Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Levandule121 na toho estvilla asi nemam, bylo by mi ji strasne lito, jinak s prsama taky nemivam problem, mliko mi do ted odteka samo ak snad to projde
@pylinka usina podle toho, jak moc je unavena. Kdyz hodne, jen si lehne na bok, chyti me za ruku a chrni. Kdyz min, ruzne se po me povaluje a usne vetsinou tak, ze mi lezi na brise
Pak ji jen sundam a spi dal.
Ja jsem hodne resila, jestli ji nechat vyplakat, jak ji presunout do postylky a tak. Ale cim vic ji pozoruju, tak mi prijde, ze se ji ten spanek fakt vyviji a proste ted jen potrebuje maminku a pomazlit. Ona je celkove takovej mazlik. Treba pred dvema mesici ji usinani se mnou v posteli trvalo klidne hodinu. Ted do deseti minut vetsinou spi. Je na ni videt, ze se zacla uz na spinkani tesit, ze to pro ni uz neni katastrofa, kvuli ktere i uz nemuze uzivat tena paradni den ![]()
Nevim, ja proste nejsem zastancem toho, ucit deti neco na silu.
@Levandule121 jeste mam jeden dotaz prosim:-) vzal si tvuj prcek UM?
@pylinka píše:
@Levandule121 jeste mam jeden dotaz prosim:-) vzal si tvuj prcek UM?
Tak to nevzal. Nikdy v životě neměl v ústech UM, ani normální mlíko.
Teď jsou mu 3,5. Takže u druhého jsem si dala speciálně práci, aby se se naučil i u kojení pít z lahvičky a mohl se napít UM, když budu pryč. Ovšem je fakt, že se pak odstavil v půl roce. Ale nelituji, mám klid. ![]()
To sem chtěl dát ten větší výlupek.
Tak se omlouvám, ale jinak by mě to nenechal napsat. ![]()
@petulatko jojo takhle nejak bych si to predstavovala i ja:-) jen kdyz po me poleze porad bude hledat to prso a bez place se to asi neobejde
@pylinka píše:
@petulatko jojo takhle nejak bych si to predstavovala i ja:-) jen kdyz po me poleze porad bude hledat to prso a bez place se to asi neobejde
To jsem si taky myslela, ale moje mala to tak nema. Jak jsem ji odstavila, do tydne nevedela, k cemu prsa jsou ![]()
@termix ja porad doufam ze to pujde po dobrym, asi zacnu jako petulatko tim ze vecer uz ji nebudu uspavat u prsa a necham ji po sobe lezt dokud neusne, kdyz se vzbudi v noci nabidnu asi jen vodu a pokud nebude chtit spat dal tak a ni proste hudu vzhuru dokud zase neusne, za par dni snad pochopi ze v noci nic nebude tak se treba pak uz nebude budit, no my ted jedem na dovolenou takze s tim zacnu az po ni cca zacatek zari, dnes v novi jsem ji zkousela davat vodu a zacala rvat protoze chtela prso, evidentne si chtela jen podudat, nema dudlik, nikdy ho nechtela
Oliver taky dudlík nemá, což je taky blbý no, ale musíme to nějak zvládnout, čim dýl, tím hůř, já dnes večer začínám a uvidím jak to půjde ![]()