Sony Ericsson Xperia X8 - máte někdo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17310
23.1.11 17:53

Sony ericsson Xperia X8 máte někdo?

Uvažuji o tomhle telefonku.Máte někdo?Prosím o klady a zápory :wink:

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
23.1.11 17:59

Tento Sony Ericson, je uplne stejny jako jeho predchudci, koukni se spise po Samsungu s wi-fi, a jeste na tom usetris a jsou designove hezci, a spolehlivejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.1.11 18:09

Samsung nechci,internet v mobilu vůbec nevyužívám.

Jde mi pouze o tento typ telefonu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 18:37

Tak tento telefon ma wi-fi, tak jsem myslela, ze ti jde o funkce a prakticnost :think:
Takze se ti libi pouze co se tyka designu? Mrkni se na Nokie, taky nejsou spatne, a jsou levnejsi a funkce take nemaji spatne a jsou i vzhledove hezke…

Mno, pritel obchoduje s mobily a opravuje telefony, tak se v nich vyzna, a je fakt, ze i co ja jsem mela Sony Ericson, tak jsou nejvice poruchovy..

Ale tak pokud ti vyhovuje, tak oki :wink: Kdyz uz tak Nokia, nebo ten Samsung, ale LG treba uz je taky poruchovy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.1.11 18:52

My už máme léta v rodině všichni SE a jsem nadmíru spokojení…Mám možnost si ho vzít zvýhodněný od operátora,když koukám na LG a Samsungu v téhle cenové kategorii tak mají jen 2Mpix foťáky a další horší funkce.

Díky za radu,ale jde mi fakt jen o tu Xperii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 19:00

Nemas zac.. :kytka:

Tak hodne stesti pri vyberu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
23.1.11 19:22

Mám od Vánoce. Jsem spokojená.
Měla jsem z dotykáče strach, ale zvykla jsem si rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.1.11 19:24

A není lepší najít si na netu recenzi a přečíst si to, když chceš klady a zápory?? :roll:

Jinak jí dostal brácha a já bych to nechtěla ani zadarmo, krám jeden šerednej. I když já jsem zase ovlivněná tím, že mám nejnovější HTC :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.1.11 19:26
Erian píše:
A není lepší najít si na netu recenzi a přečíst si to, když chceš klady a zápory?? :roll:Jinak jí dostal brácha a já bych to nechtěla ani zadarmo, krám jeden šerednej. I když já jsem zase ovlivněná tím, že mám nejnovější HTC :nevim:

Díky za radu,recenzi jsem samozřejmě četla :roll:

Jde mi o to,aby napsali ti co ho mají co jim na něm vadí a co je naopak super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 19:30

Ja mam Samsung Star, a jsem s nim naprosto spokojena, vyborny design, pro zenskou tak akorat a podpora internetu, takze nic neresim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.1.11 19:57
Monny89 píše:
Ja mam Samsung Star, a jsem s nim naprosto spokojena, vyborny design, pro zenskou tak akorat a podpora internetu, takze nic neresim :-)

Koukám,že nemají sluchátka 8-o myslela jsem,že je má každý telefon.Já bez sluchátek ani ránu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 20:33
verenika píše:
Monny89 píše:
Ja mam Samsung Star, a jsem s nim naprosto spokojena, vyborny design, pro zenskou tak akorat a podpora internetu, takze nic neresim :-)
Koukám,že nemají sluchátka 8-o myslela jsem,že je má každý telefon.Já bez sluchátek ani ránu 8-)

Maji, ja jsem je mela v krabici :think: nevim kde na nej koukas, ale ja ho koupila v prodejne Samsung, a v krabici byly aj sluchatka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
23.1.11 20:41

Na těch stránkách píší ne a na jiných jsem našla že ano.No jěště to prozkoumám.

To tu Xperii má jen jeden člověk 8-o :think: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
23.1.11 20:43
verenika píše:
Uvažuji o tomhle telefonku.Máte někdo?Prosím o klady a zápory :wink:Díky :mavam:

Přijde mi zítra nebo pozítří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.1.11 21:07

vereniko, tak uvidis pro co se nakonec rozhodnes, zalezi jaky chces typ telefonu, jestli zensky, sportovni, elegantni nebo kancelarsky :think:
Ja jsem pro zenskost a elegantnost.. nemam rada „kancelarske“ telefony, jsou takove nemastne neslane.. ale tot ciste muj nazor.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová