Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
ještě když jsem chodila na střední, tak jsme si každý den s mojí spolubydlící ulehčovali spaní tím, že jsme si říkali co nám ten den udělalo radost a tím jsme měli hezčí spánek ![]()
Tak si pojďme každý den říct, co nás potěšilo.
Mě dneska potěšilo, že jsem stihla všechno co jsem si naplánovala.
Mě dneska potěšilo, že se moje dcera ani jednou nevztekala
Ale ještě to může stihnout… spát jde až za 2 hodiny ![]()
mě potěšilo,že už nemám horečku
A vrátil se mi Adámek po víkendu ![]()
Mě dnes potešilo že jsem si pochovala stojí 3denní neteřinku a mám za sebou úspěšný 1.týden dělenné stravy.
Me dnes potesilo, ze jsem zjistila, ze mam naprosto neskutecne ochotneho pritele, a jak moc me miluje, ze tu svatbu mysli vazne ![]()
mě potěšilo, že domík spinkal 4 hodiny po O a já tak mohla prospat odpoledne
![]()
Příspěvek upraven 23.01.11 v 19:10
Mě dnes potěšilo, že Terezka neměla vysokou horečku
a je celkově veselejší ![]()
jee pěkna diskuze
me dneska potěšim náš drobek 5m. poprve neprořval celou návštevu u babičky
vždycky stači když se na něj podiva někdo cizi a hned je oheň na střeše a dnes nic..:) úsměvave sluničko
… že mi skončil pracovní víkend ( od pátku do neděle 12h směny denní)
![]()
Ahoj, mě dnes potěšilo, že starší dcera nemá horečku (včera měla 39) ![]()
Me dnes potesil pohled na vahu meho malinkeho miminka - uz ma celych 2100g (narodil se 28.12. v 32 tt a vazil pouze 1670g). Takze to krasne pribirame. ![]()
Pěkná diskuse ![]()
Mě dneska potěšilo, že jsem si stihla s oběma holčičkama pohrát a přečíst pár knížek. Většinou to moc nestíhám.
Mě dnes potěšilo, že mi přítel přivezl moje nejoblíbenější jídlo (čočkovou polévku). Jelikož jí neumí, tak požádal mojí mamku, ta jí udělala a on šel vynést smetí a vrátil se s hrncem čočkovky. Tohle překvapení mě hodně zahřálo u srdce.
A taky mi dnes syn dal zničehonic jen tak pusinku (a on pusinkování nesnáší), ani jsem to nečekala ![]()