Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsi
Já si toužím koupit novou peněženku a ne a ne mi nějaká padnout do oka. Mě potěšilo dopoledne, že jsem nakoupila, co jsem chtěla… hlavně zeleninu od trhovců pro malou. Za to mě odpoledne dorazila, když mi ho prořvala, já bordel v kuchyni a ona ne a ne usnout…
Na kabelku jsem taky koukala ![]()
@mamčababča píše:
mě potěšilo, že se mi krásně podařila pudinková roládka nebo jak to mám nazvat
smim poprosit recept? Vypada to krasne:-D
Me dnes potesilo to ze malicka snasi dnesni ockovani jako by na nem vubec nebyla:-D A druha princezna dnes nebrecela pri predavani v jeslickach:-D Tesila se prdelka moje
a ted je 9h a holcicky spinkaji jak kotatka:-D
Asi trapne
ale dnes jsem koupala po 3× sama jinak vzdy s pritelem malemu je 7 tydnu a kdyz mi volal ze to nestiha dostala jsem sileny prujem 4× jsem navstivila zachod nez jsem se odhodlala a malej byl uplnej
vubec nebreknul ani jen chvilicku jak kdyby to citil a chtel mne podporit nebo co no nervy jsem ale mnela sileny ![]()
Že si moje mamina mohla v pohodě chovat maličkou, aniž by z ní plakala a byla u ní moc spokojená ![]()
Že mě manžel pozval na kafe a řekl že mě miluje ![]()
A že, když jsem šla vyzvednout staršího synka z tréninku, měl s toho velkou radost a dostal dvě jedničky ![]()
Dneska mi udělalo radost snad jen to, že dávaj Dextera a že se Vítek naučil boží tancování k písničce
Tak to sem sazejte:-D.
Me dneska potěšilo, ze jsme nezmokli na vycházce, ale chybělo málo. ![]()
Mě potěšilo, že jsem to ještě nedostala
a že mi přítel po telefonu říkal ty nejhezčí věci, jaké jen ženská může slyšet ![]()