Proč se neustále budí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1159
13.8.13 13:40

@Levandule121 na toho estvilla asi nemam, bylo by mi ji strasne lito, jinak s prsama taky nemivam problem, mliko mi do ted odteka samo ak snad to projde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
13.8.13 13:50

@pylinka usina podle toho, jak moc je unavena. Kdyz hodne, jen si lehne na bok, chyti me za ruku a chrni. Kdyz min, ruzne se po me povaluje a usne vetsinou tak, ze mi lezi na brise :D Pak ji jen sundam a spi dal.
Ja jsem hodne resila, jestli ji nechat vyplakat, jak ji presunout do postylky a tak. Ale cim vic ji pozoruju, tak mi prijde, ze se ji ten spanek fakt vyviji a proste ted jen potrebuje maminku a pomazlit. Ona je celkove takovej mazlik. Treba pred dvema mesici ji usinani se mnou v posteli trvalo klidne hodinu. Ted do deseti minut vetsinou spi. Je na ni videt, ze se zacla uz na spinkani tesit, ze to pro ni uz neni katastrofa, kvuli ktere i uz nemuze uzivat tena paradni den :mrgreen:
Nevim, ja proste nejsem zastancem toho, ucit deti neco na silu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
13.8.13 14:03

@Levandule121 jeste mam jeden dotaz prosim:-) vzal si tvuj prcek UM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.8.13 15:03
@pylinka píše:
@Levandule121 jeste mam jeden dotaz prosim:-) vzal si tvuj prcek UM?

Tak to nevzal. Nikdy v životě neměl v ústech UM, ani normální mlíko. :cert: Teď jsou mu 3,5. Takže u druhého jsem si dala speciálně práci, aby se se naučil i u kojení pít z lahvičky a mohl se napít UM, když budu pryč. Ovšem je fakt, že se pak odstavil v půl roce. Ale nelituji, mám klid. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
13.8.13 15:05

:twisted: :evil: To sem chtěl dát ten větší výlupek. :lol: Tak se omlouvám, ale jinak by mě to nenechal napsat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
13.8.13 16:17

@petulatko jojo takhle nejak bych si to predstavovala i ja:-) jen kdyz po me poleze porad bude hledat to prso a bez place se to asi neobejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
13.8.13 21:06
@pylinka píše:
@petulatko jojo takhle nejak bych si to predstavovala i ja:-) jen kdyz po me poleze porad bude hledat to prso a bez place se to asi neobejde

To jsem si taky myslela, ale moje mala to tak nema. Jak jsem ji odstavila, do tydne nevedela, k cemu prsa jsou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.8.13 10:00

TAKŽE MYSLÍTE ŽE MÁM NECHAT VYŘVAT VŽDYCKY??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
14.8.13 12:12

@termix ja porad doufam ze to pujde po dobrym, asi zacnu jako petulatko tim ze vecer uz ji nebudu uspavat u prsa a necham ji po sobe lezt dokud neusne, kdyz se vzbudi v noci nabidnu asi jen vodu a pokud nebude chtit spat dal tak a ni proste hudu vzhuru dokud zase neusne, za par dni snad pochopi ze v noci nic nebude tak se treba pak uz nebude budit, no my ted jedem na dovolenou takze s tim zacnu az po ni cca zacatek zari, dnes v novi jsem ji zkousela davat vodu a zacala rvat protoze chtela prso, evidentne si chtela jen podudat, nema dudlik, nikdy ho nechtela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.8.13 12:40

Oliver taky dudlík nemá, což je taky blbý no, ale musíme to nějak zvládnout, čim dýl, tím hůř, já dnes večer začínám a uvidím jak to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí