Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dnes mě potěšilo,že malej snědl přesnídávku-několik týdnů jí nechtěl-a že na bosu nebyly výpady a přeskoky ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Dneska mě potěšilo, že jsem si koupila krásný svetr a 2 podprsenky. Pak mě taky potěšilo, že jsme zvládli výlet do města bez kočárku a nesla jsem akorát vpřes velký přechod a pak posledním pár metrů u domu.
No a ze všeho nejvíc mě potěšilo, že se mi vrátil muž v pořádku za služevbní cesty.
Tiše závidím
hlavně ten výlet bez kočárku.
Dneska mě potěšilo víc věcí.
Ráno Ondrášek vstal až v 8 hodin, potom byl ukázkový na plavání, potom jsem si odpoledne šla roznášet letáky a nemusela jsem brát kočárek s Ondrou- toho mi pohlídala dcera 16 let a navečer přišla kamarádka, přinesla ještě pro Ondru nějaké věci- včetně plavek, ty co má teď ho už řežou do kejtiček.
Dneska mě potěšilo, že jsme konečně po dlouhý době vyčistili akvárko.
Pak taky to, že Vítek usnul při řtení pohádky a poprvý po asi měsíci neplakal.
dneska se mi povedl dobrý obchod
s manželem jsme si pěkně poseděli, povídali a tulili se
a měla jsem dnes skoro tři hodiny sama pro sebe
Tak me vcera potesilo, ze jsem konecne uklidila dve police v loznici plne kramu. ![]()
A dneska me potesi, az manza prijede v poledne z prace domu a ja vyrazim na nakupy jen se starsim ditkem. ![]()
Dnes mě potěšilo to, že Ondra spal dopoledne po každém jídle a já jsem se mohla vyspat také.
mě dnes potěšily ty z vás, které mi pomohly ujasnit si jídelníček… ![]()
a moje každodenní potěšení - úsměv od dcerky ![]()
Mě dneska potěšilo,že malej vyšel 2 schody,a že když jsme přijeli z plavání,tak dospává v kočárku,a já jsem si mohla vypít kafe a dokoukat včerejší Ulici.
Dnes mě potěšil Ondrášek, zase jsme byli na plavání a všechno uměl na 1+.
Dcera udělala mezitím doma oběd a když jsme přijeli z plavání, jen jsme se najedli.
Jééé, super diskuze - ta mě potěšila ![]()
Ale největší radost mi každý den dělají kopanečky naší holčičky, na kterou se moooc těšíme ![]()
jitka 11 píše:
Dnes mě potěšil Ondrášek, zase jsme byli na plavání a všechno uměl na 1+.
Dcera udělala mezitím doma oběd a když jsme přijeli z plavání, jen jsme se najedli.
Hihi,to my jsme byli ti nejpomalejší a nejubejkanější ![]()
Tady to nějak upadá ![]()
Mě dneska potěšilo, že jsem poznala jednu moc milou holčinu se strašně roztomilým miminkem. Vítek se vyřádil s jejich psem. Pak mě teda totálně na.ral v obchodě, ale to se tak prostě někdy stane, pak jsem se ještě před tím obchodem natáhla na náledí. V ruce vztekající se dítě, 5 kilo brambor a tašku s nákupem, odnesl to pouze můj zadek a vajíčka
no ale jinak to byl strašně super den.
lleennttiillkkaa píše:
Tady to nějak upadá
Mě dneska potěšilo, že jsem poznala jednu moc milou holčinu se strašně roztomilým miminkem. Vítek se vyřádil s jejich psem. Pak mě teda totálně na.ral v obchodě, ale to se tak prostě někdy stane, pak jsem se ještě před tím obchodem natáhla na náledí. V ruce vztekající se dítě, 5 kilo brambor a tašku s nákupem, odnesl to pouze můj zadek a vajíčkano ale jinak to byl strašně super den.
Jooo,někdy se zadaří
já si každý večer taky říkám,jaký byl dnešek,a někdy je to běs,malej zlobí,vzteká se…
Mne dnes potěšilo, že jsem uvařila rychle chutný oběd, že dcera snědla mrkvovovou polévku. A ve zverimexu nabádala myšku běhající v „bubnu“ ať běhá „etě, etě“ a že se jí líbila slepička a papoušek
a že ťapala 4 hodiny bez kočárku. ![]()