Co vás dneska potěšilo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3751
1.2.11 10:29

Dneska mě potěšíl můj dávný kamarád, který se z nenadání po dloooouéééé době ozval tímto vtipem:

Miláčku, pokud mě miluješ, pošli mi svou lásku….
pokud pláčeš, pošli mi své slzy….
pokud se usmíváš, pošli mi svůj úsměv….
pokud se Ti stýská, pošli mi svou přítomnost….
Miláček: Právě se.u! Mám TI něco poslat???????
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
1.2.11 20:28

Včera jsem neposílala, tak napravuji.
Kamarádka z plavání mi slíbila, že nás s Ondrou hodí na plavání, ale nazpátek nás vyhodí jen cestou.
Sebrala jsem tedy krosnu, Ondru nabalila jak pumpu ale čas nám byl nakloněný, tak nakonec nás dovezla až před dům.

Dnes ráno jsem s Ondrou vstávala v 7h. za chvilinku přijde zpráva, že učitelka ze zpívání má nemocnou dcerku. Tak se Ondra nakrmí, a potom si ještě zalezeme do postele.
V 10h, když se vzbudí, tak se najíme a jdeme k mojí obvodní dr. Potěší mě, cukrovku už nemám, ale stejně za 1/2 roku se mám ještě stavit- co kdyby :think: .
Ondrášek spí před čekárnou v kočárku, potom ho vezmu a jedeme na zastávku busu, má přijet moje maminka na hlídání.
Když přijede, Ondra se akorát budí, potom jdeme domů.
Mamka mi pomůže s obědem, a potom, když musím jít do města, tak Ondráška pohlídá.
Celý den byl takový, jak jsem si to napsala- prostě skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
1.2.11 21:49

Dneska mi udělalo radost, že babička vypadala dle slov mého muže líp než včera. Mě ale přišla stejně dost špatná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
2.2.11 09:46

Dneska mi udelalo velkou radost,ze se na narodilo dalsi mimco do rodiny chlapecek Lukasek.Sice bude bydlet za velkou louzi,ale i tak to je velke stesti.Kor kdyz na to cekali 8 let :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
4.2.11 10:04

Tak nebude to za dnesek, ale… V utery me potesilo, zer sme i s detma zvladli absolvovat „mejdan“ - kamarad z prahy porada doma pravidelne utery co utery vecere s naslednym promitanim filmu, kdyz sme bydleli v praze a meli hlidani pro dcerku, obcas sme tam zaskocili, ale co se narodil malej a bydlime v olmiku tak tam byl akorat jednou petr, no zkratka byl to paradni vecer, malej spal jako dudek a Zofka koukala vedle na simpsnovi ;o)… ve stredu sme se videli po roce s kamaradem, ktereho sme driv vidali pomerne casto - kdyz pominu to, ze od toho odpoledne rika, ze moje deti sou nej antikoncepce jakou zazil, tak to bylo bezvaaa :lol: … ve ctvrtek jsem se videla po dvou mesicich s rodici, perfektni den … a dneska?? Od rana vsechno bezva, malej me nechal spat do osmi, Zofinka byla rano s babickou a vubec mam bezva naladu…
Ale abych jenom nepela chvalu, musim dodat, ze me kazdej den i dost veci na*lo, jenze to sem nepatri :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19692
4.2.11 10:55

:mavam: Zrovna tedka me potesilo,ze si Tygr sundal sam tricko :hug: :palec: Doufam,ze nez zacne chodit do skolky zvladne i to ostatni,to je zachvilku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
4.2.11 19:41

Mě potěšilo, že Ondrášek začal tento týden chodit, je si už jistý a přidal k tomu ještě nějaká slovíčka, prosím a děkuji :pankac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
5.2.11 18:46

Dneska mě potěšilo, že jsme Vítkovi udělali radost novýma hračkama, sice jsem se zařekla, že do narozenin nic nedostane, ale nešlo odolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
6.2.11 18:15

Caca úred 10 minutami jsem zjistila, ze ceska prumyslova zdr. pojistovna v letosnim roce proplaci v programu materstvi 2000 Kc. Coz je o 500 Kc vice nez bylo loni. :palec: A ja to v lonskem roce nestihla, tak toho musim vyuzit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.2.11 18:20

Mě potěšilo,že malej venku při vyndání z kočárku už neřval.Ale vytočil mě manžel,protože mám pocit,že mu je jedno,že se snažím,aby jsme doma neměli chlívek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.2.11 18:21

Sice se mi nepovedl moc oběd, ale zato jdeme na véču :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27248
6.2.11 21:40

Mě včera večer a dneska v noci udělal radost můj muž. Konečně se rozhodl probrat tu hromadu knížek co tu máme a ty nesmyslnétituly a ty co tu máme víckrát dal do krabice a poputují do garáže. Sice to není zbavení se úplně, ale lepší než nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
6.2.11 21:44

áááá,musím se přiznat,dnešek mě spíš inspiroval k tomu,založit diskusi "Co mě dnes nas… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
6.2.11 22:08

včera mě potěšilo, že i po návratu z hor tahle diskuse stále žije

a dnes, že jsem byla cvičit, že malá leze jak střela a hezky jedla a hlavně, že jsem s chladnou hlavou ustála náladu mého chotě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
6.2.11 22:40

Tak me potesilo, ze jsem dneska zvladla dva koutky, kde se bavili obe deti, objednala sem si plenkove kalhotky, nepohadala se s mamkou (sem u nasich na navsteve, a s mamcou se sice mame moc rady, ale kazdou chvilku se dohadame :mrgreen: ) a deti zas po dlouhe dobe usli uplne vzorove… a na zitrek mam naplanovanou prochazku do lesa a pak kafe s kamoskou, tak se tesim :dance: … a z tech boticek na nepatricnym miste si nic nedelej, to je fakt prkotina :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová