kdyz se chci pozvat na navstevu tak maji milion vymluv. Proste tim, ze chodim do prace a nemam na ne cas v tydnu tak uz asi nejsem dobra,,partie" :lol: Nevim jestli je treba chyba ve mne :nevim: mate to nekdo treba podobne? Ufff, snad nevadi ten roman :mavam:

Já jsem měla vlastně opačný problém. Zvala jsem kamarádky k nám, ale spíš ony chtěly, abychom šly s dítětem k nim.

Mně ale otravovala ta cesta, naopak návštěva mě dokopala k úklidu, to byla výhoda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
27.10.18 18:50

Normálně jim napiš, nebo řekni, holky, bylo to fajn, pokud jsem nechodila do práce, ale teď už holt nemám na tyto dýchánky čas. Když tak bych se občas zase zastavila u vás já,třeba někdy v sobotu.A hned uvidíš, kdo je opravdu kamarádka, a kdo vyžírka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
27.10.18 18:51
@marka123 píše:
Tak bych planovala navstevy vylozene u nich, jako " mas cas tehdy a tehdy? Jo? Super a muzem tentokrat k vam? Uz jsme u vas dlouho nebyli a doma se mi to ted nehodi, jak chodim do prace, mam tu hrozny brajgl a nestiham to uklizet, nebo, at mame s malym taky nejakou zmenu."

Říkala, že když to zkusí, mají „miliony výmluv“.
Ne každý má rád návštěvy u sebe doma.

Já bych teda směřovala návštěvy někam do herničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16431
27.10.18 18:52

Takhle, jak to pises, tak to vypada, ze se chteji nechat pozvat na obed a hrani. Treba to tak neni a treba ano. Muzes jim pratelsky navrhnout, ze ted naposledy jste byli u vas a ze bas to chtela stridat, jednou u vas a podruhe u nich. A kdyz to dalsi tri mesice u nich nepujde ani po pratelske rozmluve, tak budes mit jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
27.10.18 18:52

Ja to mam sice dost podobne, ale je mi jasne, ze jsou to vsechno holky „z mesta“ a kdyz prijedou k nam, je to jak prijet na chalupu. Deti litaj venku, mame kus lesa, velikou louku, trampolinu, kdyz prsi, tak zas velky barak…proste relax. Nastesti jsou uvedomele, tak prijedou s nejakou vysluzkou :lol: Hodi se nejake maso na gril a me to nestoji nejak zvlastni namahu. Kdyz se mi narodila mala, prijela kamaradka se spoustou jidla, vzala si malou na prochazku a ja hodila nohy na stul…musis to brat jako celkovy obraz. Chovaji se opravdu jako kamaradky, jen berou nebo i davaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová