Co vás dneska potěšilo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
24.1.11 22:04

Dnes mě potěšilo,že malej snědl přesnídávku-několik týdnů jí nechtěl-a že na bosu nebyly výpady a přeskoky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
24.1.11 22:07
lleennttiillkkaa píše:
Dneska mě potěšilo, že jsem si koupila krásný svetr a 2 podprsenky. Pak mě taky potěšilo, že jsme zvládli výlet do města bez kočárku a nesla jsem akorát vpřes velký přechod a pak posledním pár metrů u domu.
No a ze všeho nejvíc mě potěšilo, že se mi vrátil muž v pořádku za služevbní cesty.

Tiše závidím :cry: hlavně ten výlet bez kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
24.1.11 22:37

Dneska mě potěšilo víc věcí.
Ráno Ondrášek vstal až v 8 hodin, potom byl ukázkový na plavání, potom jsem si odpoledne šla roznášet letáky a nemusela jsem brát kočárek s Ondrou- toho mi pohlídala dcera 16 let a navečer přišla kamarádka, přinesla ještě pro Ondru nějaké věci- včetně plavek, ty co má teď ho už řežou do kejtiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
25.1.11 22:57

Dneska mě potěšilo, že jsme konečně po dlouhý době vyčistili akvárko.
Pak taky to, že Vítek usnul při řtení pohádky a poprvý po asi měsíci neplakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
25.1.11 23:39

dneska se mi povedl dobrý obchod
s manželem jsme si pěkně poseděli, povídali a tulili se
a měla jsem dnes skoro tři hodiny sama pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.1.11 10:26

Tak me vcera potesilo, ze jsem konecne uklidila dve police v loznici plne kramu. :-)
A dneska me potesi, az manza prijede v poledne z prace domu a ja vyrazim na nakupy jen se starsim ditkem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
26.1.11 15:31

Dnes mě potěšilo to, že Ondra spal dopoledne po každém jídle a já jsem se mohla vyspat také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1526
27.1.11 16:42

mě dnes potěšily ty z vás, které mi pomohly ujasnit si jídelníček… :palec:
a moje každodenní potěšení - úsměv od dcerky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.1.11 17:02

Mě dneska potěšilo,že malej vyšel 2 schody,a že když jsme přijeli z plavání,tak dospává v kočárku,a já jsem si mohla vypít kafe a dokoukat včerejší Ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
27.1.11 17:11

Dnes mě potěšil Ondrášek, zase jsme byli na plavání a všechno uměl na 1+.
Dcera udělala mezitím doma oběd a když jsme přijeli z plavání, jen jsme se najedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.1.11 17:12

Jééé, super diskuze - ta mě potěšila :palec:
Ale největší radost mi každý den dělají kopanečky naší holčičky, na kterou se moooc těšíme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.1.11 17:13
jitka 11 píše:
Dnes mě potěšil Ondrášek, zase jsme byli na plavání a všechno uměl na 1+.
Dcera udělala mezitím doma oběd a když jsme přijeli z plavání, jen jsme se najedli.

Hihi,to my jsme byli ti nejpomalejší a nejubejkanější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
27.1.11 22:09

Tady to nějak upadá :(
Mě dneska potěšilo, že jsem poznala jednu moc milou holčinu se strašně roztomilým miminkem. Vítek se vyřádil s jejich psem. Pak mě teda totálně na.ral v obchodě, ale to se tak prostě někdy stane, pak jsem se ještě před tím obchodem natáhla na náledí. V ruce vztekající se dítě, 5 kilo brambor a tašku s nákupem, odnesl to pouze můj zadek a vajíčka

no ale jinak to byl strašně super den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.1.11 22:13
lleennttiillkkaa píše:
Tady to nějak upadá :(
Mě dneska potěšilo, že jsem poznala jednu moc milou holčinu se strašně roztomilým miminkem. Vítek se vyřádil s jejich psem. Pak mě teda totálně na.ral v obchodě, ale to se tak prostě někdy stane, pak jsem se ještě před tím obchodem natáhla na náledí. V ruce vztekající se dítě, 5 kilo brambor a tašku s nákupem, odnesl to pouze můj zadek a vajíčkano ale jinak to byl strašně super den.

Jooo,někdy se zadaří :zed: já si každý večer taky říkám,jaký byl dnešek,a někdy je to běs,malej zlobí,vzteká se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
27.1.11 22:17

Mne dnes potěšilo, že jsem uvařila rychle chutný oběd, že dcera snědla mrkvovovou polévku. A ve zverimexu nabádala myšku běhající v „bubnu“ ať běhá „etě, etě“ a že se jí líbila slepička a papoušek :) a že ťapala 4 hodiny bez kočárku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová