Co vás dneska potěšilo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25109
20.9.12 20:54

Nejsi :) Já si toužím koupit novou peněženku a ne a ne mi nějaká padnout do oka. Mě potěšilo dopoledne, že jsem nakoupila, co jsem chtěla… hlavně zeleninu od trhovců pro malou. Za to mě odpoledne dorazila, když mi ho prořvala, já bordel v kuchyni a ona ne a ne usnout…
Na kabelku jsem taky koukala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.9.12 21:01
@mamčababča píše:
mě potěšilo, že se mi krásně podařila pudinková roládka nebo jak to mám nazvat :lol:

smim poprosit recept? Vypada to krasne:-D
Me dnes potesilo to ze malicka snasi dnesni ockovani jako by na nem vubec nebyla:-D A druha princezna dnes nebrecela pri predavani v jeslickach:-D Tesila se prdelka moje :dance: a ted je 9h a holcicky spinkaji jak kotatka:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
20.9.12 22:09

Asi trapne :oops: ale dnes jsem koupala po 3× sama jinak vzdy s pritelem malemu je 7 tydnu a kdyz mi volal ze to nestiha dostala jsem sileny prujem 4× jsem navstivila zachod nez jsem se odhodlala a malej byl uplnej :andel: vubec nebreknul ani jen chvilicku jak kdyby to citil a chtel mne podporit nebo co no nervy jsem ale mnela sileny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.9.12 22:56

Že si moje mamina mohla v pohodě chovat maličkou, aniž by z ní plakala a byla u ní moc spokojená ;)
Že mě manžel pozval na kafe a řekl že mě miluje :*
A že, když jsem šla vyzvednout staršího synka z tréninku, měl s toho velkou radost a dostal dvě jedničky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
20.9.12 23:01

Dneska mi udělalo radost snad jen to, že dávaj Dextera a že se Vítek naučil boží tancování k písničce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
27.6.15 18:50

oživení diskuze

Tak to sem sazejte:-D.
Me dneska potěšilo, ze jsme nezmokli na vycházce, ale chybělo málo. :-)

• Citovat
  • Upravit
Silná
27.6.15 19:20

Mě potěšilo, že jsem to ještě nedostala :D a že mi přítel po telefonu říkal ty nejhezčí věci, jaké jen ženská může slyšet :srdce:

• Citovat
  • Upravit
27247
27.6.15 20:48

Že jsme byli na hezký procházce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat