Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uvažuji o tomhle telefonku.Máte někdo?Prosím o klady a zápory ![]()
Díky ![]()
Tento Sony Ericson, je uplne stejny jako jeho predchudci, koukni se spise po Samsungu s wi-fi, a jeste na tom usetris a jsou designove hezci, a spolehlivejsi ![]()
Samsung nechci,internet v mobilu vůbec nevyužívám.
Jde mi pouze o tento typ telefonu ![]()
Tak tento telefon ma wi-fi, tak jsem myslela, ze ti jde o funkce a prakticnost ![]()
Takze se ti libi pouze co se tyka designu? Mrkni se na Nokie, taky nejsou spatne, a jsou levnejsi a funkce take nemaji spatne a jsou i vzhledove hezke…
Mno, pritel obchoduje s mobily a opravuje telefony, tak se v nich vyzna, a je fakt, ze i co ja jsem mela Sony Ericson, tak jsou nejvice poruchovy..
Ale tak pokud ti vyhovuje, tak oki
Kdyz uz tak Nokia, nebo ten Samsung, ale LG treba uz je taky poruchovy..
My už máme léta v rodině všichni SE a jsem nadmíru spokojení…Mám možnost si ho vzít zvýhodněný od operátora,když koukám na LG a Samsungu v téhle cenové kategorii tak mají jen 2Mpix foťáky a další horší funkce.
Díky za radu,ale jde mi fakt jen o tu Xperii ![]()
Mám od Vánoce. Jsem spokojená.
Měla jsem z dotykáče strach, ale zvykla jsem si rychle.
A není lepší najít si na netu recenzi a přečíst si to, když chceš klady a zápory?? ![]()
Jinak jí dostal brácha a já bych to nechtěla ani zadarmo, krám jeden šerednej. I když já jsem zase ovlivněná tím, že mám nejnovější HTC ![]()
Erian píše:
A není lepší najít si na netu recenzi a přečíst si to, když chceš klady a zápory??Jinak jí dostal brácha a já bych to nechtěla ani zadarmo, krám jeden šerednej. I když já jsem zase ovlivněná tím, že mám nejnovější HTC
Díky za radu,recenzi jsem samozřejmě četla ![]()
Jde mi o to,aby napsali ti co ho mají co jim na něm vadí a co je naopak super ![]()
Ja mam Samsung Star, a jsem s nim naprosto spokojena, vyborny design, pro zenskou tak akorat a podpora internetu, takze nic neresim ![]()
Monny89 píše:
Ja mam Samsung Star, a jsem s nim naprosto spokojena, vyborny design, pro zenskou tak akorat a podpora internetu, takze nic neresim
Koukám,že nemají sluchátka
myslela jsem,že je má každý telefon.Já bez sluchátek ani ránu ![]()
verenika píše:Monny89 píše:Koukám,že nemají sluchátka
Ja mam Samsung Star, a jsem s nim naprosto spokojena, vyborny design, pro zenskou tak akorat a podpora internetu, takze nic neresimmyslela jsem,že je má každý telefon.Já bez sluchátek ani ránu
Maji, ja jsem je mela v krabici
nevim kde na nej koukas, ale ja ho koupila v prodejne Samsung, a v krabici byly aj sluchatka…
Na těch stránkách píší ne a na jiných jsem našla že ano.No jěště to prozkoumám.
To tu Xperii má jen jeden člověk
![]()
verenika píše:
Uvažuji o tomhle telefonku.Máte někdo?Prosím o klady a záporyDíky
Přijde mi zítra nebo pozítří ![]()
vereniko, tak uvidis pro co se nakonec rozhodnes, zalezi jaky chces typ telefonu, jestli zensky, sportovni, elegantni nebo kancelarsky ![]()
Ja jsem pro zenskost a elegantnost.. nemam rada „kancelarske“ telefony, jsou takove nemastne neslane.. ale tot ciste muj nazor.. ![]()