Proč se neustále budí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
13.8.13 09:25

Proč se neustále budí????

Ahoj, potřebovala bych radu, můj roční syn, který je kojený i při usínání se poslední dobou neustále budí a vyžaduje kojení. V půl 7 jde spinkat, usne u prsa a za půl hodinky je zase vzhůru a pláče dokud mu nedám prso, pak zaspí a takto se to opakuje poslední dobou třeba i 10× za noc :/ Včera jsem ho měla na prsu celou noc, jink by se nikdo nevyspal, jsem z toho unavená a hlavně mě bolí prsa, vím že za to můžu já, ptž ho prsem uspávám ale proč se budí najednou tolikrát?
Máte to někdo stejně nebo podobně? Že by zuby zase?
Nejradši už bych nekojila, ale pořád nám to usínání bez tooho nejde :/
Jsem zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4733
13.8.13 09:35

Mám to podobne, mám 6. mesačného syna, ktorý do 2,5 mesiaca spal krásne a potom sa to zlomilo a budí sa cca každú hodinku alebo hodinku a pol. Síce pri prsu neuspávam-teda snažím sa- ale budí sa aj tak tiež cca tých 5× a viac v noci. Takže ja neporadím, ale budem čakať na rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
13.8.13 09:40

@termix vitej v klubu, u nas totez, rocni syn a cela noc probdena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.8.13 09:41
@Moreno81 píše:
@termix vitej v klubu, u nas totez, rocni syn a cela noc probdena :(

Fakt? A taky kojiš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5470
13.8.13 09:44

@termix kojim taky, usina u toho a mam to tak s nim uz asi 4 mesice, proste katastrofa, driv tak dvakrat trikrat, ok, ale ted?? 6-7× standart :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
13.8.13 09:53

Ahoj, je to těžké, mě to povídej. Naše dcera spinkala do 6,5 měsíců krásně, posledních 6 týdnů - katastrofa. Usínala dřív naprosto sama, teď taky jedině u prsu. Někdy usne třeba na 2-3 hodiny v kuse a pak až do rána se budí tak po hodině, někdy i po půl. Tak 1× do týdne se stane, že prospí celou noc a vzbudí se max.1×. Už jsem zkoušela vše, nic nezabírá. Taky nemáme ani jeden zoubek, a nic nenasvědčuje tomu, že by se měl nějaký klubat. Už to nějak neřeším, asi taky proto, že už je to moje 2. dítě(syn, ten prospal celé dny a noci), tak to beru tak, že si to holt někdy musím „vyžrat“. :D Když se podíváš, každou chvíli se tady objeví nějaká podobná diskuze, teď jsou tady zrovna 3, co se tak dívám. Každé dítko jinak staré. A maminky mají stejné problémy. Asi prostě děti mají blbé období. Přeji hodně trpělivosti a sil. :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
17
13.8.13 10:01

My máme teda zubů 9, z toho ted vylezla jedna stolička, jí všechno a chodí, mě spíš přijde jestli se pprostě nebudí jen aby se ujistil, že tam to prso je, jestli třeba bych neměla uplně utnout kojení a pak by se to zlepšilo, ptž kamarádka přestala kojit a od té doby malej spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
13.8.13 10:11

U nás to samé jen přes den a to je jí týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
13.8.13 10:27

Zkoušejí naše nervy a trpělivost. :lol: My se úplně bojíme někam vyjet s kočárem aby nebyl hladný řev a Kryšta dokáže poplákávat aji po jídle tak půl hoďky než zaspí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.8.13 10:27
@termix píše:
My máme teda zubů 9, z toho ted vylezla jedna stolička, jí všechno a chodí, mě spíš přijde jestli se pprostě nebudí jen aby se ujistil, že tam to prso je, jestli třeba bych neměla uplně utnout kojení a pak by se to zlepšilo, ptž kamarádka přestala kojit a od té doby malej spí celou noc.

Jestli jí a i pije, dávej mu v noci pití místo prsa. Jinak se obávám, že jestli ještě v roce uspáváš jen u prsa, že budeš muset opravdu odstavit, jestli se chceš vyspat. :think: Mně dělal toto starší od půl roku do roka, ale jak se mi povedlo přejít v noci na pití (u nás teda šťáva :oops: ), tak to se mi straaaašně moc ulevilo. Postupně se snížila frekvence buzení tak max. na 3× za noc a hlavně si dal lok, dva z lahvičky, kterou jsem měla přichystanou u postele a hned sebou plácnul a spal. To byla úleva!!! A když si večer dá večeři, nauč ho usínat místo u prsu s lahvičkou! To funguje spoustě lidem výborně! Držím palce, takhle to prostě dál nejde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.8.13 10:29

U nás to taky začíná, jakmile se syn (6. měsíců) vzbudí, vyžaduje prso, myslím, že to je závislost. Nemá hlad, jen chce být u prsa.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
13.8.13 10:36

Je pravda, že už jsem taky hodně četla, že je dobré utnout kojení. Jenže jde o to, že pokuď to vyžaduje teď, co až úplně přestaneš? V tomhle ti asi neporadím, já zas beru kojení jako hodně důležitou věc. Vždycky, když se ráno probudím celá utahaná a s kruhy pod očima, říkám si, že snad to nebude věčně. Taky jsem zjistila, že dcera už v noci nepije jak dřív - jakože má žízeň, ale jen si tak cucne, jakoby se chtěla ujistit, že tam jsem. Syn třeba, jak jsem psala byl hrozně spavé mimčo, ale v noci byl přesnější jak hodinky, budil se přesně po 3 hodinách a to až do 1.roku.Naštěstí se napil, což zabralo max.10 minut, otočil se a spal dál, takže to nebylo, že bych s ním byla třeba půl hodiny vzhůru. Týden před prvními narozeninami se ze dne na den sám odstavil a najednou začal spávat celou noc bez buzení. Já teda doufám, že dcera nebude závislačka do 2 let. :lol:

• Citovat
  • Upravit
13
13.8.13 10:39

Ahoj. já teda nekojím, malý (8 měsíců) je na UM, ale měla jsem to podobně. dokud byl jen na Bebě, budil se mi v noci často. teď mu před spaním kolem osmé večer dávám místo mléka kaši a spinká mi do sedmi do rána. třeba už tvému malému taky mléko nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michel66
13.8.13 11:07
@labamba píše:
Ahoj. já teda nekojím, malý (8 měsíců) je na UM, ale měla jsem to podobně. dokud byl jen na Bebě, budil se mi v noci často. teď mu před spaním kolem osmé večer dávám místo mléka kaši a spinká mi do sedmi do rána. třeba už tvému malému taky mléko nestačí.

S tím souhlasím, u nás nezabralo bohužel ani to. Malá má špatné trávení, takže dávám jen jídlo přes den a po malých dávkách, než si bříško zvykne. Zkusila jsem dát kaši na noc a to jsme pak nespali vůbec, skoro pořád plakala a lítal z ní jeden prdík za druhým. :? Ale zkuste to, třeba to u vás zabere. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
13
13.8.13 11:46

Michel66 to mě mrzí, že má malá takové problémy. u nás na prdíky pomohl přechod na tuhou stravu, hlavně syn na ně dost trpěl a teď už je to šťastné mimčo:).holt zelenina dělá divy:).snad se to vaší dcerce co nejdřív spraví. bohužel už mě žádná jiná rada nenapadá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí