Proč se neustále budí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1159
13.8.13 12:00

@termix
tak to je jak bys psala o mé roční Adélce, taky uspávám u prsa, taky se mi budi v noci nekolikrát a chce jedině prso, u nás se to zhoršilo kolem 10.mesice, řekla bych, že je to jen zvyk, spí se mnou v posteli tak ji jen napojím a spím dál, někdy je mi to ale taky hodně nepříjemný, dnešní noc už jsem taky nadávala… plánuju v září odstavit kvuli plánům na dalšího potomka( protože nemenstruuji)ale už ted si myslím, že to psychicky nedám, ten její pláč a bohužel mi mikdo nechce v tomto pomoct, partner ten by nejraději na odstavení odjel na týden pryč aby nemusel poslouchat pláč…tak budem asi plakat s malou spolu, naučila jsem si ji takhle blbě, protože kdykoli v noci knourala tak jsem ji hned prso dala, aby nebudila tatínka a pěkně se mi to vymstilo…
jedina rada je, prodlužovat ji intervaly nočního kojení, dát ji prostě ne hned za hodinu co se probudi ale treba až za tři a postupně prodloužovat, nechat ji prostě chvíli plakat, prý to funguje,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
13.8.13 12:02

@termix jooo a malá má už 11 zubu a klube se 12tý, tak možná je to tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
13.8.13 12:02
@labamba píše:
Michel66 to mě mrzí, že má malá takové problémy. u nás na prdíky pomohl přechod na tuhou stravu, hlavně syn na ně dost trpěl a teď už je to šťastné mimčo:).holt zelenina dělá divy:).snad se to vaší dcerce co nejdřív spraví. bohužel už mě žádná jiná rada nenapadá :(

Děkuji. :kytka: Syn byl to stejné, pořád jenom na MM, nic moc mi jíst nechtěl, zeleninu do roka vůbec ne. Byl hrozná pijavice na mléko :D, až jsem si myslela, že ho budu kojit snad do důchodu. :lol: O to víc nás překvapilo, že se tak strašně rychle odstavil sám. Takže vyčkávám a tajně doufám, že u dcery to bude stejné. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5470
13.8.13 12:09

@pylinka pyl, mala uz jich ma tolik??? :) to jsem ani nevedela, no my to mame stejne s tim kojenim :) vsak vis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
13.8.13 12:17

@Moreno81 no jooo, koukla jsem ji minulý týden do pusy a zjistila jsem že se ji behem par dni prožezaly 3 čtyřky naráz a jedna poslední už je taky oteklá… jinak me to kojeni zas tak nevadí, nejradeji bych aby se odstavila sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
13.8.13 12:20

@pylinka ja taky nadavam a pak si rikam rano vzdycky, no nic, jedu dal, vydrzim, ale je to nekdy v noci holt narocne a ne vzdycky jsem prijemne naladena, kdyz je to treba po seste v noci :( a rada bych, aby to bylo stejne, aby se odstavil sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.8.13 12:29
@pylinka píše:
@termix
tak to je jak bys psala o mé roční Adélce, taky uspávám u prsa, taky se mi budi v noci nekolikrát a chce jedině prso, u nás se to zhoršilo kolem 10.mesice, řekla bych, že je to jen zvyk, spí se mnou v posteli tak ji jen napojím a spím dál, někdy je mi to ale taky hodně nepříjemný, dnešní noc už jsem taky nadávala… plánuju v září odstavit kvuli plánům na dalšího potomka( protože nemenstruuji)ale už ted si myslím, že to psychicky nedám, ten její pláč a bohužel mi mikdo nechce v tomto pomoct, partner ten by nejraději na odstavení odjel na týden pryč aby nemusel poslouchat pláč…tak budem asi plakat s malou spolu, naučila jsem si ji takhle blbě, protože kdykoli v noci knourala tak jsem ji hned prso dala, aby nebudila tatínka a pěkně se mi to vymstilo…
jedina rada je, prodlužovat ji intervaly nočního kojení, dát ji prostě ne hned za hodinu co se probudi ale treba až za tři a postupně prodloužovat, nechat ji prostě chvíli plakat, prý to funguje,…

Hele, neboj se! Já se bála odstavení jako čert kříže a pak jsem byla překvapená, jak to šlo snadno!!! 8o :dance: Nedokázala jsem to postupně snižovat, tak jsem se v jeho roce a 4 měsících rozhodla utnout to najednou. Začala jsem přes den a vysvětlila, že je už veliký a mlíčko není. Pořád jsem opakovala, v noci dávala vodu a za 3 dny si už ani nevzpomněl. A ani přes den to nebylo nic hrozného. Trochu se na mě sápal, řekla jsem jednoznačně, že není a nazdar. Fakt to vzal v klidu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
13.8.13 12:36

@Levandule121 díky díky, moje dcera díky bohu behem dne už skoro kojená není, max jednou, ale má ritual uspávání spojený s kojením, tam nevím, jak to nahradit, dudla prso dokud neusne, nikdy jeste neusla sama, jedine v kočaru nebo v nositku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
13.8.13 12:38

@Levandule121
jeste prosím, jak to ustály tvoje prsa tak rychlý odstavení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.8.13 12:56
@Michel66 píše:
Děkuji. :kytka: Syn byl to stejné, pořád jenom na MM, nic moc mi jíst nechtěl, zeleninu do roka vůbec ne. Byl hrozná pijavice na mléko :D, až jsem si myslela, že ho budu kojit snad do důchodu. :lol: O to víc nás překvapilo, že se tak strašně rychle odstavil sám. Takže vyčkávám a tajně doufám, že u dcery to bude stejné. :mavam:
držím palce :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.8.13 13:25
@pylinka píše:
@Levandule121
jeste prosím, jak to ustály tvoje prsa tak rychlý odstavení???

Nedělala jsem s nima nic a měla jsem tak týden tlaky plus ještě týden trvalo, než se to úplně vstřebalo a byl klid. :pankac: Ale já teda nikdy netrpěla na nějaké záněty či co a zatvrdliny jsem vždy rozmasírovala ve sprše a malej je úspěšně odkojil… Musím teda ale říct, že v té době jsem skorem plně kojila, malej nepřijímal skoro žádnou potravu. Kvůli tomu jsem právě přestala kojit, aby se rozjedl. No, nerozjedl, ale to už je na jinou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
13.8.13 13:27

Ja jsem moji 13 mes odstavila asi pred mesicem. Taky se mi budila co dve hodiny. Vsichni mi radili, at prestanu kojit, ze se budi kvuli tomu. No a prd. Budi se stale po dvou hodinach, jen misto prsa ma stavu.
Nekdy ji zkousim uspat bez napiti, poplace si a usne, ale do pul hodiny je vzhuru zase. Takze si myslim, ze nektere deti se opravdu budi zizni nebo hladem.
Jo a ja jsem ji u prsa uspavala jen v noci, vecer usinala bez prsa, takze sama usnout umi (teda sama, no se mnou v posteli :D )

Příspěvek upraven 13.08.13 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
13.8.13 13:28

@labamba
Děkujeme. :kytka: :D

• Citovat
  • Upravit
2660
13.8.13 13:30
@pylinka píše:
@Levandule121 díky díky, moje dcera díky bohu behem dne už skoro kojená není, max jednou, ale má ritual uspávání spojený s kojením, tam nevím, jak to nahradit, dudla prso dokud neusne, nikdy jeste neusla sama, jedine v kočaru nebo v nositku

Přes ten den hlavně už začít vysvětlovat, ne až ten večer. My tenkrát současně zkusili uspávání takové to chodit po minutě jen mezi dveře a říct vždy stejnou formuli: už jsi veliký, naučíš se usnou tám viz Estevil. Řval hrozně, manžel tam šel asi ve 14. minutu (střídali jsme se) a povídá: "To nedáme, on nepřestane. " A v tu chvíli malej usnul. Hned napoprvý po 15 minutách. Fungovali jsme tak ještě nějakou dobu, jenže pak když byl manžel pracovně pryč, tak jsem to pokazila. Každopádeně to v tomhle věku už jde, když ti rozumí. ;)

Příspěvek upraven 13.08.13 v 13:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
13.8.13 13:38

@petulatko a jak jako usina vedle tebe? Jen tak si vedle ni lehnes a ona usne? Nebo mate jeste nejaky ritual?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí