Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.novinky.cz/…e-dcery.html
http://jindrichohradecky.denik.cz/…0110124.html
co udělaly ty holky tak strašnýho,že jim znočil tak dětství
![]()
jjo, chápu tvou bezmoc…
ale na otázku PROČ nikdy nedostaneš odpověď.
To ví jen ty holčičky a ten chlap - i když to možná taky vědomě nevědí, to ví prostě jen osud, proč jim tenhle úděl nadělil…
Nežijeme proto, abychom tady měli ráj, bohužel… život je někdy dost hnusnej…
Tak se tím netrap… ![]()
NiKi
me prijde ze se ted svet zblaznil a celkove se uchylaci, kryplove a magori zamerujou na deti… nechapu
a je to fakt hnus ![]()
uplne se desim jak uhlidat nasi malou.. a jak ted bezelo nedavno v tv ze by mohli mit decka naramky na hlidani, aby se vedelo kde jsou tak ja jsem rozhodne pro
holt je ted silena doba ![]()
mabit, pokud měl pedofilní sklony, měl je už dávno, ale mezi námi, proč byla matka tak slepá??? ![]()
a ještě ke všemu jejich otec,výdyť doma by měli cítit ,že jsou v bezpečí,že jim ridiče neublíží musí to být pro ty holčičky strašný ![]()
Taky jsem si takové zprávy moc a moc připouštěla, bylo (a je) mi z toho hodně zle. Ale dneska už se snažím takové zprávy radši nečíst. Když to slyším ve zprávách, zaslechnu, ale radši vypuštím okamžitě z hlavy pryč. Nechci se zbláznit. Nemám jak pomoct, sebe akorát stresuju víc než je nutné.
vykastrovat…
a do držky dát těm, co umožňujou, aby takový a jim podobný hyeny zavírali do blázince místo toho, aby jim zařídili nějakou pomalou smrt… ale znáte to, oni jsou nemocní, nedá se nic dělat
![]()
Lowel píše:
mabit, pokud měl pedofilní sklony, měl je už dávno, ale mezi námi, proč byla matka tak slepá???
Přesně tak.Ať mi nikdo netvrdí,že si ženská nevšimne,že s jejím dítětem není něco v pořádku.V těchto případech, alespoň podle mě,dochází k velkým změnám psychiky a v chování dítěte.
nejsem psycholog,ale žádná normální máma,by nikdy vědomě nedovolila,aby se něco takového dělo…
Já jen nepochopím jak to tak mohl dělat čtyři roky aniž by si toho matka všimla.vždyt ty děti museli mět i rizné poranění.A maminka si všimne když se s dětma něco dějě.nechápu .Chudinky ,co se jim muselo odehrávat v hlavičkách.Takové dítě to asi jen těžko chápe.
Jaruše píše:Lowel píše:Přesně tak.Ať mi nikdo netvrdí,že si ženská nevšimne,že s jejím dítětem není něco v pořádku.V těchto případech, alespoň podle mě,dochází k velkým změnám psychiky a v chování dítěte.
mabit, pokud měl pedofilní sklony, měl je už dávno, ale mezi námi, proč byla matka tak slepá???nejsem psycholog,ale žádná normální máma,by nikdy vědomě nedovolila,aby se něco takového dělo…
hmm to je taky pravda,proč to některé mámy dopouštějí
hmm věřím ,že až si za to půjde sednout tak mu to dají spoluvězni řádně sežrat .holkám to sice už moc platný nebude ,ale aspon zkusí jaký to je být bezmocný .
pavlak5 píše:
hmm věřím ,že až si za to půjde sednout tak mu to dají spoluvězni řádně sežrat .holkám to sice už moc platný nebude ,ale aspon zkusí jaký to je být bezmocný .
doufám,že si půjde sednout
Ted aby si člověk dával pozor ,s kým dítě necháva nebo pouští ven .nedá se veřit asi nikomu.
jadviga píše:
vykastrovat…
a do držky dát těm, co umožňujou, aby takový a jim podobný hyeny zavírali do blázince místo toho, aby jim zařídili nějakou pomalou smrt… ale znáte to, oni jsou nemocní, nedá se nic dělat![]()
![]()
lip bych to napsat nemohla,naprosto souhlasim